Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tzv. kapičky rozkoše

Lucie . 9.11.2014

Dobry den. Chci se zeptat jestli je nejake riziko otehotneni z tzv. kapicky rozkose. Cetla jsem diskuze všude mozne na internetu a každý ma jiny názor.Antikoncepci neberu a s přítelem prezervativ nepoužíváme.Penis vždy vytahne brzy ale mam obavy prave z te kapicky během souloze.Predem vam dekuji za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, tato preejakulační tekutina by neměla obsahovat spermie, takže z tohoto neotěhotníte. Ale nelze se spolehnout, že je to právě ono a ne ejakulát

Související dotazy

Kapičky lásky
Dobry den, dnes jsme zažili poprvé sex se svou přítelkyní...
Kapičky krve po pohlavním styku
Dobrý den. Stala se mi nepřijemná věc, dnes po pohlavním...
Kapičky u nosu
Dobrý den, mám takový problém,jak začne být chladnější...
"Kapičky lásky"
Dobrý večer Mám pár dotazů. Nedávno jsme měli s přítelkyní...
Otěhotnění-kapičky lásky
Dobrý den, před dvěma dny jsem měla nechr. styk s...
Kapičky lásky - dotaz jinak
Dobrý den! Vím, že se dá z kapiček lásky otěhotnět...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tyreotoxikoza


Tyreotoxikóza


Tyreotoxikoza a IDDM I. s IP


Tyreotoxikóza NS


Tyreotoxikóza s toxickou mnohauzlovou strumou


Tyreotoxikoza, psychika,spavost


Tyrosin a opalování


Tysabrin nebo Gilenya


Tyteotoxikoza


Tzv. "dívčí kolena"


Tzv. zadní rýma

Už více než dva roky cítím tlak těsně nad kořenem nosu a až na malé výjimky...

Tzv. zlomenina penisu

při sexu si na mě žena neopatrně dosedla a poté při každém stopoření údu se...

Tzv.chemické těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor : je mi 35 (už mám jedno dítě),...

Tzv.mexická chřipka

Dobrý den,v neděli 15.11. jsem byl v kontaktu s dívkou,která má potvrzenou prasečí...

U 5 leté dcery recidivuje spála


U kořene penisu mám takovou menší červenou bulku

Dobrý den, nedávno jsem si všiml, že u kořene penisu mám takovou menší červenou...

U lékaře

Dobrý den, mám takový "malý" problém. Při stolici mívám krvácení z konečníku,...

U lékaře

Dobrý den.Chtěla jsem Vás požádat o radu.Nedávno jsme měli s manželem pohlavní...

U mé 16leté vnučky byla d...

U mé 16leté vnučky byla diagnostikována autoimunitní tyroitida, je léčena hormonálně,ráda...

U mého 5ti měsíčního syna...

U mého 5ti měsíčního syna se objevila náhle boule (měkká nekulatá) na podbřišku,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×