Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství

Gynekologie Peta 24.5.2017

Dobrý deň, včera som bola na embryotransfere, vkladali mi 2 päťbunkové embryá. Chcem sa spýtať, či aj 5bunkové embryá sú dobré, viem, že by mali mať párny počet buniek. Ďakujem za odpoved

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Určitě se neobávejte, transfer embryí byl správný. Není možné, aby na reprodukční klinice nezvolily správný postup, nejen vy, ale i lékař očekává pozitivní výsledek a tak i postupuje. Hodně štěstí, ať se těhotenství povede. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. V září 2015 jsem měla první...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den. Před dvanácti dny sem měla sex a došlo k přetržení kondomu. Do 36...

Těhotenstvi

dobry den chtěla bych se zeptat muj přitel asi tak před dvěmi tejdny mně oplodnil...

Těhotenství

Mám takový zvláštní dotaz .. Kdyz mi praktický lekar vezme odběry na ruzne...

Těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat co znamená, když mám sliznici nízko? Snažíme se o...

Těhotenství

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli může být moje přítelkyně těhotná když...

Těhotenství

Dobrý den ještě jednou, špatně jsem položila dotaz, chtěla jsem vědět jestli...

Těhotenství

Pane doktore,mám problém. 1.1 jsem se svým partnerem měla nechráněný petting....

Těhotenství

Dobrý den, jsem ve 22 týdnu prvního těhotenství. Pohyby cítím od 18 týdne....

Těhotenství

Dobrý den. Jsem v 19 týdnu těhotenství. Je to moje třetí těhotenství. Problém...

Těhotenství

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli mohu otěhotnět, když jsem se otřela...

Těhotenství

Dobrý den, mám zpoždění už více jak týden. Antikoncepci ted neberu mám půlroční...

Těhotenství

Dobrý den,chci se zeptatměla bych být v 6.týd.těhotenství,ale není vidět srdíčko...

Těhotenství

Dobrý den , měl jsem sex se svou přítelkyní a měl jsem kondom, jenomže ona měla...

Těhotenství

Dobrý den, možná to je jen strach a ovlivněné okolím, ale dneska jsem měla NARŮŽOVĚLÝ...

Těhotenství

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat je mi 15 a s mým klukem jsme se jen mazlili....

Těhotenství

Dobrý den,už 4 roky užívám hormonální antikoncepci-.Chtěla jsem se izeptat...

Těhotenství

Dobrý den. Mám dotaz ohledně otěhotnění. S manželem jsme se 1.5 roku pokoušeli...

Těhotenství

Dobrý den,mám na Vás dotaz ohledně rizik mého dalšího plánovaného těhotenství..V...

Těhotenství

Dobrý den,obracím se na vás s prosbou. Skoro rok se s partnerem snažíme o dítě,po...

Těhotenství

Dobrý den,chci se zeptat zda mohu otěhotnět na konci menstruace?Bohužel styk...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pátrání po příčině horečky


Vysazeni Trittico

Dobry den. Asi 2 nebo 3 tydny beru vecer pred spanim 1 tabletu leku Trittico....

Nahmatal jsem si malou bulku pod čelistí

Dobrý den, je mi skoro 18 let, a zhruba před 3 měsíci jsem si nahmatal malou...

Bušení srdce, vyšší tep, nevolnosti od žaludku

Beriem tablety Prenessa 8mg kazde rano na lacny zaludok.Pracujem v Nemecku v...

Nemizející modřina

Dobrý den, asi od začátku června mám na holeni modřinu, která tam zůstala po...

Bolest prstu u nohy

Zdravím, prosím Vás mám takový problém, že při delší procházce mi vystřeluje...

Zvětšené mízní uzliny u batolete

Dobry den, syn 18 mesicu ma na krku uzliny. Kdyz mu prejedu po krku citim tam...

Dieta po operaci brániční kýly


Svědění patra

Už delší dobu se mi stává že mě svědí horní patro v puse. Když se nápojů tak...

Zápach z nosu

Dobrý den, 5 dní jsem nepřetržitě cítila zápach z nosu, bylo to jako spálenina....

Pálení na špičce žaludu

Dobrý den, již několik týdnů mě trápí pálení na špičce žaludu u močové trubice....

Vibria

Dobry den..chci se zeptat..byly mi nalezeny vibria...a hned na to mi sdeleno,ze...

Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem


Nízký tlak v těhotenství

Dobrý deň.mám 34 a som v 13tt..Trápi ma nízky tlak mávam ho tak 95/55,86/47...

Prchavé otoky

Dobrý den. Prosím Vás, mám dotaz. V září jsem prodělala operaci miomu (děloha...

Snažíme se otěhotnět

Dobry den,od kvetna jsem vysadila prasky (s přítelem se snazime o miminko)....

Střídání partnerek

Dobrý den, je mi 26 a mám 2 sexuální partnerky. Obě byly panny, když jsem s...

PCR a protilátky při onemocnění covid-19

Dobrý den. 21.12. jsem byl testovaný PCR testem na Slovensku,kde mi zjistili,ze...

Preejakulát

Dobrý den je mi 20 let a při masturbaci mi z penisu vytéká jakási slizká voda...

Za jak dlouho po rizikovém intimním styku je osoba infekční a může nakazit další osobu syfilidou?

Dobrý den, za jak dlouho po rizikovém intimním styku je osoba infekční a...

Reklama