Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Antikoncepce Tereza . 3.7.2012 redakce uLékaře

Dobrý dne, chtěla bych se zeptat, používám prášky Mercilon a začala jsem brát nové platíčko ve čtvrtek a v pátek jsem měla pohlavní styk. Prášky beru pravidelně už asi rok. Nemohu být těhotná? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepce neotěhotníte.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest pod levou klíční kostí hned vedle ramene


Zvracení zeleného obsahu


Pachuť a snížená chuť v ústech

Dobrý den vážená paní doktorko, budou to již tři týdny, co jsem ze dne na den...

ATB cefzil a HA Mercilon

Dobrý den, od 8.8. do 13.8 jsem užívala antibiotika cefzil. Od 18.8. probíhala...

Šíře páteřního kanálu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je obvyklá šíře páteřního kanálu krčního...

Otrava Paralenem

Kamarádka se chtěla zabít na předávkování paralenem a nevím kolik toho snedla...

Může infekční rýma zhoršit průběh alergické, a naopak?

Rhinoviry, viry chřipky a parachřipky a RS viry jsou nejen vyvolavateli onemocnění...

Co byste měli říct dětem, než vyrazí na tábor


Závratě, brnění rukou, únava, nadměrné pocení, těžké nohy a ruce


Bolest a štípaní na plících

Jedno jsem skusil cigaretu a za dva dny mam nepřijemné štípaní a bolesti (slabé)...

Loupání kůže na chodidlech

Dobrý den, hrozně se mi loupe kůže na chodidlech, trpím na to každý rok v létě,...

Krev po stolici


Zlatý stafylokok


Bušení srdce při ulehnutí


Gynekomastia

Od začiatku puberty(13-14r) mam zvačšene prsniky a v sprave od endokrinologa...

Dlouhodobě zarudlý krk

Dobrý den Potřeboval bych od Vás poradit. Už asi od května mě trápí zarudlá...

Váček nad varletem, zánět

Dobrý den, mám nad varletem už nějakou dobu jakýsi váček, nenií to nic na varleti...

Lupavy palec

Dobry den. Syn ma 20 mesiacov a dnes mu diagnostikovali lupavy palec. Co s tym,musi...

Bolest ramene


Geograficky jazyk??

Dobry den, uz roky se mi napr. po kyselem, rajcatech, ananasu a vubec po cemkoli...

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×