Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství a syfilis

Mateřství mila 23.10.2008

Dobrý den, tři roky zpátky jsem se léčila penicilinem na syfilis, před rokem jsem byla dokoncena přeléčena znovu. Ted bych ráda otěhotněla. Existuje nějaké riziko pro mě nebo pro dítě???Na posledním odběru jsem byla před půl rokem a výsledky byly dobré.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, po zaléčení je riziko minimální nebo téměř žádné.

Související dotazy

Syfilis v těhotenství
Dobrý den ,můj dotaz zní zda zajištující léčba syfilis...
Syfilis
Dobrý den, před 2,5 lety mě jeden muž dal francouzský...
Syfilis v těhotenství
Dobrý den, chtěla bych se ještě zeptat k podané odpovědi...
Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis
Dobrý den, paní doktorko Bačová, velice děkuji za rychlou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství a skolioza

Dobrý den, mám takový problém. Jsem těhotná a mám skoliozu páteře. Jsem v prvním...

Těhotenství a snížená fce štítné žlázy.

Dobrý den Asi rok a půl se léčím se sníženou fcí štítné žlázy. Na poslední...

Těhotenství a solárium

Dobrý den, za 4 týdny se vdávám, a do šatů chci být hezky opálená. Antikoncepci...

Těhotenství a splodiny

Dobrý den, prosím o radu, jsem 31 tt a nadýchala jsem se zplodin při zatápění...

Těhotenství a srůsty v břiše

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, před pár lety mi byl vyoperován prasklý apendix,...

Těhotenství a strava

Dobrý den, dnes jsem se zhrozila možnosti poškození plodu v případně nadměrné...

Těhotenství a strava

Dobrý den, jsem v prvním trimestru těhotenství (9 týden). Bohužel trpím velkými...

Těhotenství a strava

Dobrý den, paní doktorko (doktore), poprosila bych o Váš názor. Jde o to, že...

Těhotenství a střevní chřipka

Vážený pane doktore, manžel onemocněl střevními problémy - první den se necítil...

Těhotenství a střevní chřipka

Dobrý den, jsem ve 4. týdnu těhotenství a nakazila jsem střevní chřipkou. Projevy:...

Těhotenství a šestá dětská nemoc

Dobrý den paní doktorko, prosím o radu. Moje dcera právě prodělává tzv. šestou...

Těhotenství a špatné hodnoty hormonů ŠŽ

Hezký den, paní doktorko, prosím o radu, jsem nešťastná z výsledků vyšetření....

Těhotenství a štítná žláza

Dobrý den, jsem v 7tt a krátce před otěhotnením mi byla zjištěna mírná hypofunkce...

Těhotenství a ŠŽ

Mám velmi vysoké hodnoty TSH 80,09 a jsem v 7 týdnu těhotenství. Můj endokrinolog...

Těhotenství a těhotenské testy

Dobrý den chtěla bych se zeptat od září již neberu HA a s manželem se snažíme...

Těhotenství a termální koupele

Pane doktore, mám na Vás dotaz ohledně těhotenství a návštěvy termálních lázní....

Těhotenství a termín početí

Dobry den, Chtela bych se zeptat. Dnes mi ma lekarka rekla, ze jsem v 11+4...

Těhotenství a thyreotoxikosa G. Basedowova, kdy otěhotnět, abych nebyla ohrožena já, ani plod

Dobrý den, chci se zeptat jaké by měly být hormonální hladiny v době, když bych...

Těhotenství a toxoplazmoza

Dobrý den, jsem v 17 tt a poslední dobou mám strach z toxoplazmozy, proto...

Těhotenství a toxoplazmoza

Dobrý den, pane doktore, před třemi týdny jsme si s přítelem pořídili kotě,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zelený hlen z pochvy 26tt těhotenství

Dobry den,jsem ve 26.tydnu tehotenstvi. Od soboty mi vyteka nazelenaly hlen...

Ušní šelest, zrnění před očina, brnění končetin

Dobrý den, Už asi rok mám Tinnitus, zrnění před očima, sklicove zakalky a čas...

Přetržené vazy v koleni

před dvěma dny jsem uklouzla a přetrhla si vnitřní kolení vazy,doktor mi dal...

Drsný povrch vzadu na jazyku + sex

Dobrý den, před cca měsícem jsem měla s kamarádem nechráněný pohl. styk a asi...

Výrustky na kostech

Dobrý den, dcera (10 let) má dost zvětšený hrbol páté nártní kosti a to na...

Bolest a otok nosu

v pondělí mě začal bolet nos, jakoby nosní přepážka, kořen nosu, a od středy...

Krvavé bělmo

Dobrý den,od vánoc mám zarudlé oči(jako by krvavé bělmo).Nejdříve jenom jedno...

Syn 4 roky má na chodidle toto


Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda mají vliv antibiotika Roxithromycin -...

Svědění palce

Dobrý den, moje přítelkyně již dlouhou dobu trpí velkým svěděním na palci levé...

Porucha erekce

Dobrý den, mám dotaz ohledně poruchy erekce. V kombinací s psychickými problémy...

Ztráta chuti a čichu


Bolest v krku


Úzkostné stavy


Štítná žláza a jaterní testy

Dobrý den, prosím vás, mohou zvýšené jaterní testy souviset s autoimunitním...

Vhodnost užívání Wobenzymu


Nebezpečná piha?


Pravidelná aktivita je důležitá

Bolí mně klouby hlavně kyčel a záa a nohy, občas koleno.Užívám léky na tlak,na...

Karence vit. D může doprovázet obezitu a jiná onemocnění

Dobry den chci se zeptat. Mam zjisteny nizky obsah vitaminu D. Doktor me na...

MRSA, těhotenství

Dobrý den, od 6/2019 se léčím s kožním abscesem na hýždích (pokaždé na jiném...

Reklama
Zavřít