Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Varikokela

Urologie Petr 2.6.2014

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na to, jestli ma na plodnost vliv to, jestli půjdu na operaci například pul roku po objeveni varikokely nebo třeba 2 roky po? Zkratka vadí oddalování operace varikokely? Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Varikokéla nemá až tak silný vliv na plodnost, že by cca rok odkladu v operaci vadil

Související dotazy

Varikokéla
Dobrý den, je mi 16 let. O posledních letních prázdninách...
Varikokela
Dobry den, mam dotaz ohledne varikokely. Pod levym...
Varikokéla
Dobrý deň chcel by som sa opýtať mám teplotu semenníkov...
Varikokéla
Dobrý den je mi 19 a trápí mě varikokela doktoři říkají...
Oboustranná varikokéla
Dobrý den chtěl bych vědět v čem je rozdíl mezi mou...
Varikokéla
Dobrý den, asi před 3 roky jsem byl na vyšetření kvůli...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Varikokéla

Dobrý denchtěl bych se vás zeptat:Měl sem nádor varlat klasický seminom st.II.a.varle...

Varikokéla

Dobrý den,pul roku mě trápí oboustranna varikokela..operaci se asi nevyhnu...dal...

Varikokéla

Dobrý den, na UZ skrota a penisu mi byla na levém varleti zjištěna varikokéla,...

Varikokela

Jak dochadzi k znizeniu testosteronu pri varikokele ?

Varikokéla

Dobry den, objevil jsem na zadní resp. spodní straně varlete něco jako zhluk...

Varikokéla

Dobrý den, může varikokéla způsobovat neplodnost, ikdyž je spermiogram v pořádku? Děkuji...

Varikokéla

Dobrý den, je mi 17 let a byla mi diagnostikována variokéla 1. stupně. Lékař...

Varikokéla

Dobrý den, může varikokéla způsobovat neplodnost, ikdyž je spermiogram v pořádku? Děkuji...

Varikokela

Mohli by ste me vysvetliť jak presne se muze varikokela vratiť po operaci kdyš...

Varikokela

Dobry den, je mi 38let a doktor mi diagnostikoval varikokelu a doporucil operaci,...

Varikokela

Dobry den, mam varikokelu, potvrzenou od urologa, ale zapomnel jsem se zeptat...

Varikokela

Dobrý večer, nedávno jsem byl na urologii, kde mi byla diagnostikována varikokéla...

Varikokéla

Dobry den. Chtel bych se zeptat,byla my zjistena variokela nad levym varletem,ma...

Varikokela

Dobry den, pane doktore, je mi 24 let a nyní mi byla ultrazvukem zjištěna varikokela,...

Varikokela

Dobrý den. Mám dotaz: před 2roky se mi na šourku vytvořila takové jakoby křečová...

Varikokela

Dobrý den, mám týden a půl po operaci Varikokely, ale rozšířene žíly vůbec nezmizeli....

Varikokela

Dobry den chtel by sem se zeptat jak je mozny ze se varikokela vrati kys se...

Varikokela

Dobry den jaka je pravdepodobnosť ze se varkokela vratí po operaci kdyš budú...

Varikokela

Dobrý den. Byla u mně zjištěna lékařem po předcházejícím tlaku v šourku Varikokela...

VArikokéla

Dobrý den Je mi 44 let a už od dětství mám varikokelu na levém varleti. Ta...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět čelistního kloubu?


Absurdní vtíravé myšlenky

Dobrý den. Už je to třetí týden, co zažívám opravdu muka. Začalo to tím, že...

Nadměrně dlouhé, příliš vinuté střevo, dolichokolon

Dobrý den, více než 8 měsíců mám potíže se zácpou, kdy mi pomůže jen projímadlo...

Prestarium Neo s kreatinem

Dobrý den, mám diagnostikovaný vysoký krevní tlak, užívám Prestarium Neo 5mg...

Hypochondrická porucha - příznaky nádoru slinivky


Mdloby

Dobrý den, cca od puberty jsem citlivější na změnu tlaku v okolí. Např. při...

Bolest v uchu

mám zalehlé ucho,na omak citlivé. kolem ucha cítím horkost,včera jsem si koupil...

AmH a pohlavní hormony

Dobrý den, s manželem se snažíme o miminko, ztím rok bez úspěchu. Byli jsme...

Bolesti svalů a kloubů, únava, nadýmání, protilátky proti borelii

Dobrý den uz 2 roky mám potíže velkého nadýmání nafouklé břicho ,časté pálení...

Bolesti svalů dolních končetin

Dobrý den, už pár měsíců mě trápí občasná bolest svalu levého lýtka. Začalo...

Krvácení v důsledku náhlého ukončení užívání HA (po páté pilulce z platíčka)

Dobrý den, HA Diane 35 beru asi 4 roky. Tento týden jsem však kvůli střevní...

Bolest kolene

dobrý den,před 14 dni jsem hrál fotbal který jsem dohrál až do konce,asi po...

Problémy se zažíváním

Dobrý den . Už několik týdnů mě trápí střevní potíže.Návaly teplot a zimnic....

Nehojící se rána po operaci Bartholiniho cysty

Dobrý deň , mám problém so zahojenim rany po operácii bartoliniho cysty ,, prešli...

Artroskopie revise

Vnitřní menisku malá porhca zadního rohu menisku. Kloubní plochy nosných zon...

Kompulze


Velice silne páleni konecniku


Antidepresiva a alkohol


Bolest v pravém podbřišku

Dobry den prajem, pisem ohladne mojich problemov nakolko som uz bezradny. Uz...

Hodnoty TSh a T4 volný

Dobrý den.Přes neustálou únavu a přibírání na váze,160 cm a 61 kg,věk 41 let...

Reklama
Zavřít