Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Testy HIV a antibio

Infekce Tereza 4.11.2018

Dobrý den, dnes je to 121 dní od doby co jsem začala mít různé zdravotní komplikace, je to 24 dní co jsem dobrala antibiotika na chlamydie a od pátku používám čípky polygynax na vaginální mykózu...chci se zeptat, když půjdu na testy na hiv, tak zda je dost dlouhá doba po užívání antibiotik a zda by je ten polygynax nemohl ovlivnit, děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Petr Tomandl


Dobry den, pani Terezo Vase uzivani antibiotik na chlamydiovou infekci a ani nasledne cipku Polygynax nijak testy na pritomnost HIV infekce ovlivnit nemuze, nijak to spolu nesouvisi. S pozdravem MUDr.Petr Tomandl

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
Slinná test na HIV
Zdravím, Mám dotaz ohledně slinných testů na HIV ORAQUICK....
Test na HIV
Dobrý den, bohužel jsem se na základě 3 stěrů od urologa...
Testy na HIV - spolehlivost
Dobrý den ,byl jsem na testech na HIV , 12 týdnů a...
Test na HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když lékař pošle...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Testy

Dobrý den, ako ovplyvnuje menzes drogovy test?a ako ovplyvnuju drogy vysledok...

Testy

Dobrý den, je mi 21 let a před 3mi mesici jsem měl rizikový pohlavní styk- mám...

Testy

Dobry den,mam dotaz vcera jsem si delala tehotensky test rano odpoledne a vecer...

Testy

Je moznost, ze bych mohla byt gravidni pokud mi vysly HCG hodnoty 1,5 po 7 tydnech...

Testy alergie barvy na vlasy

Dobrý den, před asi půl rokem jsem měla alergickou reakci na tmavě hnědou barvu...

Testy genetiky

Dobrý den, pane doktore. S přítelkyní uvažujeme o dítěti, ale před dalšími úvahami...

Testy glykémie z prstu, těhotenská cukrovka

Dobrý den, mám velký problém. Byla mi diagnostikována těhotenská cukrovka (na...

Testy helicobacter pylori a candida albicans

Dobrý den, paní doktorko, prosím Vás chci se zeptat může mi paní doktorka na...

Testy HIV

Dobrý den, chci se zeptat. Podstoupil jsem rizikový sex, samozřejmě z ochranou,...

Testy HIV

Dobrý den chci se zeptat jestli krevní testy na HIV dela na transfuzní stanici...

Testy HIV v těhotenství

Dobrý den pane doktore, jsem v 16. týdnu těhotenství a chci se zeptat na testy...

Testy krve

Dobrý den, Vím, že se u dárců krve krev testuje na HIV a syfilis, jen bych...

Testy kvality spermatu

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, kde se dělají testy (na jakém oddělení se dá...

Testy n apohlavní choroby

Dobrý den, před týdnem jsem mel nechraneny sex s divkou, kterou ani neznám....

Testy na alergie na potraviny

Dobrý den, rád bych se informoval. Mám zřejmě alergii na potraviny - mléko,...

Testy na alergii na nikl

jak se dělají testy na alergii na nikl??

Testy na boreliózu

Chtěla bych se zeptat,byly mi udělány dva testy na boreliozu, první vyšel pozitivní,...

Testy na boreliózu

Dobrý den. V červnu jsem měla klíště, v půlce října mě začaly pobolívat klouby,...

Testy na boreliózu

Dobrý den požádala jsem obvodního lékařu o odběr krve na vyloučení boreliózy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest hlavy

Dobry den uz delsi dobu nosim bryle na dalku mam i upravene dioptrie ale bolesti...

Můj 5-ti letý syn 27.7. dostal antibiotika na angínu (Amoksiklav)

Dobrý den, můj 5-ti letý syn 27.7. dostal antibiotika na angínu (Amoksiklav)...

Vysvětlit závěr z histologie odebraného vzorku v pravém prsu

Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit závěr z histologie odebraného vzorku v...

Oční migréna

Dobrý den, už delší dobu mě trápí problém s očima, stane se mi to nepravidelně,...

Nástup účinků antikoncepce

Dobrý den, po delší pauze jsem začala opět užívat antikoncepci (Zoely). Předpokládám,...

Interpretace imunologického vyšetření

Dobrý den, prosím o interpretaci výsledků z imunologie, viz lékařská zpráva...

Nedomykavost jícnového svěrače

Dobrý den, při gastroskopii mně byla diagnostikována "nedomykavost kardie,...

Opakované slzení oka

Dobrý den, už několik let mě trápí slzení pravého oka. Když jsem s tím byla...

Bolest v krku

Dobrý den, včera, když mě bolelo v krku, tak se mi přítel koukal do krku a našel...

Těhotenství po sterilizaci

Dobry den, chtela bych se zeptat. Mam 3deti a vsechny cisarskym rezem. Prvni...

Znaménko u (v) konečníku

Dobrý den, jsem v Egyptě a přítelkyně si všimla, že moje znaménko u (v) konečníku...

Mám neobvykle nafouklé břicho

Dobrý den, před časem si mamka všimla, že mám neobvykle nafouklé břicho. Myslela...

Aldara krém

Dobrý den, Je mi 23 let ,poprvé jsem byl na urologii s cca 4 pupínkama na předkožce....

Samovolný únik plynů

Dobrý den, trápí mě samovolný únik plynů a to především ve spánku. Netrpím...

Skvrna po kousnutí hmyzem

Po kousnutí hmyzem (asi komár, určitě ne klíště) se mi asi za den, až dva, kolem...

Bolest v levém nadbřišku

dobrý den, je to už pár týdnů, co trpím bolestí v levém nadbřišku, ze začátku...

Bulky na vnitřní straně zápěstí

Vážený pane doktore, obracím se na Vás s dotazem ohledně několika bouliček...

Dyspepsie


Píšťel

Dobry den chtel bych se zeptat.Udelala se mi pištěl u kostrče. Před 2 mesici...

Piha po odstranění znaménka

Dobrý den, před 3 lety mi bylo odstraněno znaménko (viz. foto) - bylo vystouplé...