Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství

Mateřství Zuzana 9.7.2010

Dobrý den, jsem v 6 týdnu těhotenství a už 5 měsíců se léčím na Erythema nodosum, přičemž poslední antibiotika - 10 denní, jsem brala v 2 týdnu těhotenství (nevěděla jsem že jsem těhotná). A poslední kortikoidu jsem užívala do konce dubna. Chci se zeptat, zda antibiotika nemůžou mít špatný vliv na plod, a zda i tato nemoc nemůže mít nějaký dopad na miminko během celého těhotenství. Zatím stále neznáme příčinu Erythemy. Děkuji Česlarová

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
nemusíte mít strach. Antibiotika se sice v těhotenství nedoporučují, nicméně v prvních dvou týdnechy bě žádné riziko hrozit nemělo. Co se erythemy týče, doporučuji konzultaci a sledování přímo s ošetřujícím gynekologem.
Hezký den.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den, měla jsem nechráněný sex s přítelem, ale neejakuloval, je možné,...

Těhotenství

Dobrý den pane doktore , potřebuji se zeptat , někdy na začátku ledne jsme si...

Tehotenstvi

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Po ket čekáme dvojvaječná dvojčata. Jsem v...

Těhotenství

Dobry den, chtěla bych se zeptat, při sexu nám praskl kondom, po půl hodině...

Těhotenství

Jak poznám,že jsem v prvním měsíci? Jaké jsou k tomu příznaky? Mám Vaginozu...

Těhotenství

Dobrý den, minulý týden jsem zjistila, že jsem těhotná v 10 týdnu, šla jsem...

Těhotenství

dobry den ze pritel citil tlak ve vnitr bolesti jsem nemela zadne a kdyz strcil...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Měla jsem něco s klukem, resp. prstil mi a...

Těhotenství

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda je nějak výrazně zvýšené riziko otěhotnění,...

Těhotenství

Dobry den , je mozne to kdyz jste mimo delozniho cipku a aby vam vysel vysledek...

Tehotenstvi

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Na začátku února jsme začali s pocetim a asi...

Těhotenství

Dobrý den. Chtela jsem se zeptat, zda-li mohu být tehotná, mela -li jsem nehránený...

Těhotenství

Dobrý den, malý dotázek ohledně tofu paštik, mohu je jíst bez obav v těhotenství?...

Tehotenstvi

Dobry den pane doktore mam takovej problem vzdy jsem mela pravidelnou menstruaci....

Těhotenství

Dobrý den,mám dotaz ohledně opožděné menstruace.Před 40 ti dny jsem měla pohl.styk,následná...

Těhotenství

Mohu se zeptat kdy zjistim bez jakéhokoli vyšetření sama na sobě že jsem těhotná??...

Tehotenstvi

Dobrý den paní doktorko,chtela bych se zeptat jestli se da z testu z krve a...

Těhotenství

Dobrý den chci se zeptat.Než jsem začala brát antikoncepci tak jsem měla silnou...

TĚHOTENSTVÍ

Dobrý den. Mám strah, že jsem těhotná.Vím, že to řeším na poslední chvíly,ale...

Těhotenství

Chci se jen zeptat jestli křeče v brise jsou priznakem těhotenství ?? Mela...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Oteklé koleno

Když jsem dnes ráno vstal z postele tak jsem si všiml že mám z vnitřního boku...

Divertikulitida

Dobrý den pane doktore,můj dotaz bude ohledně trávení.-Prodělala jsem kandidozu...

Výrůstek na prstu

Dobrý den, na prostředníčku ruky mám na vnitřní straně na druhém (prostředním)...

Zánět žaludku, nález helikobaktera, nesnášenlivost antibiotik

Dobry den, chtěla jsem se zeptat byl mi nalezen zanet zaludku a přítomnost bakterie...

Opakující se vaginální mykozy

Dobrý den, už několik let se potýkám s recidivou vaginální mykozy. Propuká...

Čo sú tie biele bodky okolo korunky žaluďa?


Kvasinková infekce

Mam problem s lehkym svedenim stydkych pysku a obcasnym paleni pri moceni. Svedeni...

Panenská blána, odpanění


Zachvaty place,stresu

Dobry den, asi pred 2 lety jsme se s pritelem nesměli vídat. Cele dny jsem probrecela...

Pupinky (bradavicky) na stydkych pyscich


Střevní obtíže

Dobrý den, je mi 56 let a už druhý týden mám problémy zřejmě se střevem nebo...

Suchá pokožka u kořene penisu

Dobrý den, u kořene penisu mám suchou pokožku, viz foto. Začalo to jako malý...

Nespavost

mam dotaz ohledne spankuajedna se me o to ze první moment zaspimale pak se prevaluji...

Tlak na hrudi, rychlý tep, zadýchávání


Bodavá bolest v pravém prsu

Dobrý den, před pár dny se mi objevila bodavá bolest v pravém prsu.Silné píchání...

Bolest krční páteře

Dobrý den,již několik let trpim bolestmi hlavy krční páteře a cele páteře, mela...

Paleni penisu po masturbaci

Dobrý den chci se zeptat - je mi bohužel pouze 17 ale když si s kamarády zajdu...

Je Neurol a Xanax totéž?


Neustálé nucení na močení


Narkolepsie

Dobrý den, netuším pod jaký problém to spada, tak pokud Vás tím obtěžuji tak...