Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství a epilepsie a tetanie

Gynekologie Martina 26.9.2008 redakce uLékaře

dobrý den jak nebezpečná tetanie je pro těhotenství a slabá epka s panickými záchvaty děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Samo o sobě to v těhotenství nevadí. Pouze pokud by došlo k záchvatu s křečemi a ev. i bezvědomím, hrozí miminku nedostatek kyslíku či mechanické poranění. Všechny tyto stavy by měly v těhotenství být pečlivě sledovány a stabilizovány.

Související dotazy

Epilepsie
Dobrý den , mohla bych se optat zda člověk může cvičit...
Epilepsie
Dobrý Den, chtěla bych poradit ohledně léku Lamictal,...
Epilepsie a solárium
Dobrý deň, chcela by som sa informovať ohľadom epilepsie...
Epilepsie
Dobrý den , loni v srpnu jsem dostal 3 epi záchvaty...
Epilepsie u dítěte
Dobrý den, mé dceři zjistili z vyšetření EEG že má...
Diagnostika epilepsie
Dobrý den jestli se můžu zeprat jak se vlastně identifikuje...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství a dieta

Dobrý den, Jsem v začátku těhotenství - 1 měsíc. Jelikož mám nadváhu, bojím...

Těhotenství a dna

Dobrý den, pane doktore, mam dnu, beru leky (2 tb. Rano) a chtela bych se zeptat:...

Těhotenství a dna

Dobrý den, pane doktore, mam dnu, beru leky (2 tb. Rano) a chtela bych se zeptat:...

Těhotenství a doplňky stravy

Dobrý večer, zajímalo by mě jestli můžu jíst doplňky stravy Allicor forte-česnekové...

Těhotenství a doxybene

Dobrý den, přibližně týden před ovulací jsem dobrala Doxybene. Nyní jsem zjistila,...

Těhotenství a Doxycyclinum

Dobrý den, moc prosím o radu. Začala jsem užívat na 20 dní antibiotika Unidox...

Těhotenství a Duphaston

Dobrý den, paní doktorko, jsem v 7. týdnu těhotenství. Podle vyšetření u gynekologa...

Těhotenství a elektřina

Dobrý den, jsem v 15.týdnu těhotenství a dostala jsem ránu od elektrického ohradníku....

Těhotenství a endometrioza

Dobrý den, minulý rok jsem začala mít stálé bolesti podbřišku, pan doktor po...

Těhotenství a epilepsie

Dobrý den jsem epileptička a beru keppru 250 a convulex 500a kyselinu listovou....

Těhotenství a funkce štítnice

Dobrý den, jsem již v 31tt těhotenství. Je mi 26let. Můj dotaz se týká ŠTÍTNÉ...

Těhotenství a genitální opar

Dobry den, pritelkyne pred tremi tydny prodelala genitalni opar... vcera jsme...

Těhotenství a HA

Dobrý den, už se mi několikrát stalo, že jsem při braní HA otěhotněla, ale...

Těhotenství a HA

Dobrý den, můj dotaz se týká těhotenství při současném užívání hormonální antikoncepce....

Těhotenství a HA

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu ohledně plánovaného těhotenství. Dobrala...

Těhotenství a HA

Dobrý den chtěla bych se zeptat, beru HA Jangee a na začátka února jsem brala...

Těhotenství a HA

Dobrý den, chci se zeptat má kamarádka měla před čtyřmi měsíci nechráněný pohlavní...

Těhotenství a HA

Dobrý den, chci se zeptat beru už 5měsíců HA a před třemi měsíci jsem měla nechráněný...

Těhotenství a HA

Dobrý den, chci se zeptat má kamarádka měla před čtyřmi měsíci nechráněný pohlavní...

Těhotenství a HCG

Dobry den, jsem tehotna, na ultz u lekare jsem byla v 5+3tt a potvrdil mi tehotenstvi,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Trápí mne bolest břicha konkrétně nadbříšek jako žaludek


Pálení a zarudnutí obličeje

Dobry den. Mám dotaz na Pana lékaře.Manželce je 46 let.Celí měsíc má docela...

Jsou prosím následující hodnoty k operaci štítné žlázy


Môže to byť štitna žľaza?

Mám problém s hrdlom často vypluvam husté tvrdé hlieny a ked mám sucho v nosteku...

Červené fleky na žaludu


Bolesti žaludku


Svědící vyrážka pod kolenem

Dobrý den , chtě bych se zeptat cca před týdnem se mi objevili na nohou z kolene...

HIV


Srůsty


Mám bolest v pravem podžebří

Dobrý den,prosím Vás už pár dnů mám bolest v pravem podžebří. V roce 2002 mi...

Výsledky hormonů

Dobrý den, často jsem nachlazená, bolí mě dutiny,celé čelo. Mám deficit buněčné...

Bušení srdce a tlak v krku

Dobrý den, nestává se mi to často, tak 2 -3 do měsíce, 1 -2 dny po sobě a pak...

Boreliosa


Alkohol po antibioticích

Dobrý den Kdy je možné po dobráni Xorimax 500 požít alkohol Děkuji

Přenos angíny


Plíseň nehtů na ruce

Už se skoro rok léčím s plísní nehtu na ruce,měla jsem na to clotrimazol a micetal...

Escitalopram


Chlamidie pneumonie

Dobrý den, v průběhu těhotenství jsem byla léčena na plicní chlamydie -antibiotika...

Bolest v krku

Delsi cas skrabani v krku,zhorsene polykani tuhe stravy,zvetsene uzliny,ranni...

Bulka na šourku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×