Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Gynekologie Petra . 26.4.2011 redakce uLékaře

dobrý den pane doktore, potřebuji se zeptat zda můžu být těhotná .Po vysazení antikoncepce jsem měla pohlavní styk a za dva dny jsem dostala menstruaci která trvala velmi krátce. Miminko se přeji moc. díky

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Proveďte si močový těhotenský test aby jste věděla na čem jste Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Neco na žaludu

Zdravím, píšu Vám jeste jednou protože nevím jestli se tam uložilo foto. Na...

Nakopnutá varlata


MUDr. Hana Bělehrádková

Ordinace praktického lékaře

CC syndrom

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně CC syndromu. Pracuji jako účetní,...

Chybný email

omlouvám se napsala jsem špatnej email

Zánět spojivek


Soutěž: Léčíte se s vysokým cholesterolem? Vyplňte dotazník a získejte expres dotaz zdarma!

Sdělil vám lékař, že máte zvýšenou hladinu cholesterolu nebo triglyceridů v...

Silné a trvalé bolesti hlavy

Dobrý den, již přes 3 roky trpím bolestmi hlavy. Jsou velmi silné, mám problém...

Prevenar 13, Synflorix

Dobrý den, jaká je v dnešní době účinnost Synflorixu případně Prevenaru 13?...

Alzheimerova choroba

Syndrom demence se projevuje souborem příznaků zahrnujících poruchu kognitivních...

THC

Dobrý den, Před cca 2 týdnama jsem si zakouřila Marihuanu.Problém je v tom,že...

Zánět rohovky

Dobrý den,mám,podle lékařů chronický zánět rohovky,neléčitelný.Vznikl po operaci...

Zpožděná menstrulace

Dobrý den chtěla bych se zeptat mám 4 měsíční miminko a mám problém s menstrulací...

Červený flíček na penisu část 2

Dobrý den včera jsem vám posílal tento příspěvek: "Dobrý den, dnes jsem zjistil...

Infekční mononukleóza

Dobrý den, je mi 22 let, po dvou týdnech horeček, napuchlého krku a léčbě antibiotiky...

Zlobivý žlučník aneb Kdy je bez něj lépe

Odstranění žlučníku nebývá sice tak časté jako vyjmutí slepého střeva, přesto...

Nehty (ruce) – vroubky, vlnky, tmavší okraj

Dobrý den, mám souhrnný dotaz na mé nehty – nepřijdou mi v pořádku. Posílám...

Neurol - alergie?

Vážená paní doktorko, již několik let trpím úzkostnými stavy, které se mi...

Vyrážka na penisu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×