Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Valaciclovir a těhotenství

Jiný problém Veronika 8.3.2018

Dobry den ,jsem v 16 tydnu těhotenství a udělal se mi na zadech po lopatkou pasovy opar byla jsem s tim v nomocnici na infekčním tam mi předepsaly Valaciclovir Mylan ale v přívalovém letaku je že se v těhotenství nesmi brat.A i na internetu jsem našla že se nesmi užívat virotika v těhotenství .Tak se chci zeptat zda něco hrozí když budu brat valaciclovir? Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobry den,naprosta vetsina leku,patri do skupiny,kde nemame zadne ci pouze omezene informace o jejic...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, antivirotika mohou mít nežádoucí vliv na plod. I když v příbalovém letáku je u...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Beru HA Bonadea a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vakciny MMR, Varicella a Td

Dobry den, momentalne jsem v USA a potrebuji projit lekarkou prohlidkou, kde...

Vakcíny na pylovou aleggii

Dobrý den, 20 let se léčím na pylovou alergii - Zyrtec. obtíže mám po celé...

Vakcíny Phostal a umělý Testosteron

Dobrý den, jsem silný alergik a můj imunolog mi doporučil vakcíny Phostal....

Vakcíny proti alergii na pyl

Dobrý den, chtěl jsem tento rok podstoupit léčbu alergie na pyl.(vakcíny,kapky...

Vakcíny Staloral a Pollinex Rye

Dobrý den, od dětství jsem v péče alergologa. V posledních letech mám alergii...

Vakuna po conizaci

Dobry den. Vloni jsem prodelala konizaci delozniho cipku, od te doby chodim...

Vakuoly v neutrofilech

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co to přesně znamená, když mi v laboratoři...

Vakuová pumpa

Dobrý den, s přítelkyní jsme trochu experimentovali a nasadila mi na penis vakuovou...

Vakuový fenomén


Vakuový fenomén- vysvetleni diag.laikovi


Valacyclovir 500mg u CMV

Dobrý den. Byl mi zjištěn cytomegalovirus. Dostala jsem prášky Valacyclovir...

Valdaxon

dobrý den, beru valdaxon přes tři měsíce a ráda bych znala názor o jeho vysazení..nedostala...

Valdoxan a Trittico

Dobrý den, beru antidepresiva Valdoxan 125mg denně, dále beru Lamotrigin 250mg...

Válečky pod kůži - kolagen

Vážený pane doktore, doufám, že dotaz zformuluji srozumitelně, přikládám pro...

Valetol

Dobrý den, prodělala jsem alergickou reakci na Valetol. Generalizovaný edem,...

Valetol

Dobrý den, celý jsem se osypal a nemohu mluvit a jsem napuchlý po Valetolu....

Valfarin a obstřik

Dobrý den,chci se zeptat,beru li varfarin na žíly,může mi lékař udělat obstřik...

Valgozita kolenního kloubu

Dobrý den, Dceři, 2 roky, ortoped diagnostikoval valgozitu kolenního kloubu...

Valgozita kyčlí

Dobrý den již v pubertě jsem začal mít problémy s bolestí v kyčelním kloubu...

Valgózní deformita

Můj 9letý syn má z ortopedie tento nález: paty valgosní, přednoží rovněž,podélná...