Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Trombóza

Praktické lékařství Tereza 30.11.2016

Dobry vecer lecim se s trombozou v pravem lytku beru leky na redeni krve Eliquis. Zacalo me bolet i stehno na prave noze je mozne ze ty cucky putuji nahoru ikdyz beru ty leky? uz beru jeden prasek denne jen rano. Dekuji za odpoved

Odpovídá lékař:

MUDr. Aleš Ducháček


Dobrý den, pokud pozorujete bolesti stehna a event. i otok nohy, je kontrola lékařem vhodná. Může jít sice spíše o projev žilní dysfunkce za okolností, kdy částí řečiště v nohách nemůže dobře téci krev, i tak je ale nutno vždy posoudit možnost zhoršení trombózy.

Související dotazy

Trombóza
Dobry den Byla mi pred tydnem diagnostikovana tromboza...
Trombóza?
Dobrý den, cca 10 dní mně bolí lýtko pravé nohy. Do...
Trombóza
Dobrý den, měla jsem bolesti lýtka, na interně mi byla...
Trombóza
Dobrý den, jsem dnes propuštěn z nemocnice do domácího...
Hluboká žilní trombóza
Začátkem dubna mi byla zjištěna trombóza PDK, zpočátku...
Bolesti pod kolenem, artroskopie, trombóza
Dobrý den.Jsem dva mesice po artroskopie kolene.Odstranena...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tromboza

Dobrý den,chtěla jsem se Vás zeptat,jestli je možné,abych se úplně uzdravila...

Tromboza

Dobrý den, moje mamka (53) se léčí na trombozu, píchala si heparin, nyní bere...

Trombóza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za jakých situací mohu dostat hlubokou žilní...

Trombóza

Dobrý den, je mi 21 let, nekuřačka, neberu HA. Jsem obézní (174 cm/ 135 kg),...

Trombóza

Dobrý den, v Říjnu minulého roku mi byla oběvena trombóza, píchal jsem si Clexane...

Trombóza

Dobrý den, jsem dnes propuštěn z nemocnice do domácího ošetřování pro doléčení...

Tromboza

Dobry den, zajimalo by me jeztlu priznakem trombozy dolnich koncetin muze byt...

Trombóza

Dobrý den, byla mi v říjnu 2013 po zlomenině kotníku zjištěna trombóza v noze,...

Tromboza

Dobry den, pred nyni vice nez pul rokem jsem utrpela na oko ne zavazny uraz...

Trombóza

Dobrý večer, pane dochtore Ducháčku. Moc děkuji za velmi rozsáhlou odpověď ohledně...

Tromboza

Dobrý den, Ve čtvrtek jsem začala užívat hormonální antikoncepci Stodette....

Tromboza

Mému manželovi chirurg sdělil, že dostal trobozu do dolní části končetiny, kterou...

Tromboza

Dobrý den. Měla jsem ošklivý pád a tím dost vzniklých modrin na nohou. Trombozu...

Tromboza

Dobry denje mi 22let a jsem kuracka,chtela bych se zeptat 28.3 jsem prodelala...

Tromboza

Dobrý den, ležím v nemocnici s hlubokou žilní trombozou celé levé nohy v 11...

Tromboza

Dobrý den. Před 6ti lety mě zjistily rekanalyzovanou trombozu v pravém stehně....

Trombóza

Dobrý den, bolelo mě lýtko a byla jsem na vyšetření ultrazvukem... trombóza...

Tromboza - xarelto


Trombóza a antikoncepce

Dobrý den, je mi 18.let a mám z úrazu trombózu. Brala jsem hormonální antikoncepci(Minisiston),...

Tromboza a antikoncepce

Dobrý den, před 14 dny jsem prodělala odstranění Barthiliho cysty a po propuštění...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bodavá bolest v nártu

Již potřetí se mi vrátila bodavá bolest v nártu levé nohy. Bolest přichází jednak...

Fleky na jazyku

Dobrý den. Na mém jazyku se už tak pul roku oběvují fleky někdy s bílím okrajem...

Poraněná šlacha v lokti, natržený triceps

Dobrý den, před 8 týdny jsem uklouzl a když jsem se chtěl opřít o pravou ruku...

Zpoždění menstruace

Dobry den, chtela bych se zeptat.. beru antikoncepci Dayllete uz, noo tak 3...

Věková hranice pro legální pohlavní styk


Bolesti bederní a krční páteře

Dobrý večer obracím se na Vás z důvodu silné bolesti bederní páteře vystřelující...

Četné extrasystoly

Dobrý den, pane doktore. Je mi 43 let a už dva roky mě trápí extrasystoly. Někdy...

ADHD v dospělosi

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat, zda se může projevovat porucha pozornosti...

Bolest hlavy

Dobrý den už asi 2 tydni me boly levá strana hlavy je to spíš taková tupá...

Mám problém s erekcí

Dobrý den,delší dobu mám problém s erekcí.Při pohlavním styku nějakou dobu funguji...

Zalehnutí v uchu

Dobrý den , Již třetí den se vzbudim a mám zalehle ucho a když se snažím prstem...

Svědění uvnitř penisu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím může být způsobeno svědění uvnitř penisu,...

Oteklý a bolestivý nárt

Dobrý den, už několik dnů mě bolí na levé noze celý nárt a klouby prstů,ze začátku...

Suché oči z pc nebo brýle

Dobrý den, před půlrokem jsem natáhl mou pracovní dobu na pc asi na 12...

Discize hymen

Dobrý den pane doktore, asi už rok se s přítelem snažíme o styk (jsme spolu...

Přivřené levé víčko

Dobrý den, potýkám se s problémem přivřeného levého víčka. Obzvlášť když se...

Hoffovo těleso

dobrý den mohl by jste mi napsat co přesně je Hoffovo těleso? A co mohlo lékaře...

Syfilis, antibiotika, vliv na testy

Ráda bych přeformulovala dotaz #208424, pravděpodobně došlo k nedorozumění:...

Nevolnost,návaly horka,točení hlavy, zimnice


Krční páteř a vysoký tlak

Je mi 21 a poslední dobou trpím závratěmi a velkou únavou. Byl jsem s tím u...

Reklama
Zavřít