Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Michaela . 19.5.2014 redakce uLékaře

Dobrý den , chtěla bych se zeptat už cca rok se snažíme o mimčo ne nijak důsledně , spíše se skláníme k tomu se na to příliš neupínat , bohužel zatím pořád nic, Kvůli problémům a dlouhému čekání na MS mi na gynokologii předepsal apaní doktorka Duphaston. A vzhledem k tomu všemu bych chtěla vědět kdyby se nám povedlo otěhotnět mám ještě další problém s autoimunitním onemocněním štítné žlázy kde mi tedy bylo zjištěno nadměrné množství protilátek. Další ne tak dle mne důležité nemoci jako astma a alergie .Byl by důvod vzhledem k tomu všemu jít na rizikové těhotenství ? Denně dojíždím cca 100 km do práce kde sice převážně mám práci u PC ale také kontroly na stavbě takže jsem i v terénu. Je mi jasné , že to smaořejmě budu konzultovat se svým gynekologem ale ráda bych měla trochu jasnější představu . Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, na neschopenku jít můžete, ale spíše bych to nechala, jak se budete cítit ajak budete vše zvládat. Neschopenka je spíše na Vás:)

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vysoký tlak a nízký tep


Hormony štítné žlázy


Bílé tečky na penisu


První pomoc při poranění oka


Parazité městských holubů – zdravotní rizika pro člověka


Vodnaté puchýřky na rukou


Bolest ramen


Bolest v jednom prsu


Před třemi dny jsem měl 3 klíšťata.


Řezné rány a odřeniny


Alergeny

Existuje studie, za jak dlouho "zmizí"např. z domu alergeny? Vnuk...

Pocení, zimnice


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Jak se žije po transplantaci jater


HPV




Angína


MUDr. Anna Škerková

Praktický lékař pro děti a dorost

Zlomenina klíčku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×