Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Úzkost

Gynekologie Nikol 16.10.2019

: Dobrý den. Beru antikoncepci Sidretellu již rok a půl. Před 5 měsíci mi začaly úzkostné stavy na které beru antidepresiva Trittico ( zatím měsíc ) . Psala jsem svému gynekologovi, jestli by to mohlo mít nějakou souvislost s antikoncepcí. Jeho odpověď byla, že mám Ha raději vysadit. Chtěla bych vysadit, ale mám strach, že taková hormonální změna moje úzkosti jen zhorší. Co si myslíte Vy? Můžu bezstarostně vysadit?

Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková


Hezký večer Nikol, děkuji za dotaz. Hormonální antikoncepci můžete zcela jistě vysadit naráz, nic špatného se nestane, nemusíte se obávat hormonální změny. Přeji Vám pěkný, klidný večer, s pozdravem, KJ.

Související dotazy

Úzkost
Dobrý den, je mi 24 let, onehdy jsem byl v těchto...
Úzkost při sportu
Dobrý den, mám problém ohledně mých úzkostí. Přes den...
Úzkost po Klacidu
Dobrý den,chtěla bych se zeptat dlouhodobě beru antidepresiva...
Úzkost a deprese
Dobrý den je mi 16 poslední dva dny sem mela pálení...
Úzkost při cestování autobusem
Dobry den , mam spatnou vzpominku na autobus zvracela...
Úzkost a strach
Dobrý den, do nedávna jsem si myslela, že je to normální...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Úzkost

Dobrý den, loni jsem po neúspěšných státnicích dostala úzkostné stavy v kombinaci...

Uzkost

Dobrý den paní doktorko, píši vám i přes to, že mám podezření na boreliólu,...

Úzkost

Dobry den Pane Doktore/ pani doktorko, prosim o radu.Merim 199cm Uz dlouho...

Úzkost

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, neboť už opravdu propadám zoufalství....

Úzkost

Dobry den prosim vas o radu.Sest let beru citalopram - nedam na nej dopustit...

Úzkost

Dobrý den, již 7 let se léčím s úzkostmi. Beru Asentru 100 mg a chodím na psychoterapie....

Úzkost

Dobrý den, píši protože uvažuji nad návštěvou psychologa, ale na druhou stranu...

Úzkost

Dobrý den, prosím o radu, co si nechat napsat na úzkosti. Zkusila jsem Sertralin...

Úzkost

zdravim chci se zepta po ablaci v Ikemu mi doktor doporucil Citalec misto neurolu...

Úzkost

Dobrý den, po porodu syna jsem se cítila hrozně unavená a plačtivá, nicméně...

Úzkost

Dobrý den, Už asi pět měsíců trpím úzkostí a strachem z nemoci ALS. Začalo to...

Úzkost

Dobry den,chtěla jsem se vás zeptat,brala jsem cipralex,6-7let,na uzkosti, pomohlo...

Uzkost

Dobry den,asi dva roky mam osobni problemy ktere me dovedly k uzkostnym stavum,ktere...

Úzkost

Dobrý den, od praktické lékařky jsem dostal Cipralex 10 mg na léčbu úzkostí,...

Uzkost

Dobry den mam problem v detsví se mamce stala nehoda srazilo ji auto je na invalid.voziku...

Úzkost

Dobrý den, ve svých letech jsem ještě panna, a nemám žádné zkušenosti, co se...

Úzkost

dobry den uz po druhe mam nasadit elicea jelikoz mam porad strach ze jsem nemocna...

Úzkost

Dobrý den. Mám podezdření, že trpím úzkostí. K psycholožce jít nechci, protože...

Úzkost

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před rokem mi byl dělán jako ženě virgo poprvé...

Uzkost

Dobrý den mam dotaz již cca 2.roky mam bolestive napetí v hlavě pocit těžkých...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyšší hladina krevního cukru


Bolesti žeber


Teklavá rýma u dětí

Dobry den muj 9 mesicni syn ma tekouci rymu nekdy je i hustejsi az do zluta...

Tvorba hlenů

Dobrý den paní doktorko 14 dnů mám problém s tvorbou hlenů s krví a chrapotem...

Přetrvávající bolest posledního článku ukazováčku

Dobrý den, Mám problém. Minulý rok v prosinci jsem si zranil poslední článek...

Bolest hlavy, brnění ruky, rtů

Dobrý den, asi před 15ti lety jsem měl absolutně neléčený úraz ve škole - šlo...

Aft po oralnim sexu

Dobrý den, 3 týdny po orálním sexu se mi pod zubem dole na dásni udělal klasický...

Pocit tepla na chodidle

Dobrý den chtěla jsem se zeptat už několik dní cejtim chvilkama na chodidle...

Bolest od podkolení jamky směrem do lýtka

Dobrý den, mohl byste mi prosím poradit. Mám již delší dobu problém s bolestí...

Něco na kůži

Dobrý den nevíte co to je? Myslím si, že je to jen z potu ale nemám jistotu.....

Pupínek na penisu


Blokové postavení páteře

Blokove postavení L páteře - co to prosim pro mě znamená? Děkuji

Rivotril 0,5 mg denně a závislost


Zdá se mi že mám malý penis


Komplikace po operaci tříselné kýly

Dobrý den. 2.6.15 jsem byl operován,trís.kýla.Propuštěn 4.6. bez komplikací.Po...

Užívání Paralenu a Nurofenu


Svědění pochvy, pálení při močení

Dobrý den, před 4 dny jsem měla pohlavní styk jak chráněni tak i nechráněný....

Azitromycin sandoz 500mg a těhotenství

Dobrý den, po štípnutí hmyzem mi místo velmi oteklo, obvodová doktroka mi předepsala...

Paradontoza

: Dobrý den, moje dcera má silnou paradentózou. Musely se vytrhnout všechny...

Vyšší cukr, psychické problémy

ahoj mam jiste problemy posledni 3mesice ..pred tremi mesici sem byl na vystupni...

Reklama
Zavřít