Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství?

Gynekologie Simona 1.7.2017

Dobrý den. Pred tydnem jsem mela sex se svym přítelem, pouzili jsme kondom ale semeno trochu steklo a dostalo se mi jen na povrch mojich pisku a okolo nich. Pouzila jsem do 11 hodin pilulku po Postinor. Ted uz je to tyden a dostala jsem MS, měla jsem ji dostat až za dva tydny. Můžete mi prosím rict jestli jsem těhotná nebo jestli je to jen kvuli te pilulce po?? :) děkuji :) je mi 15 :)

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, vzhledem k tomu, jak popisujete kontakt se spermatem přítele, určitě těhotná nebudete a předčasná menstruace bude důsledkem toho, že jste užila postkoitální antikoncepci Postinor2, s pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Beru HA Bonadea a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství?

Dobrý den. Beru antikoncepci Minisiston čtvrtým rokem a s přítelem vždy praktikujeme...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by těhotenský test, dělaný 7 týdnů od...

Těhotenství?

Chtěla bych se zeptat vysadila jsem po 2letech antikoncepci (vreay)..chteli...

Těhotenství?

Dobrý den, poslední MS jsem má 27.5.2017 ovulace dle výpočtu proběhla od 8.6....

Těhotenství?

Dobrý den jde o přítelkyni je jí 18 a domníváme se že by byla těhotná nejsme...

Těhotenství?

Dobry den, chci se zeptat, 22.2. 2017 jsem byla na interrupci, svou poslední...

Těhotenství?

Dobrý den, psala jsem Vám dotaz již jednou - minulý týden, ale chtěla bych Vás...

Těhotenství?

Dobry den, V neděli jsem měla pohlavní styk s přítelem a v pondělí jsem si...

Těhotenství?

Dobrý den, 5.1 mi začalo být nějak divně. Pociťovala jsem nevolnost, únavu,...

Těhotenství?

Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred 3 dny a citim se nejak divne...

Těhotenství?

Dobrý den,brala jsem antikoncepci foxinette neo(jen 3platicka)bohužel jsem si...

Těhotenství?

Dobrý den, beru Triregol 21 a už 11.3. jsem dobrala prášky a teď měla přijít...

Těhotenství?

Dobrý den, mam takový dotaz co se týká opožděné menstruace je mi 15 let a s...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o Váš názor jako odborníka. Poslední MS...

Těhotenství?

Dobrý den, asi před měsícem jsem se mazlila s přítelem a naše genitálie se přímo...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je velké riziko otěhotnění, když jsem zapomněla...

Těhotenství?

Dobry den mam takyto problem mam partnera mam s nim dost pravidelny sex okolo...

Těhotenství?

Dobrý den, je mi 17 let. Od 12 let mám menstruaci, vždy byla docela nepravidelná...

Těhotenství?

Dobry den, chci se zeptat, jestli se da poznat po třech týdnech od pohlavního...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v září jsem vysadila antikoncepci, měsíčky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Popis EKG

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, přítel byl na preventivní prohlídce vyšetření...

Kontryhel mi zrusil menstruaci

Dobry den, je mozne ze mi sypaný kontryhelovy čaj uplne zrusil ms? Obvykle ji...

Pálení penisu po masturbaci

Dobrý den, je mi 26 poslední dobou se mi po Masturbaci stane to že mě pálí...

Nepravidelný tlukot srdce

Dobrý den. Má mamča bývala dříve častěji unavená, parkrát se jí stalo, že se...

Boulička na stydkém pysku


Krvácím, když mě přítel "prstí"

Dobrý den,prosím vás,chtěla bych se zeptat.Nechala jsem si asi před měsícem...

Omeprazol


Ockovani a nasledna nespavost

Dobry den, myslite, ze by mohlo mit ockovani hexacinou souvislost s nespavosti...

Srůsty po operaci slepého střeva

Byla jsem dnes na preventivní prohlídce na gynelogii a když mi lékařka prohmatávala...

Větší a tmavší stydký pysk

Proč mám jeden pysk větší a takový tmavší než druhý? Nijak mě nic nesvědí ani...

Vyrážka na trupu

Dobrý den, děkuji za předchozí zodpovězení mého dotazu, v kopii níže. Přikládám...

Záškuby u přítele při usínání

Dobrý den, Můj přítel nemá problémy s usínáním, zabere hned, ale jakmile je...

Pásový opar, možnost nákazy po měsíci a půl od výsevu puchýřků

Dobrý den, 18. 7. jsem se vrátila z Bertinných lázní. 20. 7. se mi projevila...

Výrůstky u pošev. vchodu

Dobrý den je to již nějaký týden co mě po styku s kondomem svědil pošev. vchod...

Nafouklé tvrdé břicho

Dobrý den, už asi třetí den mám nafouklé a na omak tvrdé břicho. Ze začátku...

Mohlo se jednat o krev?

Vážená paní doktorko, dovolte mi dotaz. Sleduji stolici na přítomnost krve....

Ztráta ochlupení

Dobrý den, vážená poradno, z hygienických důvodů (silná menstruace s chuchvaly...

Omeprazol


Bolest v levém rameni

Dobrý deň, mám problémy s ľavým ramenom - príznaky a okolnosti nižšie. Prosím,...

Z poševního vchodu vyčnívají výrustky

Dobrý den, je mi 15 let a jsem panna. Mám problém, že mi jakoby z poševního...

Reklama
Zavřít