Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vadí jeden menší panák vodky při braní antibiotik?

Vnitřní lékařství Jakub 4.5.2017

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli nějak bude vadit jeden menší panák vodky při braní antibiotik?

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, obecně lze říct, že jeden menší panák vodky při braní antibiotik, i když neuvádíte jaké ATB a v jaké dávce užíváte, by neměl vadit, s pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Antibiotika
Dobrý den, opakovaně mi byl ve vagině zjištěn Staphylococcus...
Terapie antibiotiky
Dobrý den, už čtvrtý den beru antibiotika Ofloxin...
Antibiotika v kominaci s alkoholem
Dobrý den beru prášky antibiotika měl sem virový...
Chybí mi jeden prášek v platíčku
dobrý den, potřebuji poradit zvracela jsem v druhém...
Antibiotika a menstruace
Dobrý den, beru HAK Minervu a před pěti dny jsem dobrala...
Antibiotika a sport
Dobrý den dnes jsem byl na kontrole u doktora a řekl...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vada sluchu

Dobrý den, mám vrozenou percepční jednostrannou nitroušní vadu sluchu a zajímalo...

Vada sluchu - je vhodné naslouchátko?

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Před 6-ti lety jsem byla na vyšetření sluchu...

Vada srdce

Dobrý den, letos mi byla zjištěna vada srdce, chlopení nedomykavost a rozšířená...

Vada srdce

Dobrý den absolvovala jsem echo vyšetření s těmito výsledky : prolaps předního...

Vada srdce

Nedomykavost mitrální chlopně a antikoncepce. Chtěla bych se ujistit, zda...

Vada v rameni

Krásný den přeji, Před několika dny jsem měl ošklivý pád na snowboardu, při...

Vada zraku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co přesně s očima mám, když jsem dostal poukaz...

Vada zraku

Dobrý den, Už asi 10 let nosím brýle na čtení. Nic silného, jen asi 0,75 dioptrie...

Vada zraku (2.)

Dobrý den, reaguji na vaši odpověď zde http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/vada-zraku-80099 Chtěl...

Vada?

Dobrý den, nevím zda můj problém spadá do oboru gynekologie, ale zkusím to....

Vadí mi zvuky při spaní.

Dobrý den, moc prosím o radu. Už roky (od puberty, dříve si nepamatuji) nemůžu...

Vadí orgasmus při snaze o početí miminka?

Dobrý den. Je mi trapné se ptát svého gynekologa, takže: snažíme se přes půl...

Vadí sperma

Dobrý den rád bych se zeptal mám ženu občas spolu souložíme a po každý to do...

Vadí, když 2 měsíčnímu miminku spadne hlavička do předklonu?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli vadí, když 2měsíčními miminku spadne...

Vadi, ze uz 3 mesic preskakuji mentruaci?

Dobry den, chtela jsem se zeptat jestli vadi ze uz 3 mesic preskakuji mentruaci....

Vadné držení těla

Chtěla bych se zeptat, byla jsem poslána svoji praktickou doktorkou na vyšetření...

Vadné držení těla

Dobrý den. Je mi 22 let a už asi od 16 trpím bolestmi zad mezi lopatkami většinou....

Vadné držení těla

Prosím, ještě bych se Vás zeptala, doma mě neustále okřikují, že se často prohybám,...

Vadne mi penis a někdy se ani nepostaví.

Mám takový problém,penis mi nechce při vzrušení stát,a někdy mi vadne v pochvě...

Vadné postavení zubů

Dobrý den, chci se zeptat, zda nehrozí nějaké "nebezpečí z prodlení". Je mi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Interrupce po interrupci

Dobrý den, 12.2. jsem podstoupila miniinterupci v 5+5 týdnu těhotenství. Šestinedělí...

Herpes genitalis

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak správně dodržovat hygienu při onemocnění...

Kouření a zahlenění


Zlomenina páteře


Pervitin, bolesti hlavy, dezorientace, brnění rukou


Vyhřezlá ploténka l5-S1

Dobrý den pane doktore,chtěl bych se zeptat mám necelých 14 dní po operaci bederní...

Vyšší puls

Dobrý den, dne jsem byla u lékaře a naměřil mě puls 110/min. Při vyšších hodnotách...

Ranní průjmy


Bolest kolen po cvičení

Dobrý den, Potřebovala bych poradit co na bolest kolen po cvičení. Přidala...

Svědění konečníku, roupy

Dobrý den. Je mi 22 let a už delší dobu mě trápí svědění a občas po stolici...

Chlamydie


Píchání u srdce a arytmie

Dobrý den, mám arytmii a užívám Rivodaron200 3x denně 2 tab.Betaloc 100, Prestance...

Motání hlavy, teplota, brnění končetin

Dobrý den, v noci mě probudilo šílené motání hlavy, vzápětí jsem cítila jak...

Deformity prstů na noze

Dobrý den, mám cukrovku prvního typu a užívám inzulín. A psal jsem sem už dotaz...

Chřipka po očkování proti klíšťové encefalitidě

Dobrý den, dne 14.5 jsem byla očkována druhou dávkou proti klíšťové encefalitidě...

Obava z rakoviny dělohy


Žlutá stolice, bolesti břicha

Dobrý den, můj manžel je po laparoskopickém vyjmutí žlučníku (3/2010). Zažívací...

Herpes genitalis

Dobry den, jak jsem herpes genitalni mohla dostat? Mam staleho partnera 8...

Zarudlý a popraskaný penis

Dobrý den, už tři čtvrtě roku mě trápí zarudlá a popraskaná kůže na žaludu...

Bolest na pravé straně u hrudníku při nádechu

Dobrý den, je mi 16 let a mám takový problém,že už asi 2 dny mě při nádechu...