Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Užívání antiastmatika,antihistaminika

Alergie Lenka 23.2.2009

Dobrý den, 7měsíční dcera má atop.ekzém, byla zjištěna alerg.na krav.mléko,bílek,ořechy a lepek.Podle pana dr. bílek=100%pravděpodobnost astmatu a i já znám takové příklady kolem sebe. Já i manžel jsme oba alergici,já - atop.ekzém od kojenec.věku- v dětství ve velmi těžké formě.
Kojím plně,s příkrmy budeme teprve začínat. Pan dr.mě naordinoval dietu a dceři KETOF- "jestli chceme nebo ještě ne,že záleží na nás"- pak jsme to nějak zamluvili,kývli jsme že ano, ale teď přemýšlím, jestli je to už nutné nebo ne, jestli to má přínos už teď coby prevence, jestli nepočkat třeba až do 1roku, když se p.dr. přesně nevyjádřil, že je to třeba.Chápu,že je to prevence astmatu,antihistmanikum ji trochu pomůže od nočního svědění,ale na druhou stranu,jestli to zbytečně nezatěžuje organismus.KETOF užívá týden a já se rozhoduji,jestli ano nebo ne,když to záleží na rozhodnutí rodičů, prosím poraďte a přidejte Váš názor. Děkuji.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
rozhodnout takto přes internet bez výsledků vyšetření je velice obtížné. Obě ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vysazení antihistaminik
Dobrý den, je nutné před odběrem krve pro zjištění...
Antihistaminika
Užívám AERIUS tablety na alergii(kopřivka, svědění)....
Antihistaminika
Dobrý den, mám alergii na potraviny (histamin). Před...
Antihistaminika celoročně
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda-li můžu zyrtec...
Antikoncepce a její ovlivnění antihistaminikem
Dobrý den, mám dotaz. Začínám brát antikoncepci Katya...
Antihistaminika a kofein
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je pravda, když...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Užívání acekolfenaku

Dobrý den, prosím poraďte mi. Maminka má velké bolesti kloubů a zad kvůli artroze...

Užívání acidum folicum a zároveň Gs Mamavit

Dobry den, ráda bych se Vás zeptala,zdali mohu užívat v těhotenství Acidum...

Užívání Adipex retard

Dobrý den,po požití pilulky adipex retard mi bylo nevolno. Vzala sem si ho ke...

Užívání adipexu..

Jsem po gynekologické operaci,měla jsem nádor v děloze.Adipex jsem v dřivějši...

Užívání Akneroxid 1é, Aknemycin v těhotenství

Dobrý den, léčím s akné a dlouhodobě používám Akneroxid 10 a Aknemycin roztok....

Užívání Aloe Vera

Dobrý den, jsem 2 měsíce po odebrání terminálního ilea střeva, nyní už vysazuji...

Užívání Anabolu a divné pocity

dobrý den, již 5 let užívám euthyrox 85 mg denně na poruchu štitné žlázy, chci...

Užívání analgetik na artrosu a warfarinu

Mám silnú artrózu kolien. Užívam Warfarin. Môžem príležitostne (sporadicky)...

Užívání Anasilonu

dobrý den mam už nějakej čas stavy pocení třes nohou a slabost na...

Užívání Anopyrinu

Dobrý den pane doktore, měl bych dotaz ohledně užívání Anopyrinu. Deset let...

Užívání antib. Augmentin a Klacid

Dobrý den, zjistili mi chronickou infekci žaludku. Dostal jsem tablety Helicid,...

Užívání antibiotik

Dobrý den, prosím o radu. V době kdy jsem dobíral antibiotika Duomox 500 jsme...

Užívání antibiotik

Dobrý den, ráda bych se informovala na průběh léčby antibiotiky.. Měla jsem...

Užívání antibiotik

Chcem sa spýtať . Beriem antibiotika Fromilid 500 , môžem si vypiť ? ( myslím...

Užívání antibiotik


Užívání antibiotik

Dobry den,momentálně beru antibiotika na chřipku,včera jsem měl nechraněný sex...

Užívání antibiotik

Dobrý den, již potřetí mi byl při výtěru z krku objeven Streptokok. Až teď -...

Užívání antibiotik

Dobrý den, dnes jsem dostal od doktora antibiotika Duomox 1000, v úterý mám...

Užívání antibiotik

Pěkný den, beru již 5 den atb Doxybene. Od počátku mám problémy s průjmem,...

Užívání antibiotik

Dobrý den, pane doktore, při gynekologické prohlídce mi byla zjištěna v pochvě...