Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Testování na HIV

AIDS a HIV Tomas 21.8.2019

Dobry den jsem tomas jemi 28 let
Mam otazku asi pred 5 mesicema jsem byl na testu hiv kteri byl negativni a asi z hruba pred mesicem jsem mnel parkrat pohlavni styk z vice zenami ale 2 krat bil sex bez kondomu ale trvalo to asi zhruba 2 minuty ejaculace nebila a potom sem mnel par oralni sex take bez ochrani Mnel bych jit znova na hiv test nebo ne priznaky zadny nemam jenom se mi furt delaj naki pupinky ba ruce a na ramenou ktere svedi I za uchem mne to svedi nekdi mne I celi telo svedi ale to svedeni us mam dlouho telo mne svedi furt us roky a pupinky se mi taky furt delaj zadnou horecku chripku nic takoveho nemam jenom mam strach stoho hiv nevim jestli mam jit znova na testy mislite ze bych se mohl nakazit Furt otom ctu na google a sem stoho ve stresu
Inak dekuji za odpoved

MUDr. Jan Zemek
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Zemek

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Závodní ambulance, Uherskohradišťská nemocnice a.s.

Dobrý den, pokud máte pochybnosti, na test HIV má smysl jít až po asi 3 měsících po Vámi uvedeném styku, do té doby nemusí být výsledky spolehlivé. Do té doby (i po případném negativním testování) doporučuji zdržet se rizikového chování, tj. střídání sexuálních partnerů a styk bez ochrany. Vzhledem k negativnímu výsledku testování před 5 měsíci ve spojení s informací, že pupínky máte již dlouhodobě, si nemyslím, že by se jednalo o projev infekce HIV.

Související dotazy

HIV a testování
Dobrý den, Porad mě trápî jedna věc. Dne 11.11.2018...
Testování HIV
Hezky den , chtel bych se zeptat, 6 tydnu od rizika...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Testování HIV
Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně testování...
Domácí testování HIV
Dobrý den ukáže domácí HIV test i po 1 a půl roce pokud...
Testování HIV
Omlouvám se, že píši znovu. Zapomněla jsem se zeptat,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Testování na covid-19

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda testy na koronavirus ukáží jen jestli jsem...

Testování na Covid-19


Testování na covid-19

Dobrý den, mám dotaz týkající se testu na koronavirus. V březnu očekáváme přírustek...

Testování na covid-19

Byla jsem v dlouhodobém kontaktu s pozitivním člověkem v práci a sama mám příznaky....

Testování na covid-19

Dobrý den, bohužel nemohu zastihnout svou praktickou lékařku. Dnes mám mírné...

Testování na covid-19

Dobrý den paní dr. Prosím o radu, zda je potřebný test na covid před 2.očkováním...

Testování na COVID-19 po očkování

Dobry den, muže zvýšit očkováni pravděpodobnost pozitivity při následném antigen...

Testování na COVID-19 v Pardubickém kraji

Dobrý den, asi 12 dnů pociťuji tlak ve spodní části krku, několik dnů jen lehký,...

Testování na HIV

Dobrý den, můj problém je v tom, že bych chtěla jít na testy HIV. Jenže už...

Testování na HIV

Dobry den. Pred cca 7 lety jsem mela pomer s muzem. Meli jsme dvakrat chraneny...

Testování na HIV v těhotenství

Dobrý den, jsem v 16. týdnu těhotenství a chci se zeptat na testy HIV v těhotenství....

Testování na HIV v zahraničí

Dobry den Mam dotaz ohledne nakazeni nemoci Hiv. 16 rijna 2017 jsem mel sex...

Testování na koronavirus

Dobrý denvpred 14 dny jsem zmenit jmkla než jsem se oblékl tak do suchého uteklo...

Testování na koronavirus

Dobry den, jak a kde se mohu realne co nejrychleji nechat testovat na Covid19?...

Testování na koronavirus

Dobrý den, dotaz bych měla ohledně zjištění protilátek na covid19, kdy jsem...

Testování na koronavirus

prosim jak je to s testovanim je mne 63 let jsem invalidni duchodce 3...

Testování na koronavirus

Dobrý den, nerada obtěžují, ale přemýšlím co dělat? Můj manžel se zítra vrací...

Testování na koronavirus

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mám nechat natestovat svoji dceru (9let)....

Testování na koronavirus

Dobrý den, příští týden mě čeká zákrok v celkové anestezii. Již jsem absolvovala...

Testování na koronavirus po kontaktu s možnou infekcí

Dobrý den, dnes mne kontaktovala kamarádka, ze je ji lehce bolí hlava, má lehce...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v krku

Dobrý den, jsem již asi 9 dní nemocná, nejdříve to začalo bolestí v krku, která...

Začala jsem mít citlivé pravé prso

Dobrý den, prosím o radu, abych zbytečně nepanikařila. Začala jsem mít citlivé...

Vyrážka

Dobrý den, v tomto týdnu se mé dceři objevila na kůži vyrážka.Zejména v oblasti...

Piascledine a Detralex


Vyrážka

Dobrý den . Chtěl by se zeptat na tvorbu těchto červených svědivých pupínků...

Něco mě kouslo

Dobrý den, zhruba před 3 dny, jsem byla s přáteli v parku na grilovačce, no...

Odběry krve, výsledky

Při posledním odběru krve požádala lékařka urologie o vyšetření S-PSA Tumormarery....

Vyrážka na stehně, svědivá

Dobry den, Mam dlouhodobejsi problem s vyrazkou na vnitrni strane stehen...

Bolesti holenních kostí

Dobry den,pane doktore moje matka 65 let ma silne bolesti holennich kosti tento...

Červené skvrny různě po těle


Dočetla jsem se o léku Trittico

dobrý den,dlouho beru různá AD teď už skoro rok Sertralin100 mg a Lyriku150mg...

Polyp na děložním hrdle

Dobrý den paní doktorko, měla bych dotaz. Zjistili mi polyp na děložním hrdle....

Díry v zubech

Dobrý den, Mám na zubech díry pravděpodobně od bakterií. Mam je tam cca tři...

Guajacuran na úzkost

Dobrý den, trpím depresemi a úzkostnými stavy. Na tyto problémy mi můj doktor...

Otok penisu po vytažení klíštěte

Dobrý den, Dnes jsem si všiml klíštěte na penisu, tak jsem ho okamžitě vytočil....

Korová atrofie

Dobrý den, na lékařské zprávě po CT vyšetření mozku mi diagnostikovali počínající...

Hrudní kost bolest na dotek

Při doteku hrudní kosti mě tam za bolí je to velice nepříjemné a chtěla bych...

Bolest krční páteře a porucha polykání

Dobrý den před Pěti dny jsem nešikovně spadla a poranila si krční páteř.Lékař...

Žluté patro

Dobrý den, zjistila jsem, že mám nažloutlé horní patro v ústech. Mám pouze trochu...

Vnímání tlukotu srdce

Dobry den, je mi 18 let a posledni dobou hodne vnimam tlukot srdce. Nezalezi...

Reklama