Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Hana . 29.6.2014 redakce uLékaře

Dobrý den,chtěla bych se optat s manželem se už od ledna pokoušíme o miminko.....nejprve jsem měla problém s nepravidelnou menstruací což se docela během půl roku urovnalo,tak jsem ráda.Poslední menstruaci jsem měla od 27.5 hodně slabé špinění a od 30.5 silnou jak to má být,takže vždy počítám menzes až od doby silné menstruace,což takto mívám poslední 3 měsíce stejné.Tento měsíc jsem si i měřila ovulaci pomocí ovulačních testů,ovulaci jsem měla 17-18.6 (19-20.den cyklu) testy měly dvě silné čárky oba dva dny,pohlavní styk jsme měli 14-15.6.Zatím se mi menstruace nedostavila,zkoušela jsem si dělat těhotenský test,bohužel byl negativní,je tam tedy vidět jen lehce čárka (duch) :-) břicho mě pobolívá už týden,mám lekce nafouklé břicho,jinak žádné příznaky nepozoruji.Myslíte že byl test dělán příliš brzy?Byla bych moc ráda kdyby to nakonec dopadlo dobře,doma mám už pomalu čtyřletého chlapečka :-) Jaká značka tehotenských testů je nejspolehlivější?děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Milá Hanko, pokud je na testu slabší čárka, tak si můžete test stejné značky za pár dnů opakovat a uvidíte, zda čárka zesílela. Určitě se může stát, že test jste si dělala brzy a těhotenství je zatím v počátku a test v této době může být i s negativním výsledkem. Asi nejspolehlivější značka těhotenských testů z moči je Mamatest, ale pokud si chcete být jistá, tak jedině zajít za gynekologem a domluvit se na odběru hCG (těhotenský hormon) z krve. Sice ženám vždy doporučuji vyčkat a zbytečně netestovat a neplašit, ale chápu, že chcete vědět zda se vytoužené těhotenství povedlo. Mějte se hezky.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×