Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství po Gama noži

Gynekologie Petra 21.5.2013

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu bezprostředně po zákroku na Gama noži otěhotnět. Zda jsou nějaká rizika. Myslím tím špatný vývoj dítěte apod. Moc děkuji za odpověď. Petra

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Když byl již zákrok učiněn žádné risiko by nemělo hrozit,ale pro jistotu bych si to ještě na vašem místě ověřil na pracovišti,které zákrok provedlo.
Příjemný den

Související dotazy

Gama nůž
Dobrý den, Během pul roku jsem měla 3 operace mozku,...
Streptococcus gama hemolyticus
Dobrý den.Prosím o radu.Manželovi dělali vytěr předkožkového...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství po císařském řezu

Dobrý den, mám doma 2 syny(2004 a 2009) po spontálním porodu bez problémů....

Těhotenství po císařském řezu (srůsty)

Dobrý den, Pane doktore měla bych na Vás dotaz jsem 7 měsícu po porodu císařským...

Těhotenství po dobrání antikoncepce

Dobrý den, mám otázku. Nikdy jsem antikoncepci nebrala, teď jsem ji poprvé brala...

Těhotenství po dvojčatech narozených předčasně

Dobrý den je mi 33 let a ráda bych se zeptala jak je velká šance mít opět nedonošená...

Těhotenství po dvou císařských řezech

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zdali je možné bezproblémové těhotenství i...

Těhotenství po dvou císařských řezech

Dobrý den, je mi 39 let a mám dvě děti 16 a 4 roky a obě děti jsou císařem....

Těhotenství po dvou CŘ

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kdy nejdříve je možné znovu otěhotnět po dvou...

Těhotenství po dvouch císařských řezech

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych vás poprosit o radu a váš názor. Jsem...

Těhotenství po Entizolu

Dobrý den, prosím Vás o radu. Již druhý měsíc beru antibiotika Entizol na...

Těhotenství po Escapelle

Dobry den včera cca v 20:00 hodin jsme měli s přitelkyní sex trocha spermatu...

Těhotenstvi po chemoterapii u muze

Dobrý den,můj muž prodělal před 3 lety rakovinu varlete,chemoterapie probíhala...

Těhotenství po IM

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, jestli mohu mít druhé dítě,když jsem po infarktu...

Těhotenství po interupci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy může žena znovu otěhotnět po provedené...

Těhotěnství po interupci

Dobrý den, prosím Vás, měla jsem samovolný potrat ve 14tém týdnu těhotěnství,...

Těhotenství po IUI, 2 váčky dle ultrazvuku

Dobrý den, 22.4. Jsem byla na IUI, následoval pozitivní test a 16.5 potvrzení...

Těhotenství po konizaci

Dobrý den, moc bych chtěla ještě třetí dítě, ale bohužel jsem po porodu druhého...

Těhotenství po konizaci

Dobrý den, jsem skoro rok po konizaci děložního čípku. Z cytologického hlediska...

Těhotenství po konizaci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké jsou rizika těhoteství po konizaci čípku.V...

Těhotenství po kyretáži

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dne 17.8.209 jsem podstoupila čištění dělohy...

Těhotenství po laparoskopii cysty

Dobrý den, 25.10. jsem byla na laparoskopii cysty (endometrioza), byl mi předepsán...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Závratě, dušnost, vyšší tlak

Dobrý den. Už léta trpím závratí, dušností, bolestmi nohou, vyšším tlakem......

Krk

Dobry den, prijde mi , ze mam zarudly krk. Mohl by jste mi poradit co s tim?...

Unik stolice

Dobrý den paní doktorko již delší dobu mám menší unik stolice léčena v gasto...

Hlen ve stolici

Dobry den, dnes se mi znicehonic dostavila ridsi stolice. Zaclo to na nocni...

Krk

Už asi 2 týdny mě bolí v krku ,mám vellké uzliny a lékař neví,co to je.

Bolest za krkem

Dobry den...dnes me od rana boli jakoby sval na na prave strane krku a a taky...

Boule na krku


Melovis a hučení v uších

V minulosti jsem měl problémy s pravým kolenem, tak doktorka mi akutálně, jako...

Kyselá chuť vagíny


Špinění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, mám ročního syna. Otěhotnět mi trvalo 8 měs pak se zadařilo. Po šestinedělí...

Krk

Dobrý den, asi pře 10 lety mi odstranili krční mandle, a asi poslední dva roky...

Onemocnění hlasivek při refluxní chorobě

Dobrý deň, mám 23 rokov a posledného 1,5 roka bojujem so slabými hlasivkami....

Melovis - účinnost

Dobrý den. Moje známá (36 let) má řadu měsíců dost velké bolesti kloubů, dle...

Meloun při divertikulose

Mohu jíst meloun vodní červený tedy bez jadýrek,když mám divertikulosu?

Melír v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli škodí miminku melír v těhotenství,...

Meléna

Dobrý den, poslední 2měsíce mívám potíže s trávením. Obvykle, když se najím...

Melatonin v tehotenstvi

Dobry den pani doktorko, jsem v 7.tydnu tehotenstvi a mam velke problemy s nespavosti....

Melatonin proti stárnutí

Dočetla jsem se o velmi dobrém účinku melatoninu zpomalení rychlosti stárnutí. Je...

Fraktura TH 12

Dobrý den, V září 2014 jsem prodělal kompresní frakturu TH 12 s následnou operací...

Kndelik v krku

Pred mesicim jsem zacal kaslat a mit bolesti v krku. Dostal jsem antibiotika...