Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Titan v páteři

Fyzioterapie Adam 6.2.2011

Dobrý den. Jsem 16- letý sportovec, který si bohužel při své výšce 197 cm a váze 90 kg udělal spondylolistézu. Vše začalo, když jsem přišel z posilovny, sáhl si na bedra a nahmatal si hrb. Při předklonu se mi obratel, který hrb způsobuje absolutně celý nějak divně přetáčí a pod ním si nahmatám měkkou bouličku(mám strach, že je to vyhřezlá ploténka opačným směrem). Oběhal jsem s tím samozřejmě všemožné ortopedy atd... a jediný výsledek je, že mám rtg se spondylolistézou, napřímenou bederní lordózou a ujištěním, že to v 50 letech nejspíš skončí operací. Chtěl bych taky upozornit, že můj problém asi bude i souviset s psychikou, jelikož se cítím den ode dne hůř a hůř a nedělám nic jiného než rehabilituji :(. Deprese jsou u mě kvůli hrbu na zádech také na denním pořádku. já ale nechci celý život žít s takovýmto hrbem, jelikož bych chtěl zase sportovat, ale takhle se nejspíš utrápím. Proto se již nesnažím o nic jiného, než donutit někoho, aby mi operaci doporučil už teď, jelikož jsem v kontaktu s pánem, co je po operaci 3 sesedlých obratlů, v páteři má titan a ctí se v pořádku. Tento pán mi také řekl, že jsou např. lyžaři a tenisti s titanem v páteři a nemají se sportem problém. Chtěl bych se vás tedy zeptat,jestli je možné s titanem v zádech po operaci získané spondylolistézy zase provozovat bojové sporty jako doposud? PS: skutečně kladu velký důraz na ty deprese, protože jsem den ode dne duševně slabší a slabší a nevím, jak dlouho to ještě vydržím snášet.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, spondylolisthesa je skutečně problém a troufám si říci, že vzhledek k Vašemu v...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Titan premium gel
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat,jestli máte zkušenost...
Může to souviset s krční páteři?
Dobrý den, mela jsem blokadu krční páteře naa leve...
Problémy s krční páteří
Dobrý den mám problémy s krční páteří brní mě ruka...
Problém s krční páteří
Dobry den.Chtela bych se zeptat mam problemy s krcni...
Potíže s krční páteří, úzkosti
Dobrý den, již přes rok mám problémy, které už se projevují...
NÁLEZ NA PÁTEŘI
Dobrý den, mám tento nález. Pokročilé degenerativní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tinnitus,bolest krční páteře a nespavost

Dobrý den,chtěl bych požádat o radu k mému již dlouholetému problému.Asi od...

Tinnitus?

Dobrý den, můj problém začal v prosinci, po nachlazení mi zalehlo levé ucho,...

Tíseň na hrudi

Dobrý den, je mi 18 let a už půl roku mne trápí tíseň na hrudi spojena s tlakem...

Tíseň na hrudi, anemie

Dobrý den, nedávno jste mi zde odpovídali na dotaz ohledně tísně na hrudi....

Tíseň u srdce

Dobrý den,zatím jsem s tímto problémem u lékaře nebyla,protože se bojím,že mě...

Tíseň/bolest na hrudi

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li řešit či mohu počkat. Od včerejška...

Tisercin

dobry den pan doktor moze sa kombinovat carvedigama (liek na vysoky tlak) ?...

Tisercin a krevní testy

Dobrý den, když člověk užije 3 tiserciny, pozná to pak lékař z krevních testů?

Tísnivé stavy při zátěži

dobry den, prosim Vas o radu k nasledujicimu problemu. Zhruba pred rokem jsme...

Titan premium gel

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat,jestli máte zkušenost z přípravkem titan premium...

Titanové cévní svorky po laparoskopické operaci žlučníků

DOBRÝ DEN MÁM DOTAZ 9.2.2006 JSEM PODSTOUPILA LAPAROSKOPICKY ŽLUČNÍK.V 12/08...

Titanové svorky v břiše

Dobrý den,ráda bych požádala o radu. Před 3 lety mi operovali slepé střevo a...

Titr protilátek na chlamýdie

Dobry den, jsem v 5tt tehotenstvi a byly mi zjisteny nasledujici vysledky na...

Titr protilátek po očkování proti Hepatitidě B

Dobrý den, reaguji na poslední odpověď od lékaře ( http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/poskytuje-ockovani-proti-hepatitide-a-b-celozivotni-ochranu-209024...

TK

Zdravím chci se zeptat.Je mi 19 let a 22.6 mám podstoupit plastiku vazu v koleni(acl)...

TK 110/100

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co by mohl znamenat krevní tlak 110/100. Nejedná...

TK a EKG holter

Dobrý den, ráda bych vysvětlení. Byla jsem vyšetřena TK Holter systol.art hypertenze...

TK a otoky kolem očí

Dobrý den, v srpnu se poprvé objevily otoky očí. Léčena na očním. Nyní se otoky...

TK si meriam 2 x týždenne, ráno a večer.

Príjemný dobrý deň, chcela by som sa s vami poradiť s nasledovným problémom: Budem...

TK v noci mě začne stoupat

Během dne mám normální tlak 130až140 na 70až 85 ale v noci mě začne stoupat...