Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Testy

Sex Lucka . 15.12.2010 redakce uLékaře

Dobrý den. Ráno 15.12. jsem byla na hiv testech a na testu syfilisu. Oba díky bohu dopadly negativně. Den před odběrem (večer 14.12.) jsem vypila dvě štampele alkoholu a masturbovala. Mohlo to nějak ovlivnit výsledky testů? myslím tím jestli alkohol a masturbace mohla zakrýt pozitivitu hiv a syfilisu nebo ne. Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Lucko! Alkohol ani masturbace pozitivitu HIV testu ani testu na syfilis opravdu ovlivnit nemohly. Hezký den.

Související dotazy

Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Ovulační testy
Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli, že chceme...
Testy na drogy
Dobrý večer, ja bych se chtěla zeptat... byla jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Testování na žloutenku typu C


Testování návykových látek


Testování pohlavně přenosných nemocí


Testování pro zaškolení

testovací dotaz 123

Testování protilátek HIV

Dobrý den, před nedávnem jsem měl nechráněný orální sex s bývalou partnerkou,...

Testování syfilis

Dobrý den, chci se zeptat na testování syfilis v době užívání antibiotik. Mám...

Testování syfilis

bylo by krevní sérum pozitivní třeba i po deseti letech od potenciálního rizika...

Testování syfilis

Dobrý den, pane doktore/paní doktorko, mám dotaz ohledně testů na syfilis: Prokáží...

Testování zaškolení

Testování Gyncentrum

Testovanie na drogy

Dobry den, chcela by som sa spytat ako dlho ostava thc v tele. Naposledy som...

Testy

Zdravim. 5.12. Jsem mel rizikovy styk s divkou. 20.1. Jsem byl na testech v...

Testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem si dělala test a 3x vyšel...

Testy

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké pohlavně přenosné nemoci se testují vyšetřením...

Testy

Dobrý den, musí se testy na HIV, syfilis a podobně provádět nalačno a nebo se...

Testy

Dobrý večer.Zajímalo by mě jestli je možné u obvodního lékaře nechat si vzít...

Testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se u gynekologa platí za krevní testy...

Testy

Dobry den, za jak dlouho se dozvim vysledky testu z darovani krve? Pokud by...

Testy

Dobrý den, s přítelem jsme spolu už půl roku a vím že přede mnou měl opravdu...

Testy

Dobrý den, mám strach že jsem se od svého partnera mohla nakazit chlamydii,...

Testy

Dobrý den.Bya jsem čtvrtý měsíc po rizikovém styku na testech pohlavně přenosných...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti v tříslech

Dobrý den, mam problém s palčivou bolestí v tříslech která pokračuje do kyčle...

Zvětšené krční uzliny a vyrážka

Dobrý den, před 14 dny dcera prodělala šestou nemoc.Průběh nemoci byl v pohodě...

Jak léčit zlatého stafylokoka a streptokoka

Dá se to vůbec vyléčit? Trápí mě dlouhotrvající kašel, mám pocit knedlíku...

Krvácení z konečníku, tuhá stolice

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Poslední týden jsem si nemohla nějak dojít...

Orální sex.

Dobry den, chtel bych se zeptat. Pred tremi tydny jsem mel sex s kondomem s...

Tmavá stolice


Přenos pásového oparu

Hezky den, muj pritel ma druhy den pasovy opar. Chci se tedy zeptat, jak moc...

Svědění klitorisu

Dobry Den. Uz druhy den me trapi silne svedeni klitorisu a okoli. V pochve...

Roztroušená skleroza


Potíže s přetahováním předkožky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat když stahuju předkožku přes žalud tak musím...

Bolest při stolici

Dobrý večer, už asi týden mě trápí pálivá bolest při stolici v oblasti řitního...

Zvětšená uzlina krku

ad dotaz 234241 - děkuji. mě právě mate, že ve zprávě je napsáno uzliny na krku...

Rozmazané vidění

Dobrý den, Dnes ráno jsem se probudila a od té doby vidím rozmazaně. Oči zarudlé...

Malý penis, znamínko na žaludu

Dobry vecer je mi 20 let a mam maly penis bez erekce 5cm s erekci 9 cm mam maly...

Kožní vyrážka

Dobrý den, mám už 8. den asi "kopřivku", nebo tak něco. Jsou to takové červené...

Alergie na houby

Dobrý den, nikdy dřív jsem s houbami neměla problém ale teď se mi už 2x stalo...

Streptokok oralis v močové trubici


Špinění mimo menstruaci

Dostala jsem menstruaci po týdnu. Dobrý den, docela mě to znepokojilo, protože...

Bílý povlak a malinké skvrnky na penisu


Minisiston

Dobrý den, nedávno jsem vám psala (Beru antikoncepci minisiston a chci se zeptat,...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×