Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Uroinfekce

Helena . 10.5.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, mám dotaz, zda lék UROVAXOM musí předepisovat urolog nebo ho může předepsat i obvodní lékař ? Děkuji za odpověď, Votavová.

Odpovídá:

MUDr. Karel Bláha

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 7

Dobrý den, lék Urovaxom není preskripčně omezen. tzn. může jej předepsat kterýkoliv lékař má-li k tomu důvod medicínský důvod. S pozdravem Karel Bláha

Související dotazy

Uroinfekce
Dobrý den ,mel bych otázku,v úterý sem začal mýt problém...
Uroinfekce
Dobry den, Urolog mi po vysledkach z moci a vyteru...
Uroinfekce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, začalo to jako zánět...
Uroinfekce
Dobrý den, asi 6 dní zpátky jsem měla svůj poslední...
Recidivující uroinfekce
Dobrý den, rok me trápí opakované záněty močového...
Zánět ledvin
Dobrý den, chci se zeptat na mé potíže.Njeprve to...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Urinal akut

Dobrý den, je mi 16 a neustále trpím na záněty a infekce. Dnes jsem měla bolesti...

Urinoterapie při zažívacích obtížích

Dobrý den prosím Vás může mi ublížit když budu pít moč?Prý je to zdravé, ale...

Urizia 6 mg/0,4 mg tablety s řízeným uvolňováním

dobry den již dva dny beru urizia 6 mg/0,4 mg tablety s řízeným uvolňováním...

Uro-Vaxom

Dobrý den, léčím se nějakou dobu na opakované záněty močového měchýře. Na jaře...

Uro-vaxom jako náhrada antibiotik?


Urobilinogen a bilirubin


Urobilinogen v moči

Dobrý den, mám na Vás dotaz: na testech Hepta Phan mám stále Urobilinogen 102/6...

Urogenitál

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám na začátku v močové trubici zarudlou pokožku,...

Urogenitální mykoplazma

Dobrý den, lékař mi po stěrech zjistil tuto nemoc, léčil mě i mého partnera...

Urogenitální papilokarcinom

Manžel - 57 roků, neužívá žádné léky - je po odstranění uroteliálního papilokarcinomu...

Uroinfekce

Dobry den, Urolog mi po vysledkach z moci a vyteru z penisu nasel nejakou bakterii...

Uroinfekce

Chtěla bych se zeptat, chodim často na záchod a při čurání jsem pociťovala takové...

Uroinfekce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, začalo to jako zánět močového měchýře...tak...

Uroinfekce

Dobrý den ,mel bych otázku,v úterý sem začal mýt problém z močením nemohl sem...

Uroinfekce

Dobrý den, asi 6 dní zpátky jsem měla svůj poslední pohlavní styk, byl to poslední...

Uroinfekce

Dobrý den, mam tak 3-4 problemy s palenim pri moceni u korene penisu a lehce...

Uroinfekce ve třetím trimestru

Vážený pane doktore. Chtěla bych se zeptat, čím se dá léčit uroinfekce ve třetím...

Uroinfekt

Dobrý den paní doktorko/pane doktore, Již 14 dní se léčím s infekcí močového...

Uroinfekt vs. těhotenství

Dobrý den chtěla bychom se zeptat co znamena když mam zpoždění 3den a z moče...

Urolog

Dobrý den, chci se jen zeptat, jaké může mít syn(2,5roku) problémy, když jsme...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost HIV


Dysfuknce kyčlí od dětství


Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...

„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí


HAK v graviditě


Nadýchání se plynu ze sporáku


Brnění obličeje a uší


Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

MUDr. Jarmila Zapletálková

ordinace lékaře specialisty - psychiatrie

Podzimní trendy v oblékání punčoch


Cytologie a její stupnice


MUDr. Soňa Šípková

Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

MUDr. Jiří Sombota

Ordinace PL pro dospělé

Rozvoj astmatu souvisí s výskytem atopického ekzému


Těhotenství


Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění


Sladká chuť v ústech


TBC nákaza


Proč se homosexuálové rozvádějí?


Cysty na vaječníku; vysoká děložní sliznice


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×