Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Testy

Pohlavní nemoci FIlip 11.8.2014

Dobrý den, měl jsem nechrání orální styk s mužem. Ještě než jsem si uvědomil jaké by z toho mohli být následky a než se rozhodnu jít na testy, tak jsem si uvědomil, že jsem asi 2 a půl měsíce po styku byl darovat plazmu, ale nic mi nenašli (pokud vím tak dělají i tam testy na pohlavní choroby)tím pádem se chci zeptat, mám ještě chodit na testy a obávat se? Děkuji za odpověd

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pane Filipe, jestliže sex byl orální, přenos HIV je s minimální pravděpodobností a kdyby se jednalo o syfilis nebo kapavku, již byste měl obtíže: vřed nebo zánět v dutině ústní. A navíc po 2,5 měsících by odběry na krevní plazmě byly již positivní. Měl byste být v pořádku. S pozdravem

Související dotazy

Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Ovulační testy
Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli, že chceme...
Testy na drogy
Dobrý večer, ja bych se chtěla zeptat... byla jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Testy

Dobry den bol som na anonymnych testoch hiv Co som porozumel tak by to malo...

Testy

Dobrý den. Chci se zeptat jestli u nás v republice se testy na kapavku a kandidózu...

Testy

Dobrý den, od pondělí jsem na doma na PN, měla jsem horečku, bolest svalů a...

Testy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné nechat si udělat test na...

Testy

Dobrý den. Ráno 15.12. jsem byla na hiv testech a na testu syfilisu. Oba díky...

Testy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Před měsícem jsem si delala test a vyšel...

Testy

dobri den chtela jsem se jen zeptat ma starši dcera kdysi ji vzala obvodni lekařka...

Testy

Dobry den, chtela bych se zeptat zda je pravda ze tehotnym delaji test na hiv...

Testy

Dobrý den, chci se zeptat, dělají se při endoskopickém zákroku jícnu testy na...

Testy


Testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné nechat si udělat krevní testy...

Testy

Dobrý den paní doktorko, prosím Vás poraďte mi, chtěla bych si najít milence,...

Testy

Dobrý den, ako ovplyvnuje menzes drogovy test?a ako ovplyvnuju drogy vysledok...

Testy

Dobrý den, je mi 21 let a před 3mi mesici jsem měl rizikový pohlavní styk- mám...

Testy

Dobry den,mam dotaz vcera jsem si delala tehotensky test rano odpoledne a vecer...

Testy

Je moznost, ze bych mohla byt gravidni pokud mi vysly HCG hodnoty 1,5 po 7 tydnech...

Testy alergie barvy na vlasy

Dobrý den, před asi půl rokem jsem měla alergickou reakci na tmavě hnědou barvu...

Testy genetiky

Dobrý den, pane doktore. S přítelkyní uvažujeme o dítěti, ale před dalšími úvahami...

Testy glykémie z prstu, těhotenská cukrovka

Dobrý den, mám velký problém. Byla mi diagnostikována těhotenská cukrovka (na...

Testy helicobacter pylori a candida albicans

Dobrý den, paní doktorko, prosím Vás chci se zeptat může mi paní doktorka na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest ramene

Dobrý den, pane doktore, Jsou to už 3 týdny, co jsem spadla na rameno a pořád...

Bolest na levé straně hrudníku


Pyrvinium působí jinak, než léčivo ve Vermoxu?


TSH

Dobrý den byla jsem na vyšetření krve měla sem TSH 7,408 paní doktorce jsem...

Angina


Slzení z pravého oka

Dobrý den, asi 2 měsíce mám problém s pravým okem :-( neustále mi slzí. Jen...

Náhlá nevolnost která do hodiny odezní

Dobrý den , je mi 20a mám problém .. za poslední 3 měsíce se mi už stalo asi...

Změna barvy stolice po vypití Burčáku

Dobry den, chtel bych se zeptat zdali je mozne, ze ma stolice zbarveni na druhy...

Průjem po chilli papričkách


Přenos streptokoka


Oteklý penis po masturbaci

Dobrý den, včera po agresivní masturbaci mi natelk penis. Celý den byl tlustý...

MR mozku

Dobrý den, chtěla bych vás požádat o vysvětlení lékařského závěru z MR mozku....

Genitální opar

Dobrý den, u syna se projevil "herpes" na intimních místech. Vždy řešil problém...

Salmonelóza

Dobrý den, před necelým týdnem jsem dostal salmonelozu. Měl jsem vysoké horečky...

Posunutý Obratel


Artroza zápěstí

Dobrý den,byla mi zjištěna artroza zápěstí-lehká deformita os scaph.a ulna plus...

Nosní mandle avamys

Dobrý den, byl jsem s 2 letou dcerou u lékaře ORL kvůli neustálému kašli v noci...

Svědění vagíny po sexu

Dobrý den, přítelkyně si stěžuje že po sexu ji svědí kompletně vagína, trvá...

Polštář pro batole


Bolest pod hrudní kostí


Reklama