Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

TT

Antikoncepce Andrea 6.5.2013

Dobrý den, slyšela jsem, že některým ženám vůbec neukázal těhotenský test, že jsou těhotné, i přesto, že byly už třeba v 10. týdnu, Jak je to možné? Je mnoho takových žen? beru sice antikoncepci,ale občas jsem zvracela nebo měla průjem a proto si pro jistotu většinou každý měsíc dělám TT, který mě uklidní, ale s vědomím, že ikdyž vyšel negativně třeba 2 měsíce po styku a já mohu být těhotná nejsem moc klidná. Děkuji za odpověd.:)

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, test může vycházet falešně negativně, pokud se provede příliš brzy po otěhotnění, ne v 10. týdnu těhotenství. Test jako takový samozřejmě může být vadný, v takovém případě se nezobrazí ani kontrolní čárka.

Související dotazy

TT
Dobrý den, koupila jsem si TT RapiClear, můžu se na...
Krvácení v 19.tt
Dobrý den pane doktore, na začátku těhotenství jsem...
Pozitivní tt
Dobrý den je možné že jsem koupila tt 20 vyšel pozitivně,na...
Pozitivní tt
Dobrý den mám otázku,p.m byla 19.05.13.Měla jsem dostat...
Ultrazvuk v 11. tt.
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se v 11. tt. dělá...
UTZ 32 tt
Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na výsledky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

TSH v normě, ft3 a ft4 zvýšené

Dobrý den, dle dvou vyšetření s odstupem jednoho měsíce (září a říjen 2013)...

TSH v těhotenství

Dobrý den, dle těh.screeningu TSH 7,71 mU/l ve 12 tyd.g.,ostatní v normě. Od...

Tsh v těhotenství

Dobrý den, na imunologii mi byly stanoveny hodnoty hormonů štítné žlázy (nebylo...

TSH v tehotenstvi

Dobrý den, potřebovala bych poradit jak postupovat. Jsem v 9tt a při kontrolních...

TSH, fT3 a fT4 - vysvětlení nálezu

Dobry den.minuly ctvrtek jsme byla na vysetreni krve,dnes jsem dostala vysledky...

TSH, možnost otěhotnění, nutnost brát Euthyrox

Dobrý den, Plánuji otěhotnět a při krevních testech mi byla zjištěna vyšší...

TSS

Dobrý den, v den menstruace jsem náhle omdlela, předcházela tomu menší bolest...

TSS

Dobrý den , včera sem si vzala tampon a po hodině mě začala bolet hlava, bolela...

TST

Zdravím, zaujímalo by ma či pre 22 ročného muža je 12,5 nmol/l TST v poriadku....

TT

Dobrý den, koupila jsem si TT RapiClear, můžu se na něj spolehnout, když si...

TT 36,9stC

Dobrý deň Moje problémy sa začali 3 roky dozadu kedy mi začalo búšiť srdce...

TT negativní, MS nikde

Dobrý den pane doktore. Opět se na vás obracím s prosbou o radu. Brala jsem...

TTE


TTE štítné žlázy

Dobrý den, prosím o názor-resumé dle výsledku, které mně byly sděleny cca před...

TTesty na černý kašel

Zdravím, měl bych takovej dotaz...mám podezření na Černý kašel, ale praktický...

TTýden trpím na svědivé pupínky

týden trpím na svědivé pupínky, původně vypadali jako od komára, ale začali...

Tub tibiae

Dobrý den, je mi 13 let a chtěl bych se zeptat na to, jestli bych měl úplně...

Tuberculinový test v těhotenství 32.týden

Dobrý den, Mohu jako těhotná 32tt podstoupit tuberculinový test? Není lepší...

Tuberkulinový test

Dobry den, mela bych dotaz ohledne tuberkulinove zkousky a tb vakciny v letech...

Tuberkulóza

Dobrý den, chci se zeptat, zda je nutné omezit kontakt s ostatními, pokud jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět pochvy

Dobry den, od vcerejsiho vecera pozoruji rybi zapach z pochvy. Vytok ani svedeni...

Bolest kolem penisu

Je mi 16 let a asi před 1 rokem jsem začal dostávat bolesti kolem penisu ty...

Hodnoty testů

Dobrý den, pan gynekolog mi dělal velké krevní testy z důvodu, že dlouho nemůžeme...

Léčba kondylomat - Aldara

Dobrý den, před cca 3mi měsíci jsem měl nález kondylomat, chodil jsem na vypalování...

Pupínek na stydkém pysku


Krční páteř vysoký tlak

Dobrý den, mám dotaz ohledně krevního tlaku.Dnes jsem byla u lékaře a byl mi...

Nález na RTG, artróza

Dobry den Prosim Vas chtela bych se zeptat co znamena .... RTG Si skloubení...

Macmiror + alkohol

Dobrý den, mám lehký zánět a užívám macmiror 500. Vím, že jsou to antibiotika,...

Furolin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antibiotika Furolin snižují účinnost antikoncepce...

Zlomenina baze 5.MTT vpravo bez dislokace

Vážený pane doktore, paní doktorko, ráda bych se chtěla ujistit, že jsem v...

Dotaz na možnost vícečetného těhotenství

: Dobry den, chtěla bych se zeptat, jestli si podle snímku uzv, těhotenství...

Knedlík v krku


Chladový test

Dobrý den, nedávno jste mi odpověděl na můj dotaz týkající se potvrzení Raynaudova...

Nehtové lůžko

Prosím Vás, kdo přesně mi řekne, jak moc bylo poškozené nehtové lůžku a jestli...

Klebsiella pneumoniae

Dobry den,mam dotaz na specialistu urologa.Je mi 36 a jiz pul roku bojuji s...

Cukání v zubu po vrtání kazu

Dobrý den, je mi 18 let a před 4my dny jsem byla u zubního lékaře a vrtal mi...

Motání a bolest hlavy, nevolnost, únava

Dobrý den, mam již delší dobu tyto.potíže: motani hlavy, nevolnost,malatnost,...

Kondylomata

Dobrý den mam diagnostikovana Kondylomata v oblasti konečníku a chtěl bych se...

Přenos kvasinkové infekce

Dobry den, prakticka lekarka ma vysetrila a povedala ze pri zalude mam kusok...

Bolest v uchu


Reklama
Zavřít