Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test na pohlavní nemoce

Martin . 12.1.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěl bych si udělat testy na pohlavní nemoce, HIV,kapavku atd. ale beru antibiotika DEOXYMYKOIN. Mam počkat až je doberu(popř. jak dlouho po dobrání) ? Může to nějak testy ovlivnit negativne a výsledky skreslovat, kdybych šel na testy ted ? Je to pro mě důležité, Děkuji předem za odpoved .

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, doberte antibiotika a až poté lze vyšetřit. Počkala bych cca 14 dní po dobrání.

Související dotazy

Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Testy pohlavní choroby
Dobrý den, dotazovala jsem se u vás na to, když jsem...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Pohlavní nemoce
Dobrý den, v nemocnici mi brali mozkomíšní mok...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Pohlavní nemoce
Dobrý den.Měla jsem orální sex s náhodnou známostí.Bylo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test na chlamydie

Dobrý den, cca 3 měsíce mám problémy se zánětem moč. cest. Vždy po styku mám...

Test na chlamydie

Zajímalo by mě, zda se test na chlamydie dá provést ze vzorku krve (například...

Test na chlamydie z krve

Dobry den, Mel jsem nechraneny pohlavni styk a partnerce pak nasli chlamydie...

Test na infekci HIV

dobry den, prosim vas mam na vas otazku, mam bakteriu klebsiela pneumoniae,...

Test na marihuanu v laboratori

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli při testu na marihualnu v moči lze použít...

Test na mykoplazmata

Dobry den, chci si nechat udelat v soukrome laboratoři test na detekci mykoplazma...

Test na nikotin


Test na OGTT

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je povinný test na OGTT v těhotenství....

Test na pohlavně přenosné nemoci

Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s ženou, která vede dost divoký...

Test na pohlavni choroby

Dobry den,mela jsem rizikovy sex v zahranici s velmi promiskuitnim partnerem,...

Test na pohlavní nemoci

Dobrý den, měl bych na Vas prosbu ohledne testu na HIV a syfilis. Mel jsem rizikovy...

Test na pohlavní nemoci

chtěla jsem se zeptat jak probíhají testy na kapavku a syfilis? (odběr krve...

Test na potraviny

Dorý den, je můj alergolog povinen udělat test na potraviny, když mám často...

Test na pritomnost hpv viru

Dobry den, mam genital.bradavice, chtel bych se nechat ockovat silgardem, ale...

Test na protilátky po antibiotikách


Test na rakovinu u darování krve

dobrý den mám dotaz.Chtěla bych se zeptat jestli se provádí u darování krve...

Test na sexuální aktivity u seniorů

Dobrý den, jsem studentkou Slezské univerzity, obor Všeobecná sestra. Dělám...

Test na srážlivost

Dobrý den, chci se zeptat, kdybych se chtěl sám otestovat (jako samoplátce)...

Test na syfilis

Dobry den, prosim Vas o informaci, zda je mozne nechat se preventivne otestovat...

Test na syfilis

Dobrý den, chci se zeptat, zda je test na syfilis po 60 dnech (2 měsíce) od...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×