Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství?

Gynekologie Verca 26.5.2017

Chtěla bych se zeptat vysadila jsem po 2letech antikoncepci (vreay)..chteli by jsme si pritelem poridit miminko..vysadila jsem.ji asi před 14 dnema po dobrani 21labletek s platicka..a mam.furt krece v břiše je možné abych byla těhotná
Dekuji moc za odpověď

MUDr. Kristina Horová
Odpovídá lékař:

MUDr. Kristina Horová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Ordinace Jach-ta

Dobrý den Verčo,
nebudeme se bavit o pravděpodobnosti, ale obecně těhotná být můžete. Orientační výsledek Vám poskytne těhotenský test, který bývá citlivý už v čase prvního dne očekávané menstruace, potvrdit těhotenství potom musí gynekolog.
S pozdravem K.H.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Beru HA Bonadea a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tehotenstvi?

dobry den chtela bych se zeptat o miminko se znazime us delsi dobu moje gynekoloska...

Těhotenství?

Dobrý den, Mám takový problém, ale nejdřív začnu od začátku. 2.12.2016 jsem...

Těhotenství?

Dobrý den, beru antikoncepci a před 14 dny jsem měla nechraneny sex, předtím...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li není možné, že jsem samovolně potratila....

Těhotenství?

Dobry den, uz 5 let uzivam antikoncepci Jeanine. Pri posledni menstruaci jsem...

Těhotenství?

Před 4 dny jsem měla nechráněný pohlavní styk. Neudělal se do mě. Byla jsem...

Těhotenství?

Dobrý den,chtela bych se zeptat jestli je krvácení behem menstruace normální?...

Těhotenství?

Dobrý den, menstruaci měla přijít 28.5. , dnes je 25.6. a ona pořád nikde, těhotenský...

Těhotenství?

Dobrý den. Beru antikoncepci Minisiston čtvrtým rokem a s přítelem vždy praktikujeme...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by těhotenský test, dělaný 7 týdnů od...

Těhotenství?

Dobrý den, poslední MS jsem má 27.5.2017 ovulace dle výpočtu proběhla od 8.6....

Těhotenství?

Dobrý den jde o přítelkyni je jí 18 a domníváme se že by byla těhotná nejsme...

Těhotenství?

Dobry den, chci se zeptat, 22.2. 2017 jsem byla na interrupci, svou poslední...

Těhotenství?

Dobrý den, psala jsem Vám dotaz již jednou - minulý týden, ale chtěla bych Vás...

Těhotenství?

Dobry den, V neděli jsem měla pohlavní styk s přítelem a v pondělí jsem si...

Těhotenství?

Dobrý den, 5.1 mi začalo být nějak divně. Pociťovala jsem nevolnost, únavu,...

Těhotenství?

Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred 3 dny a citim se nejak divne...

Těhotenství?

Dobrý den. Pred tydnem jsem mela sex se svym přítelem, pouzili jsme kondom ale...

Těhotenství?

Dobrý den,brala jsem antikoncepci foxinette neo(jen 3platicka)bohužel jsem si...

Těhotenství?

Dobrý den, beru Triregol 21 a už 11.3. jsem dobrala prášky a teď měla přijít...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest žaludku při stresu

Dobrý den, mám na vás dotaz. Asi před třemi týdny mě hrozně začalo bolet v...

Bolest na pravé straně krku při polykání

Dobrý den,již rok mě trápí bolest v krku při polykání,teď poslední dobou sem...

Bolest stehenního svalu

Dobrý den. Ráda bych se zeptala na Váš názor. Již 2 měsíce mám bolest...

Bolesti nohou

dobry den chtěl bych se zeptat mam bolesti hlavně v noci mezi kolenem a kyčli...

Arytmie

Dobrý den, mám srdeční arytmii, která se projevuje velmi zvýšeným tepem, a to...

Mykóza třísel

Dobrý den, v poslední době se mi v tříslech objevila červená vyrážka. Myslel...

Svědění prstů nohy

Dobrý den, jmenuji se Lenka a je mi 22 let. Poslední 4 roky mám kožní problémy....

Jsem po ablaci ortodromní AVRT

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor: Již delší dobu mám obtíže, které...

Vyrážka na prstech

Dobrý den, již delší dobu mám problém s vyrážkou na prstech od ruky. Byvaji...

Dlouhodobě zvětšující se fleky na kůži

Dobrý den, už je to nějaký ten rok zpátky, co se mi na patě objevil flíček...

Bulka na pravé noze

Dobry den, nekolik let me trapi bulka na prave noze. Nachazi se vzadu zboku...

Zápach z pochvy

Dobrý den, poslední dobou me dost obtěžuje poševní zápach jakoby po spermatu,někdy...

Arytmie a ablace

Dobry den, za tyden me ceka radiofrekvencni ablace kvuli vracejicim se supraventrikularnim...

Ředění krve a Alkohol


Vyrážka v tříslech

Dobrý den, chtel bych se optat. Uz delsi dobu mam u trisel na obouch stranách...

Pálení po sexu v těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jeden menší problém. Jsem v 5měsíci těhotenství...

Ureaplasma urealyticum


Svědění prstů nohou

Dobry den, predevcirem jak jsem se vzbudil me strasne zacali svedit dva prsty...

srdce

Dobrý den. Respektive večer. Už delší dobu me trápí takový problém. Vždy když...

Kožní vřed na stehně

Dobrý den, Včera jsem po deseti dnech dobral antibiotika na (údajně) angínu....

Reklama