Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Testy

Gynekologie Saskie . 20.6.2013

Je moznost, ze bych mohla byt gravidni pokud mi vysly HCG hodnoty 1,5 po 7 tydnech po pohl. styku? Abych nebyla gravidni, musi byt hodnoty 0? Posledni menses byly slabsi, ale trvaly 4-5 dni a prisly v terminu.Poboliva me zaludek a podbrisek a jak kdyby v oblasti hyzdi u konecniku. Na gynekologii jsem byla jeste pred krevnimi testy kvuli tem bolestem v moznem 4.tydnu a nic tam pani doktorka nenasla. Rekla mi, ze gravidita je malo pravdepodobna. Mohl by ten podbrisel bolet kvuli tlustemu strevu?Dekuju.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Bolesti v podbřišku mohou mít různý původ, samozřejmě i od střev,HCG je positivní až od hodnoty 5,takže nemějte obavy.

Související dotazy

Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Test na THC
Dobry den chci se zeptat prvni tyden v lednu jsem mela...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Ovulační testy
Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli, že chceme...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Testování na žloutenku typu C


Testování návykových látek


Testování pohlavně přenosných nemocí


Testování pro zaškolení

testovací dotaz 123

Testování protilátek HIV

Dobrý den, před nedávnem jsem měl nechráněný orální sex s bývalou partnerkou,...

Testování syfilis

Dobrý den, chci se zeptat na testování syfilis v době užívání antibiotik. Mám...

Testování syfilis

bylo by krevní sérum pozitivní třeba i po deseti letech od potenciálního rizika...

Testování syfilis

Dobrý den, pane doktore/paní doktorko, mám dotaz ohledně testů na syfilis: Prokáží...

Testování zaškolení

Testování Gyncentrum

Testovanie na drogy

Dobry den, chcela by som sa spytat ako dlho ostava thc v tele. Naposledy som...

Testy

Zdravim. 5.12. Jsem mel rizikovy styk s divkou. 20.1. Jsem byl na testech v...

Testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem si dělala test a 3x vyšel...

Testy

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké pohlavně přenosné nemoci se testují vyšetřením...

Testy

Dobrý den, musí se testy na HIV, syfilis a podobně provádět nalačno a nebo se...

Testy

Dobrý večer.Zajímalo by mě jestli je možné u obvodního lékaře nechat si vzít...

Testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se u gynekologa platí za krevní testy...

Testy

Dobry den, za jak dlouho se dozvim vysledky testu z darovani krve? Pokud by...

Testy

Dobrý den, s přítelem jsme spolu už půl roku a vím že přede mnou měl opravdu...

Testy

Dobrý den, mám strach že jsem se od svého partnera mohla nakazit chlamydii,...

Testy

Dobrý den.Bya jsem čtvrtý měsíc po rizikovém styku na testech pohlavně přenosných...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pásový opar u dětí

Dobrý den, synovi (9 měsíců) byl diagnostikován pásový opar. Paní doktorka nám...

Výrustky na penisu - papily?

Dobrý den, mám "citlivý" kožní problém. Na penisu se mi začaly objevovat výrůstky...

Nepravidelná menstruace a těhotenství

dobrý den paní doktorko chtěla jsem se zeptat nedostala sem menstruaci 4 měsíce...

Svědění po odstranění klíštěte


Předčasná menstruace a antikoncepce

Dobry den, chtěla jsem se zeptat beru poprvé antikoncepci Katya a začala jsem...

Krvácení z nosu

Dobrý den je mi 18 a ted mam potíže z z nosem skoro každý den...

Zavodnění srdce a plic

Dobrý den, 40 roků mám lupenku, asi 15 roků psoriatickou artritidu. Léčen prednisonem...

Ředění krve a Alkohol


Seborhoická dermatitida a zjištěn adultní typ hypolaktázie

Dobrý den, už bezmála rok se léčím se seborhoickou dermatitidou (na pokožce...

Zvětšená slinná žláza

Dobrý den. Pane doktore, obracím se na Vás s dotazem ohledně zvětšené slinné...

Rekonvalescence po zápalu plic


Potíže po tetování

Dobrý den, před týdnem ve středu jsem si dělala kérku na zápěstí a od dnešního...

MUDr. Jiří Brož

Stomatologické studio

Mediastinální lymfadenopatie

Dobry den, rada bych se zeptala co na zaver ve zprave:MEDISTINÁLNÍ A HILOVÁ...

Těhotenství a Rh faktor

Dobrý den, v červnu minulého roku jsem prodělala revizy dělohy po biogem. těhotenství,...

Gynekologický nádor – poznejte je všechny


Výron kotníku

Dobrý den, 22.4. mi při nešikovném pohybu ruplo v kotníku (levá noha, vnější...

Zlomená čelist

Dobrý den, měla bych dotaz. Při zlomenině obou kloubních ramen dolní čelisti...

Užívání antihistaminik a homeopatik

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Pokud užívám pravidelně lék Ketotyfen a k...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×