Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Trombóza

Vnitřní lékařství Kateřina 3.11.2015

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda, když se cca 4 týdny léčím s povrchovou trombózou v noze, jestli bych mohla jít normálně do sauny, vířivky apod. Děkuji předem za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Kaššovicová


Dobrý den,

pobyt v sauně se nedoporučuje 3 měsíce po tromboze. Ale pokud máte potvrchový zánět žil již přeléčený a kompletně to zmizelo, tak saunu dobře zvažte. V teple se žílám nedělá dobře.

Do lázní vás také nevezmou do 3 měsíců po tromboze.

A nedoporučuji vám žádné hormony typu antikoncepce.

Přeji brzké zdravení.

Související dotazy

Trombóza
Dobry den Byla mi pred tydnem diagnostikovana tromboza...
Trombóza
Dobrý den, měla jsem bolesti lýtka, na interně mi byla...
Trombóza?
Dobrý den, cca 10 dní mně bolí lýtko pravé nohy. Do...
Hluboká žilní trombóza
Začátkem dubna mi byla zjištěna trombóza PDK, zpočátku...
Trombóza
Dobrý den, jsem dnes propuštěn z nemocnice do domácího...
Bolesti pod kolenem, artroskopie, trombóza
Dobrý den.Jsem dva mesice po artroskopie kolene.Odstranena...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Trombóza

Dobrý den, hradí zdravotní pojišťovna dimer test, Děkuji. Jiřina

Tromboza

Dobrý večer pane doktore, mám k Vám prosbu - dotaz. Vzhledem k tomu, že jsem...

Tromboza

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat známá umřela na embolii tak mám teď obavy.už...

Trombóza

Dobrý den, v říjnu 2013 po zlomenině kotníku mi byla zjištěna trombóza v noze....

Tromboza

Dobrý den,jsem 7 den po operaci břicha a píchám si injekce do břicha proti srážení...

Tromboza


Trombóza

Ještě mám jeden dotaz. Mohu navštívit saunu a vířivku? Křečáky nemám, noha bolí...

Trombóza

Dobrý den pane doktore, mojí mamince letos v dubnu zjistili trombózu hlavy,...

Tromboza

Dobrý den,prodělala jsem v 9/2010 trombozu mozkových splavů a do ted užívám...

Tromboza

Dobrý den, mám trombozu v LDK + po drobné oboustranné plicní embolii. Uživala...

Tromboza

Dobrý den, mám trombozu LDK + prodělanou oboustrannou drobnou plicní embolii....

Trombóza

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat. Tak před 4 roky jsem prodělala trombózu,...

Tromboza

Dobrý den, před cca 10 dny jsem si zlomila kotník. Vím, že abych předešla případné...

Trombóza

Dobrý den pane doktore, prosím Vás o radu ohledně trombózy. V prosinci 2014...

Trombóza

Ráda bych jěště věděla, jestli je potřeba se nadále ředit, nebo to už není potřeba....

Trombóza

Dobrý den pane doktore, prosím Vás o radu. Mám trombózu v pravém lýtku. Beru...

Tromboza

Dobrý den, po gastrickém bypasu se diagnostikovala tromboza a plicní embolie....

Tromboza

Dobry den, chtela bych se zeptat jak moc je vysoké riziko trombozy s HA. Je...

Tromboza

dobry den už 5 dni mě pobolíva levá noha ze začatku jen od kolene dolu ted už...

Tromboza

Dobrý den.Po prodělané tromboze užívám warfarin, když jsem odcházela z nemocnice...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Praskání v uších


Zatuhlá krční páteř s pocity na omdlení

Dobrý den, již delší dobu mám problémy s krční páteří (několikrát jsem měla...

Zvýšená teplota


Natržený meniskus

Dobrý den, asi 13.8.2015 mně po tenise rozbolelo pravé koleno na vnitřní straně....

Bolest břicha a reflux

Dobrý den uz půl roku se lecim na reflexní chorobu jícnu beru lanzul 2 krát...

Kožní vyrážka

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli jste se s tim uz někdy nesetkali nebo...

Drásoty

Dobrý den, pane doktore. Chtěla bych se optat zda má ortopedem zjištěna diagnóza:...

Mohu mít angínu pokud nemám křční mandle?


Špinění, bolesti v podbřišku v časném těhotenství

Dobrý den, předem bych chtěla poděkovat za to že vůbec taková poradna je..Děkuji....

Medrol a alkohol

Dobrý den, mohu se zeptat, zda-li můžu na medrol pít s mírou alkohol? Dávky...

Kožní vyrážka

Dobry den, odjeli jsme s pritelem na dovolenou do Chorvatska a po prvni noci...

Bodavá bolest v konečníku


Zánět po vytržení zubu


Nepravidelná menstruace

Dobrý den, je mi 23 let a mám velmi nepravidelnou menstruaci, která třeba i...

Pradaxa

Dobrý den pane doktore.Podstoupil jsem zákrok artroskopii.Můj ortoped mi předepsal...

Bolest v levém rameni

Dobrý deň, mám problémy s ľavým ramenom - príznaky a okolnosti nižšie. Prosím,...

Patnáctiletá preventivní prohlídka


Motání hlavy po jídle

Dobrý den, moc prosím o radu. Cca před třemi týdny se mi začala motat hlava...

Artroza a dědičná sferocytoza-důchod

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně dlouhodobé nemoci.Již 10 měsíců jsem na nemocenské...

Depersonalizace

Dobrý den, chtěla bych vás požádat o radu ohledně mé 15ti leté dcery. Popisuje...

Reklama
Zavřít