Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství

Mateřství Misanek3108 18.7.2010

Dobrý den,už 4 roky užívám hormonální antikoncepci-.Chtěla jsem se izeptat ,snažíme se s partnerem o miminko a chtěla bych vědět za jakou dobu po vysayzeni antikoncepce je možné otěhotnet?děkuju předem za odpověd

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Míšánku!

To bývá různé. Obecně hned další cyklus po poslednáím chráněném je plodný. V praxi tělu nějakou dobu trvá, nbež si rozvzpomene na svůj původní cyklus. Mohou to být dlouhé měsíce, i rok.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Pane doktore,mám problém. 1.1 jsem se svým partnerem měla nechráněný petting....

Těhotenství

Dobrý den, jsem ve 22 týdnu prvního těhotenství. Pohyby cítím od 18 týdne....

Těhotenství

Dobrý den. Jsem v 19 týdnu těhotenství. Je to moje třetí těhotenství. Problém...

Těhotenství

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli mohu otěhotnět, když jsem se otřela...

Těhotenství

Dobrý deň, včera som bola na embryotransfere, vkladali mi 2 päťbunkové embryá....

Těhotenství

Dobrý den, mám zpoždění už více jak týden. Antikoncepci ted neberu mám půlroční...

Těhotenství

Dobrý den,chci se zeptatměla bych být v 6.týd.těhotenství,ale není vidět srdíčko...

Těhotenství

Dobrý den , měl jsem sex se svou přítelkyní a měl jsem kondom, jenomže ona měla...

Těhotenství

Dobrý den, možná to je jen strach a ovlivněné okolím, ale dneska jsem měla NARŮŽOVĚLÝ...

Těhotenství

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat je mi 15 a s mým klukem jsme se jen mazlili....

Těhotenství

Dobrý den. Mám dotaz ohledně otěhotnění. S manželem jsme se 1.5 roku pokoušeli...

Těhotenství

Dobrý den,mám na Vás dotaz ohledně rizik mého dalšího plánovaného těhotenství..V...

Těhotenství

Dobrý den,obracím se na vás s prosbou. Skoro rok se s partnerem snažíme o dítě,po...

Těhotenství

Dobrý den,chci se zeptat zda mohu otěhotnět na konci menstruace?Bohužel styk...

Těhotenství

Dobrý den, prosím o radu. S přítelem se snažíme o miminko, již podruhé. Poprvé...

Těhotenstvi

Dobrý den, mohu mít s přítelem dítě, když máme stejnou krevní skupinu. Slyšela...

Těhotenství

Dobrý den pane doktore.Před dvěma lety jsem byla na interupci v 8.týdnu.Letos...

Těhotenství

Dobrý den, vyšel mi pozitivní TT 25. 1., poslední menstruace začala 23.12. Chci...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně těhotenského testu. Poslední termín...

Těhotenství

Dobrý den chtěla jsem se zeptat má pozitivní revmatoidní faktor vliv na otěhotnění.Už...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest třísla


Chřipka bez teploty?

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné mít chřipku bez teploty. Celková únava,...

Bolest na hrudi, u klíční kosti, kolem lopatky, rozmazané vidění na jedno oko, bolest hlavy a kloubů

Dobrý den, již delší dobu mě bolí na hrudní kosti - nebyla jsem z toho nijak...

Recidivující rhonosinusitidy, "ucpaný nos"

Dobrý den, obracím se na vás s takovým problémem. Celkove bych chtel na zacatku...

Snížení sexuální aktivity po léčbě crohnovy choroby (Imuran, Pentasa)

Dobrý den, manžel /40 let/ má Cronovu chorobu a bere léky Imuran a Pentasu. Můj...

Modra tečka na penise

Občas si holim ochlupeni kolem penisu do protisměru růstu chlupů. Parkrat se...

Syndrom karpálního tunelu

Dobrý den,prosím o radu..v posledním měsíci jsem asi vlivem klimatizace v kanceláři...

Suchá kůže na penisu

Dobrý den, již asi 3 měsíce trpím loupáním kůže na penisu a žaludu. Začalo...

Vyrážka

Dobrý den, mám takový dotaz. Před nedávnem jsem si asi rozškrábal stroupek a...

Bolest v podbřišku vystřelující do konečníku


Zápal plic - doplňková léčba a rekonvalescence

Dobrý den paní doktorko, mám zápal plic (bakteriální) s nálezem v levém středním...

Dieta

Dobrý den, ráda bych se zeptala na názor kolem krevních testů. Je mi 36 a již...

Bolesti v oblasti trojúhelníku pod hrudním košem


Bulka na bradavce

Dobrý den, před dvěma dny se mi udělala celkem velká bulka na bradavce vypadající...

IVF a viroza

Dobrý den,17.5. Jsem absolvovala v rámci IVF KET 1 embryjka -5ti denní blastocysty....

Zvětšená uzlina na krku dítěte

Dobrý den paní doktorko, včera při čištění zubů jsem si všimla, že dcera...

Mykóza penisu

Dobrý den Z pohledu ženy bych se chtěla zeptat, jestli je možné rozpoznat mykózu...

Bolestivé praskliny na prstech a patách

Dobrý den, již několik let se mi pravidelně s příchodem zimního období začnou...

Vynechání menstruace 2x po sobě

Dobrý den . Chtěla jsem se zeptat ... Je mi 14 let a už druhým měsícem jsem...

Klacid a nevhodné potraviny
