Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Anonym . 16.3.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli mohu otěhotnět, když jsem se otřela o sperma mého kluka a následně 30 minut poté jsem si prst, na který se to dostalo zavedla do přirození. Prst byl ovšem suchý, ale nebyl opláchnut vodou. Předem děkuju

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Gravidita vyloučena není,pokud menses nepřijdou udělejte si gravitest. Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Beru HA Bonadea a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Boule na břiše

Dobrý den je mi 18 let, cca před dvěma roky jsem zjistila, že když si lehnu...

Alkohol po operaci slepého střeva


Prasklý kondom?

Dobrý den, dnes 23.6 jsme s partnerkou souložily a já jsem poprvé po několika...

Zlatý stafylokok


Tlak v nose

Dobrý den, již asi 5 dní mě trápí podivný tlak v nose. Popsala bych to jako...

Antikocepce

dobry den, 6 let po sobě jsem užívala belaru pak jsem vysadila protoze jsme...

17-ti letá prohlídka


Bolesti holenních kostí

Dobry den,pane doktore moje matka 65 let ma silne bolesti holennich kosti tento...

Zalehlé ucho a praskání v něm při rýmě

Dobrý den, Měl bych dotaz. Asi před 14dny jsem se lečil s pasovym oparem...

Pupínky na genitáliích.

Zdravím, asi před 2 měsíci se mi udělali malé pupínky na genitáliích zdá se...

Citlivá prsa po menstruaci, beru Bonadeu

Dobrý den, chci se zeptat na citlivá prsa. Jsem zvyklá že před menstruaci...

HIV?

Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na druhy den se u mě objevily...

Po escitalopramu přibývám na váze

Dobrý deň! Pán doktor, pred dvomi rokmi som mala tetaniu a po čase aj strach,...

Reakce na Fraxiparine ?

Dobrý den před měsícem mi byla zjištěna v levé noze trombóza. Zasaženo lýtko...

Roup

Dobrý den Jmenuji se Pavel je mi 15 let a zpozoroval jsem malé bílé červíky...

Zlomenina článku prstu


Svědění pálení olupovani kůže v obličeji

Dobrý den uz několik měsíců me trápí sucha kuze v cele oblasti obličeje řešila...

Bolest varlete šířící se k ledvinám


Kondylomata

Kondylomata jsou pouze estetický problém nebo je v tom i něco víc??

Prasklá sklovina

Zdravím, chtěla bych se zeptat - dá se něco dělat s prasklou zubní sklovinou?...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×