Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Titr protilátek na chlamýdie

Praktické lékařství Lada 4.1.2017

Dobry den, jsem v 5tt tehotenstvi a byly mi zjisteny nasledujici vysledky na plicni chlamydie. Doktor rekl, ze tam asi jsou, ale ze to nyni nebudeme resit. Uz 3 mesice jsem zahlenena, stale kaslu, boli stridave na plicich. Pred 3 mesici jsem na zacatku tehotenstvi dostala velky kasel a chripku a nasledne doslo k samovolnemu potratu. Rada bych se zeptala, zda jsou tyto vysledky v norme a nemusim se nyni behem tehotenstvi stresovat a zda by toto mohlo mit vliv na vyvoj miminka? Jedna se pouze o tyto chlamydie, ostatni jsou negativni. Prosim o vysvetleni take laboratorni poznamky. Predem dekuji:

.# AB/EBV-VCA IgM

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, sérologie v případě chlamýdie pneumonie je často velice zavádějící, titry prot...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Stanovení titru protilátek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik stojí vyšetření...
Chlamydie
Ahoj, co jsou to ty chlamydie. Děkuji
Chlamydie
Dobry den, v lednu 2016 mi byly zjisteny chlamydie...
Chlamydie
Dobrý den , chtěl bych se zeptat. Patřím mezi "šťastlivce"...
Chlamydie
Dobry den, chtela jsem se zeptat jak je mozne, ze...
Chlamydie
Dobrý den, je možné dostat chlamýdie pouze z líbaní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tíseň na hrudi, anemie

Dobrý den, nedávno jste mi zde odpovídali na dotaz ohledně tísně na hrudi....

Tíseň u srdce

Dobrý den,zatím jsem s tímto problémem u lékaře nebyla,protože se bojím,že mě...

Tíseň/bolest na hrudi

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li řešit či mohu počkat. Od včerejška...

Tisercin

dobry den pan doktor moze sa kombinovat carvedigama (liek na vysoky tlak) ?...

Tisercin a krevní testy

Dobrý den, když člověk užije 3 tiserciny, pozná to pak lékař z krevních testů?

Tísnivé stavy při zátěži

dobry den, prosim Vas o radu k nasledujicimu problemu. Zhruba pred rokem jsme...

Titan premium gel

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat,jestli máte zkušenost z přípravkem titan premium...

Titan v páteři

Dobrý den. Jsem 16- letý sportovec, který si bohužel při své výšce 197 cm a...

Titanové cévní svorky po laparoskopické operaci žlučníků

DOBRÝ DEN MÁM DOTAZ 9.2.2006 JSEM PODSTOUPILA LAPAROSKOPICKY ŽLUČNÍK.V 12/08...

Titanové svorky v břiše

Dobrý den,ráda bych požádala o radu. Před 3 lety mi operovali slepé střevo a...

Titr protilátek po očkování proti Hepatitidě B

Dobrý den, reaguji na poslední odpověď od lékaře ( http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/poskytuje-ockovani-proti-hepatitide-a-b-celozivotni-ochranu-209024...

TK

Zdravím chci se zeptat.Je mi 19 let a 22.6 mám podstoupit plastiku vazu v koleni(acl)...

TK 110/100

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co by mohl znamenat krevní tlak 110/100. Nejedná...

TK a EKG holter

Dobrý den, ráda bych vysvětlení. Byla jsem vyšetřena TK Holter systol.art hypertenze...

TK a otoky kolem očí

Dobrý den, v srpnu se poprvé objevily otoky očí. Léčena na očním. Nyní se otoky...

TK si meriam 2 x týždenne, ráno a večer.

Príjemný dobrý deň, chcela by som sa s vami poradiť s nasledovným problémom: Budem...

TK v noci mě začne stoupat

Během dne mám normální tlak 130až140 na 70až 85 ale v noci mě začne stoupat...

Tkáň pod čelistní kostí

Dobry den. Doufám, ze můj dotaz nebude znít blbě a ze ho pochopíte. Všimla...

Tkáň u poševního vchodu po porodu

Dobrý den, mám takový problém. Po porodu jsem si vimla, že mám hned za poševním...

Tkáňový nádor při Gardnerově syndromu

Dobrý den, bratranec (31 let) má diagnostikován již 6 let C20, Gardnerův syndrom.Má...