Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Viróza v 11 týdnu těhotenství

Gynekologie Eva 16.10.2015

Dobrý den, jsem v 11. týdnu těhotenství a trochu mě bolí v krku a mám pořádnou rýmu. Může to nějak uškodit miminku? Děkuji za odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Pokud nemáte výrazně zvýšenou teplotu nebo pokud viróza není způsobená některou ze vzácnějších infekčních onemocnění. pak s největší pravděpodobností ne.

Související dotazy

Viróza v těhotenství
Dobrý den, možná bude můj dotaz absurdní, ale raději...
Dobrý den jsem v 11 týdnu...
Dobrý den jsem v 11 týdnu těhotenství a rano jsem začala...
Viróza
Dobrý den. Asi před 10 dny se mi udělala malá bulka...
IVF a viroza
Dobrý den,17.5. Jsem absolvovala v rámci IVF KET 1...
Viróza
Zdravím, potřeboval bych se zeptat. Včera se mi před...
Viróza
Dobry den, uz vic jak 16 dni trpim na neco mezi chripkou,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Viroza nebo alergie?

Viroza nebo alergie?

Viroza nebo angína ??

Dobrý den chci se zeptat byla jsem u doktorky na krvi na kontrolu štítné žlázy...

Viroza nebo HIV infekce

Dobrý den. Jsem heterosexuál, však před čtyřmi týdny jsem se poprvé nechal zlákat...

Viroza po klíštěti...

Dobrý den chtěl bych se zeptat. Měl jsem klíště bylo malé a zakousnuté cca 2...

Viróza před ovulací

Dobrý den, může viróza v začátku cyyklu, tedy někdy před ovulací (rýma, kašel,...

Viroza při amniocentéze

Vážená paní doktorko, jsem 13+2 a vzhledem k věku (36 let) a výsledku projasnění...

Viroza při gynekologickém zánětu

Dobrý den, před 12 dny jsem podstoupila revizi po zamlklém těhotenství, za 3...

Viróza třetí týden

Prosím Vás o radu. Už třetí týden mám virozu.Teplotu stále přes 37 a hodne mě...

Viroza u malého dítěte

Dobry den, chcela by som sa opýtať mam synceka ma 2 roky, cez Vianoc bol chorý...

Viroza v 1.trimestru

Dobrý den, pane doktore. Jsem v 11.tt (podle UZ 10+2) a od začátku těhotenství...

Viroza v prvních týdnech těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li nachlazení/viroza bez teplot v prvních...

Viróza v těhotenství

Dobrý den, možná bude můj dotaz absurdní, ale raději se zeptám, jsem v 11 týdnu...

Viroza v tehotenstvi

Dobry den, jsem v7. tydnu tehotenstvi. Vcera mne zacalotrochu bolet vkrku, obcas...

Viroza v těhotenství

dobrý den chtela bych se zeptat sem tehotna ve 24 tydnu tehu a tedka sem chytila...

Viroza v tehotenstvi

Dobry den, pritelkyne je v 7. tydnu tehotenstvi a ma par dnu lehkou virozu/nachlazeni....trochu...

Viroza vysoké horečky

Mám již drhý den horečky kolem 39 st. a ucpaný nos. Bolí mě hlava, beru aspirinC...

Viróza, bolesti ucha

Dobré odpoledne, ve středu (26.7.) mě začalo bolet v krku+rýma prostě klasická...

Viróza, borelióza nebo klíšťová encefalitida?

Dobrý den, moc prosím o radu. Na počátku září jsem měla na noze přisáté klíště....

Viróza, nález v krku

Dobrý den, prosím o radu. Před Vánocemi jsem prodělala asi virozu, měla jsem...

Viróza, otok a vyrážka kolem očí

dobrý den! Prosím o radu. Měla jsem chřipku, horečku, rýmu, kašel. Brala jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otok po artroskopii kolena

za jak dlouho by mel zmizet otok po artroskopii kolena a odstraneni menisku.

Potíže s nosními dutinami

Dobrý den,prosím Vás o radu.Mám vleklé potíže s nosními dutinami..stále mě bolí...

Obava z rakoviny děložního čípku


Nezaplombovaná díra v zubu

Před pár dny byla naše dcera (5 let) u zubařky s kazem. Zubařka jí ho vyvrtala...

Kondylomata accuminata

Dobrý den, minulý týden jsem byl na chirurgickém odstranění kondylomat. Teď...

Štítná žláza - laboratorní hodnoty

Dobry den, Prosim o info ohledne hodnot št. žlazy mam TSH 1,1 a ft3 5,23 a...

Bolest zadní části hlavy


Rotaviry

Dobry den, mohu se zeptat jak se prenaseji rotaviry, jaka je inkubacni doba,...

Pálení v pochvě před menstruací

Dobrý den. Prosím Vás je normální pálení v pochvě před začátkem menstruace?...

Angina, afty, herpes

Dobrý den p. doktore, p. doktorko, mám malý dotaz. V neděli mě bolely svaly...

Stehy na noze

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Jsem po zakroku kde mě z kotníku vytahovaly...

Zvýšení hmotnosti


Dušnost

Dobry den, uz delsi dobu (tak 3 roky) me trapi pocity dusnosti, jakoby sevreni...

Antibiotika a alkohol


Neznámá vyrážka na penisu

Dobrý den,už tak cca před rokem se mi na penisu vytvořila nějaká neznámá vyrážka...

Pachuť a snížená chuť v ústech

Dobrý den vážená paní doktorko, budou to již tři týdny, co jsem ze dne na den...

Vysušená sliznice v krku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na potíže s polykáním a vracení se jídla a...

Krevní tlak

Dobrý den,zajímá mě jak moc organismu škodí trvalý diast.tlak pod 65,přitom...

Activelle a jeho vysazení


Ikterické sérum

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená Ikterické sérum v pozn. ve výsl....

Reklama
Zavřít