Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství a hypothyreóza

Endokrinologie Kateřina 13.1.2009

Dobrý den. Je mi 34 let. Otěhotněla jsem nečekaně a neplánovaně a má endokrinokožka z toho není moc nadšená, protože mé výsledky z 5.1.09 jsou špatné (vysoké protilátky, nevyrovnaná hladina hormonů). V květnu 2008 mi hypothyreózu diagnostikovali, prý jsem prodělala zánět štítné žlázy). Jsem pravděpodobně ve 3.týdnu těhotenství. Zvýšila mi dávku na 1x letrox 100, 1/2 jodidu a 3tbl kyseliny listové denně. Vím, že může být poškozen mozek plodu, proto mě zajímá, zda je možné včas diagnostikovat chybný vývoj a také kdy nejdříve se můžou případné vady projevit. Byl by čas na přerušení těhotenství? Jak spolehlivé jsou takové testy a jak se provádí? Děkuji mnohokrát za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, chybný vývoj je stanovitelný na ultrazvuku a screeningovými metodami, jež se prová...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Hypothyreoza v těhotenství
Dobrý den, velice mě trápí jeden problém, jsem ve...
Hypothyreóza
Dobrý den! Mohu brát substituční terapii v případě,...
Hypothyreoza zjištěná v těhotenství
Jsem v asi 10 t. těhotenství, před 2 týdny jsem byla...
Hypothyreoza a těhotenství
Dobrý den. Jsem těhotná v 16 týdnu. O těhotenství vím...
Hypothyreóza v těhotenství
Dobrý den, jsem v 9 tt. Před 3 tydny jsem byla na kontrole...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství a HA

Dobrý den chtěla bych se zeptat, beru HA Jangee a na začátka února jsem brala...

Těhotenství a HA

Dobrý den, chci se zeptat má kamarádka měla před čtyřmi měsíci nechráněný pohlavní...

Těhotenství a HA

Dobrý den, chci se zeptat beru už 5měsíců HA a před třemi měsíci jsem měla nechráněný...

Těhotenství a HA

Dobrý den, chci se zeptat má kamarádka měla před čtyřmi měsíci nechráněný pohlavní...

Těhotenství a HCG

Dobry den, jsem tehotna, na ultz u lekare jsem byla v 5+3tt a potvrdil mi tehotenstvi,...

Těhotenství a hCG

Dobry den, jsem momentalne v 7tt tehotenstvi. kontrola me teprve ceka.Vzhledem...

Těhotenství a helicobackter Pyroli

Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu. Jsem v 33+4 tt, těhotenství probíhá...

Těhotenství a hemeroidy

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat na intimní dotaz. V souvislosti...

Těhotenství a heterozygot pro mutaci haplotypu M2 v genu ANXA5

Dobrý den, mám za sebou NIVF (věk 35), aktuálně jsem 11+3 tt. V rámci CAR...

Tehotenstvi a hpv virus

Dobry den. Nedavno jsem zjistila, ze jsem tehotna. Podle posledni menstruace...

Těhotenství a hypotyreoza

Dobrý den rád bych se vás zeptal : když partnerka už prej nema žádnou štitnou...

Těhotenství a chřipka

Dobrý den,jaké riziko představuje onemocnění chřipkou v raném stadiu těhotenství...

Těhotenství a Imodium

Dobrý den! Je mi 31 a už kolik let trpím častými průjmy. Různá vyšetření jsem...

Těhotenství a infekce

Dobrý den, jsem ve 26tt a celé těhotenství trpím infekcemi, jako je E.coli....

Tehotenstvi a infekce

dobry den, trapi me jedna vec. Kdyz je zena hiv pozitivni nebo ma hepatitidu...

Těhotenství a infekce

Dobrý den, jsem ve třetím trimestru. Minulý týden jsem byla s manželem v infekční...

Těhotenství a infekční choroby

Dobrý deň, som v 4 tt tehotenstva a začala som si postupne študovať veci okolo...

Těhotenství a infekty

dobrý den,chtěla jsem se optat,zda je možné v těhotenství pouřít ,,locoid krém,,...

Těhotenství a infekty

DOBRÝ DEN, JSEM V 18.TÝDNU THOTENSTVÍ A PRAKTICKY OD ZAČÁTKU MĚ NEUSTÁLE PROVÁZÍ...

Těhotenství a infračervené záření

Dobrý den, chtěla bych vědět, zda infračervené záření škodí plodu. Krátkodobě...