Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Varikokéla

Urologie anna . 21.11.2008 redakce uLékaře

Dobrý den, může varikokéla způsobovat neplodnost, ikdyž je spermiogram v pořádku? Děkuji Anna

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, varikokéla by mohla způsobovat neplodnost i přesto, že spermiogram vyjde v pořádku. Mohla by totiž utiskovat chámovody, takže by se spermie, ač jsou normálně vyvinuté a pohyblivé nemohly dostat vůbec nebo pouze v omezené míře ven z mužského těla k vajíčku. Pokud tedy muž varikokélou trpí, měl by vyhledat pomoc odborného lékaře, tento stav je totiž poměrně dobře operovatelný. Hezký den.

Související dotazy

Varikokéla
Dobrý den, je mi 16 let. O posledních letních prázdninách...
Varikokéla
Dobrý den je mi 19 a trápí mě varikokela doktoři říkají...
Varikokéla
Dobrý deň chcel by som sa opýtať mám teplotu semenníkov...
Varikokela
Dobry den, mam dotaz ohledne varikokely. Pod levym...
Oboustranná varikokéla
Dobrý den chtěl bych vědět v čem je rozdíl mezi mou...
Varikokéla
Dobrý den chtěl jsem se zeptat když mám podezření na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Varhánky na penisu

Dobrý den, chci se zeptat na žaludu se mi pořád dělají jakoby varhánky (viz.foto)...

Varhánky na žaludu

Dobrý den,je mi 15 let.A na žaludu se mi udělali takové vroubky(varhanky).Nemám...

Varhánky na žaludu

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli nevíte co to je.Jsou to takové varhánky...

Varicella

Dobrý den. Dcera si přinesla neštovice. Já bohužel v dětství měla jen 2pupinky...

Varicella přenos

Dobrý večer,v dětství jsem pláně neštovice prodělal v těžké formě s horečkami...

Varicella v těhotenství

Dobry den ,chtela jsem se zeptat jsem 19+1tt a prisla jsem do styku s bratrem...

Varicella-Genitální opar

Dobrý den přeji. Je mi 29 let a v pondělí 22.6.se udělal výsev Varicelly,který...

Varicella-Genitální opar

Dobrý den přeji. Je mi 29 let a v pondělí 22.6.se udělal výsev Varicelly,který...

Varicocoele

Zdravím, mám varikokéla a časté recidivy, zatim ale nechápu jak to tam jakoby...

Varikéla

Dobrý den, našla jsem svému partnerovi(26 let)před dvěmi lety zvláštní útvar...

Varikokela

1.Pri kazdy varikokele se znizi testosteron ? 2.Po operaci varikokely se dostane...

Varikokela

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li může zmizet či se dá nějak léčit a popřípadě...

Varikokela

Dobrý den, nedávno jsem si nahmatal varikokelu na levém varleti... Lékař říkal,...

Varikokéla

Dobrý den, měla bych k Vám prosbu. Mému příteli (20let) již diagnostikovali...

Varikokéla

dobrý den, mám varikokélu, chtěl bych se zeptat jak dlouho po operaci bych neměl...

Varikokéla

Dobrý den, byl jsem u urologa na sonu scrota. Doktor provedl ultrazvuk a pak...

Varikokéla

Mám na levém varleti takové bouličky jsou pod šourkem jakoby přirostlé k varleti...

Varikokéla

Dobrý den, byl jsem na ultrazvuku ohledně bolesti levého varlete. Na ultrazvuku...

Varikokéla

Dobry vecer, pred 5 mesiacmi som sa v noci zobudil na tupu bolest v semeniku,...

Varikokéla

Dobrý den , pane doktore, v říjnu 2013 jsem byl na operaci varikokely, kde jsme...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×