Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství

Gynekologie Elena 26.8.2012

Dobrý den ráda bych se zeptala,dva dny mi vynechává ms dnes ráno jsem si udělala těhotenský test a vyšel mi pozitivní je možné,že se jedná o falešné těhotěnství?to samé se mi totiž stalo i před 2 měsíci vyšlo mi 7 pozitivních těh.testů a když jsem následně došla na gynekologii doktorka mi řekla,že se jedná o falešné těhu tak nevím jestli tomu ted mohu věřit antikoncepci mám vysazenou 3 měsíc děkuji za odpověd

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Positivní močový test,který ukáže těhotenství již 5 den po oplodnění by bylo ve vašem případě vhodné doplnit kvantitativním stanovením HCG,dělá to každá laboratoř.
Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, léčím se ze záchvatů panických úzkostí již...

Těhotenství

Dobrý den, dostala jsem menstruaci o zhruba týden dříve, před týdnem jsem měla...

Těhotenství

Dobrý den, byla bych moc ráda, kdyby jste mi pani doktorko objasnila můj zdr.stav....

Tehotenství

dobry den, snazime se o druhe miminko, minuli mesic menzes byl o dva dny driv...

Těhotenství

dobrý den, chci se zeptat užívám hormony duphaston a chtěli bysme miminko. Pomůžou...

Tehotenstvi

Dobry den prosim vas muzete mi poradit z manzelom se snazime o miminko a ted...

Těhotenství

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat mám strach nechci aby se mojí holce něco...

Těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Dočetla jsem se.že už není nutností jít na odběr...

Těhotenství

Dobrý den, prosím o radu. Týden před menstruací jsem měl sex se svou přítelkyní....

Těhotenství

Dobrý den. Chtěla bych se Vás na něco zeptat. Můžu být tehotna, když jsme ještě...

Těhotenství

Dobry den chci se zeptat je mozne aby zena mohl byt tehotna i kdyz ma po menstruaci...

Těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala.jestli je nekdy normalni v tehotenství , jak...

Těhotenství

Dobrý den chtela sem se zeptat mohla bych byt těhotná když pocituji zmeny nalad...

Těhotenství

Dobrý den, právě jsem zjistila, že jsem těhotná. V pondělí odlétáme na dovolenou...

Těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli mohu být těhotná. Deset dní zpět jsem...

Těhotenství

Dobrý den prosím o radu nejspíše lékaře z oboru genetiky. Můj partner v únoru...

Těhotenství

Dobrý den, od dubna se snazime s pritelem i miminko, zatim nic. Vypocitala jsem...

Těhotenství

Dobrý den, ačkoliv mám polycystické vaječníky, otěhotněla jsem po 2,5 roce přirozeně....

Těhotenství

Dobrý den, je mi 20 let a před rokem jsem byla na konizaci děložního čípku. Slyšela...

Těhotenství

Dobrý den, měla bych otázku. Manžel prochází neoadjuvantní chemoterapii 2 cyklus...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Jak dlouho je průkazné THC v krvi a moči


Astma

Dobrý den od dětství trpím alergií. Delší dobu mě trápí kašel po ránu,kdy jsem...

Bolest v pravém podžebří

Dobry den. Jiz cca pul roku me trapi tupa bolest v pravem podzebri, ktera se...

Bolest nohy po hematomech

Dobrý den je mi 65 let a až do loňských vánoc jsem brala 14 let Warfarin,kvůli...

Ztráta ochlupení na nohách

Dobrý den, mám problém s ochlupení na nohách za poslední 2 roky jsem přišel...

Křeče lýtek

Dobrý den, je mi 17 a téměř každé ráno při probuzení nebo v noci dostávám šílené...

Fibrom

Dobrý den, lze fibrom odstranit přípravkem Kolodium Forte? Děkuji

Stržený nehet

Dobrý den, před 5 dny jsem si uthla nehet až k lůžku. Nehet mi sthnut nebyl...

Poškození menisku

Dobrý den, na magnetické rezonanci mě byla napsána tato diagnoza: |Laesio men....

Jedno prso menší.

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat. Asi v 15letech jsem zhubla 6kilo...neříkám,...

4 měsíce mě trápí zápach z úst

dobrý den, zhruba 4 měsíce mě trápí zápach z úst. Na ORL mi udělali výtěry i...

Bolesti svalů po narkóze jsou možná z manipulace s tělem

Dobrý den, je mi 38 let a před třemi dny jsem absolvovala artroskopii kolene...

Bolesti břicha


Screening 1.trimestru

Dobrý den,12+5 jsem byla screeningu v 1.trimestru,dle ultrazvukového vyšetření...

Červené flíčky na kůži

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na těle, především na loktech, kolenech, článcích...

Celková anestezie a Norethisteron

Dobrý den, na začátek září mám naplánován nepříliš rozsáhlý estetický zákrok...

Bušení srdce

Dobrý den,chtěla, jsem se optat, je možné aby bušení a vynechávání srdce mohlo...

Střevní chřipka

Dobry den, pred 6 dny jsem mela strevni chripku (nakazila me pravdepodobne...

Nepravidelná lebka, vyboulení.

Dobrý den, můj syn 11 let má silně nepravidelnou lebku v zadní části. Jednu...

Rivotril

Dobrý den, mohu řídit motorové vozidlo když užívám Rivotril? Je to bezpečné? Co...