Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Gynekologie Katka . 17.8.2009

Dobrý den,dneska jsem zjistila že jsem těhotná.mám hned zajíd za Gynekoložkou a nebo stačí až v pátek v úřední hodiny?děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Katko, Pokud chcete být maminkou, není třeba spěchat. Klidně se objednejte, na ultrazvuku nyní stejně nebude příliš vidět a na začátku těhotenství nejsou třeba žádná důležitá vyšetření. Jen dbejte na to, že byste měla užívat kyselinu listovou, aby se miminko správně vyvíjelo. Další postup Vám řekne Vaše gynekoložka.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nerostoucí nehet

Nerostoucí nehet, chtěla bych se ještě zeptat.Zda je možnost samotného vyléčení,...

Vyrážka u dvouletého syna

Dobrý den, dvouletý syn má druhý týden na hrudníku a břiše takovéto vyrážkové...

MUDr. Hana Steinbachová

Ordinace stomatologa

MUDr. Ivana Klejmová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Spolknutí kosti

Zdravím, dnes sem rychle jedla kuře a spolkla sem malou kost. Asi po minutě...

Bolest zad vystrelujici do prave nohy

Dobry den, cca tyden me boli zada v oblasti beder a vystreluje mi do prave nohy..ze...

Stenosa

dobrý den prosím co znamená stenoza PUJ vlevo s dilataci KP systemu vlevo

MUDr. Marie Kaňáková

Praktická zubní lékařka

Dokážete mi poradit, jak zkvalitnit synův spánek?

Dobrý den, trápí mě spánek syna, kterému bude 7 měsíců. Od narození špatně...

Záchvaty

Dobry Večer,mela bych dotaz. Pred pul rokem jsem mela zachvaty,kdy jsem sla...

Hemoroidy

Dobrý den, před rokem jsem měl problémy s hemeroidy, projevovalo se to pálením...

Léka magrilan

Dobrý deň, pani doktorka, Rád by som sa Vás spýtal na obvykle dávkovanie...

Praskající kůže na penisu

Dobrý den,poslední měsíc mi praská kuže na penisu,předchazela nějaká viražka...

MUDr. Karel Kos

Praktický lékař pro dospělé

Z niceho nic pichlo v "levem hornim rohu" čela

Zdravim, nedavno jsem sem psal ohledne problemu se zachvaty uzkosti. Na dnesek...

Odstranění mateřských znamének

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli bych si mohla nechat odstranit 2-3...

Malá varlata

Dobrý den, paní doktorko, Snad přece jen..když už Vás otravuji..odpusťte......

Guillain-Barré syndrom

Dobrý den, v květnu 2012 jsem prodělala Guillain-Barré syndrom, poslední dobou...

Bolesti zad, lumboischiadický syndrom

Dobrý den, v říjnu 2016 jsem prodělala akutní bolesti v bederní páteři a pravé...

MUDr. Martin Schreiber

Ordinace lékaře specialisty - neurologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×