Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Thyrozol a kojení

Veronika 25.11.2015

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat zda můžu kojit při užívání léku thyrozol 1 tabl. denně. Malý má 8 měsíců a nechtěla bych ho ohrozit protože názory se dost liší
(propycil nemůžu užívat kvůli alergické reakci)

Předem děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Martina Přichystalová


Dobrý den, není to optimální. Jde však o vaše zdraví a v 8 měsících již klidně a bez výčitek svědomí můžete miminko odstavit.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Thyrozol
Dobrý den chtěla jsem ze zeptat byla mě diagnostikovana...
Reakce na thyrozol
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Asi...
Thyrozol a protilatky proti ŠŽ
dobrý den, prosim o odpoved. Když beru thyrozol snižuje...
Spálová angina, antibiotika, kojení
Dobrý den. Dítěti 4roky začala rýma s teplotou a pak...
Thyreotoxikoza a kojení
Dobrý den. Mám 8 měsíčního syna, kterého kojím v noci3-...
Kombinace Thyrozol a Euthyrox
Dobrý den paní doktorko, ráda bych věděla v jakých...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Thyreopatie v těhotenství

Dobrý den.Dnes mi můj gynekolog oznámil že mám pozitivní thyreopatii.Jsem v...

Thyreopatie v těhotenství

Dobrý den, v těhotenství mi byly zjištěny špatné hodnoty štítné žlázy, byla...

Thyreopatie, UZ

Dobrý den chtěla bych se zeptat jaká velikost štítné žlázy je v normě.Mam z...

Thyreotoxikosa, Grawes Basedowova choroba

Dobry den pani doktorko,od zari minuleho roku se lecim s Thyreotoxikosou a GB...

Thyreotoxikosa, Grawes Basedowova choroba

Nejdříve chci poděkovat za vaši předchozí odpověď. Píšete, že "Těhotenství se...

Thyreotoxikóza

Dotaz na Endokrinologa: Dobrý den, Léčím s thyretoxikosou delší dobu, začal...

Thyreotoxikoza a kojení

Dobrý den. Mám 8 měsíčního syna, kterého kojím v noci3- 4krát a 3krát přes...

Thyreotoxikoza a těhotenství

DOBRÝ DEN. LÉČÍM SE NA THYREOTOXIKOZU A UŽÍVÁM CARBIMAZOL PUL TABLETY DENNĚ....

Thyrozol

Dobrý den chtěla jsem ze zeptat byla mě diagnostikovana autoimunni thyreoiditis-thyretoxikosa...

Thyrozol 10mg

Dobrý den paní doktorko. Chtěla bych se Vás zeptat na názor. Cca 1,5 se léčím...

Thyrozol a protilatky proti ŠŽ


THž

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dceři se narodilo dítě a po porodu si ji nechali...

Tchýně

Jsem s přítelem už 7 měsíců, asi 3 měsíce jsme u jeho rodičů. Jeho matka mě...

Tchýně si přivlastňuje dceru

Dobrý den, jsem novopečená maminka a mám už 3mesicni miminko. Předem Vám chci...

TI

Dobry den,mame 9 mesacnu dcerku a ma trikuspidalnu insuficienciu I.stupna a...

TIA

Jak se pozna TIA.

TIA - diagnostika a vyšetření

Dobrý den, pane doktore/paní doktorko, můj dotaz bude poněkud obsáhlejší,...

TIA?

Dobrý den, Dvakrát se mi podařilo omdlít, ale mám kolem toho trochu nejasno…...

Tiapridal

Dobrý den. Po desetiletém užívání antipsychotik Tiapridal jsem prášky (po konzultaci...

Tiapridal a užívání Vironal

Dobrý večer, můj syn užívá Tiapridal100mg čtvrt tbl. dvakrát denně.Ráda bych...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvýšená hladina protilátek proti štítné žláze

Dobrý den, přítelkyni vyšlo v krvi 112 anti TG (norma 0-60), bere 1/2 léku...

Prášek uvázl v krku

Dobry den vcera vecer jsem zapijela prasek a od te doby mam pocit jako by mi...

Zapomenutá pilulka

Dobrý den. Beru antikoncepci pramino a v úterý jsem tabletku zapoměla.Nevšimla...

Neustálé zvracení !

Dobrý den od středy 7.12.2011 trpím neústalím zvracením .Cokoliv dám do žaludku...

Zapomenutá pilulka

Dobrý den, hormonální antikoncepci užívám přes 3 roky. Poprvé jsem zapomněla...

Bolest v bicepsu na leve ruce

Dobry den, je to tak mesic az dva zpet co me zacalo bolet v levem bicepsu. Nevybavuji...

Zapomenutá pilulka

Dobrý den, Zapoměla jsem si vzít 18-tou pilulka z plátíčka. Na druhý den jsem...

Svědění nártů

Dobrý večer, jž několik let mě trápí svědění dolních končetin. Vůbec nevim čím...

Zapomenutá pilulka

Dobrý večer. Chtěla jsem se zeptat, užívám antikoncepci Adele, vzala jsem si...

Zapomenutá pilulka

Dobrý den,užívám mercilon vždy v 19hodin.zapomněla jsem si vzít pilulku a následně...

Už nějaký čas se mi na rukou tvoří petechie

Dobrý den je mi 20.už nějaký čas se mi na rukou tvoří petechie.vždy zmizí a...

Předkožka

Dobrý den, mám problém s tím, že mi jde při erekci dost špatně stáhnout předkožka,...

První sex

Dobrý den, chtěla sem se zeptat, asi to bude znít hloupě. Chystám se poprvé...

První sex

Dobrý den, potřebovala bych poradit. S mým klukem sme se snažili o pohlavní...

Svědění nohou

Dobrý večer,mám problém,svědí mi nohy od kolen dolu,nejvíc v oblasti kolem kotníků.Nic...

První sex

Dobrý den, je mi 15 let (poměrně brzy budou to tři mesice) a s přítelkyní plánujeme...

VÝTOK

Dobry den,chtela bych se vas zeptat ohledne vytoku.jiz delsi dobu me to trapi...

Výtok

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, už třetí měsíc se mi stalo, že slabě krvácím...

Výtok

Dobrý den, mám narůžovělý výtok a při močení mám strašné bolesti v podbřišku,...

Výtok

Dobrý den. Už druhý den mám bílý zapáchající výtok. Před 5dny mi skončily měsíčky...

Zavřít reklamu