Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství a dna

Vanessa . 19.2.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, pane doktore, mam dnu, beru leky (2 tb. Rano) a chtela bych se zeptat: snazime se o miminko a zajimalo by me, zda mohu i nadale uzivat Milurit nebo ne? Melo by to nejake vedlejsi ucinky na tehotenstvi nebo na nase snažení? Děkuji mnohokrate.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


V příbalovém letáku je psáno K dispozici nejsou žádné údaje týkající se bezpečnosti přípravku Milurit v těhotenství u lidí. V souladu s tím by přípravek Milurit měly používat těhotné ženy jen tehdy, pokud jejich lékař uváží, že přínos léčby převáží možná rizika. . Poraďte se tedy s vaším ošetřujícím lékařem Příjemný den

Související dotazy

Dna
Dobrý večer, manžel je měsíc po laparoskopické operaci...
DNA
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda se akutní dnavý...
DNA testy
Dobrý den mám dotaz ohledně testu DNA jak se přesně...
Posílení pánevního dna
Dobrý den, četla jsem v rubrice zdraví jednoho magazínu...
Pozitivita HBsAg v těhotenství
Dobrý den, jsem ve 33. tt těhotenství a byl mi v krvi...
Dna, rozdíl mezi puriny živočišnými a rostlinnými
Dobrý den, projevilo se u mě onemocnění dnou. Snažím...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství a CMV, EBV

Dobrý den, koncem února tohoto roku jsem ležela na Bulovce s primoinfekcí CMV,...

Těhotenství a Cotrimoxazol

Dobrý den, dnes jsem si udělala těhotenský test a byl pozitivní (menstruace...

Těhotenství a cukrovka

Dobrý den, plánujeme s přítelem dítě. Přítel má cukrovku 1.typu a já mám cukrovku...

Těhotenství a cvičení

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat na dotaz, nad kt. bych jindy třeba sama...

Těhotenství a cvičení kalanetiky

Dobrý den, jaký máte názor na cvičení kalanetiky v těhotenství? Jsem ve 4....

Těhotenství a cytologie


Těhotenství a diabetes

Dobrý den, je mi 25 let, léčím se s diabetem 1.typu 2 roky, momentálně je HbA1c...

Těhotenství a diabetes

Dobrý den.chtěla bych se prosím vás zeptat kdyz clovek je lecen diabetem na...

Těhotenství a diabetes 2.typu

Dobrý den pane doktore ... chtěla jsem se zeptat zda-li by jste doporučil pokračovat...

Těhotenství a dieta

Dobrý den, Jsem v začátku těhotenství - 1 měsíc. Jelikož mám nadváhu, bojím...

Těhotenství a dna

Dobrý den, pane doktore, mam dnu, beru leky (2 tb. Rano) a chtela bych se zeptat:...

Těhotenství a doplňky stravy

Dobrý večer, zajímalo by mě jestli můžu jíst doplňky stravy Allicor forte-česnekové...

Těhotenství a doxybene

Dobrý den, přibližně týden před ovulací jsem dobrala Doxybene. Nyní jsem zjistila,...

Těhotenství a Doxycyclinum

Dobrý den, moc prosím o radu. Začala jsem užívat na 20 dní antibiotika Unidox...

Těhotenství a Duphaston

Dobrý den, paní doktorko, jsem v 7. týdnu těhotenství. Podle vyšetření u gynekologa...

Těhotenství a elektřina

Dobrý den, jsem v 15.týdnu těhotenství a dostala jsem ránu od elektrického ohradníku....

Těhotenství a endometrioza

Dobrý den, minulý rok jsem začala mít stálé bolesti podbřišku, pan doktor po...

Těhotenství a epilepsie

Dobrý den jsem epileptička a beru keppru 250 a convulex 500a kyselinu listovou....

Těhotenství a epilepsie a tetanie

dobrý den jak nebezpečná tetanie je pro těhotenství a slabá epka s panickými...

Těhotenství a funkce štítnice

Dobrý den, jsem již v 31tt těhotenství. Je mi 26let. Můj dotaz se týká ŠTÍTNÉ...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×