Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Vliv antibiotik na menstruaci

Gynekologie Vojtěch 25.9.2015

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli po 2 týdnech užívání antibiotik Klacid by se mohla po dobrání antikoncepce Bonadea oddálit menstruace? Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

ANTIBIOTIKA NEMAJÍ VLIV NA DÉLKU CYKLU.
PŘÍJEMNÝ DEN

Související dotazy

Antibiotika a menstruace
Dobrý den, beru HAK Minervu a před pěti dny jsem dobrala...
Menstruace
Dobrý den, beru už 6 dní antibiotika Ospen 1500 3x...
Silnější menstruace se zapáchajícím výtokem
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na choulostivou věc...
ATB a menstruace
Dobrý den chci se zeptat, cca před týdnem jsem brala...
Antibiotika a otěhotnění
Dobrý den, měla bych dotaz. Celý únor a začátek...
Nepravidelná menstruace po užívání Ospenu
Dobrý den, prosím, potřebovala bych radu. Je mi 17...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv antibiotik na antikoncepci

Dobrý den beru antikoncepci Dienille a dostala jsem antibiotika Biseptol 480...

Vliv antibiotik na antikoncepci

Dobrý den, beru antikoncepci Minerva a na hnisavou angínu mi doktor předepsal...

Vliv antibiotik na antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na vliv antibiotik na antikoncepci. V neděli...

Vliv antibiotik na antikoncepci

Dobrý den, užívám pravidelně antikoncepci Jangee a od minulého pátku beru antibiotika...

Vliv antibiotik na antikoncepci

Dobrý den, pane doktore, brala jsem antibiotika OSPEN 1 500 a současně užívám...

Vliv antibiotik na antikoncepci

Dobrý den, užívám antikoncepci Lunafem a kvůli zánětu močového měchýře mi doktor...

Vliv antibiotik na antikoncepci

Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci Tri-Regol, ale onemocněla jsem a musím...

Vliv antibiotik na antikoncepci Yadine

Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat : již půl roku neberu antikoncepci dříve...

Vliv antibiotik na HA

Dobrý den, 5 dni sem užívala antibiotika Biseptol a po 2 dení pauze začla užívat...

Vliv antibiotik na HA

Dobrý den pane doktore, ráda bych se zeptala na vliv antibiotik Amoksiklav 1g...

Vliv antibiotik na tvorbu protilátek po nákaze HIV

Dobrý den, chci se zeptat jestli léky Triprim ( chemoterapeutika) ovlivňují...

Vliv antibiotik na účinnost antikoncepce

Dobrý den. Mám prosbu. Chtěla jsem se zeptat zda při používání antibiotik...

Vliv antibiotik při plánování těhotenství

Dobrý den! Kvůli podezření na boreliózu jsem dostala antibiotika na 20 dní....

Vliv antibiotik při početí dítěte


Vliv antibiotika na antikoncepci


Vliv antibiotika na antikoncepci


Vliv antidepresiva na kognitivní funkce


Vliv antidepresivním léků na mozek


Vliv antikoncepce


Vliv antikoncepce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tetanovka + alkohol

Dobry den, byla jsem na přeočkování tetanu v 9 hodin ráno.Večer jsem vypila...

Zvýšený počet bílých krvinek

Dobrý den, je mi 21 let a už cca půl roku mám zvýšenou hladinu bílých krvinek...

Boule za uchem, bolest hlavy


Panická porucha a její projevy


Dilatovaná tenká klička


Po operaci kondylomat

Dobry den. Pred 4mi dny jsem byl na chirurgickem odstraneni kondylimat v oblasti...

Cukani v dolnim rtu

Dobry den, mam problem s drobnym cukanim v dolnim rtu. Uz druhy vecer po sobe...

Obtíže se zády

Dobrý den, už 4 měsíce marodim se zády je mi 23 let, v práci jsem se ohnula...

Nález v prsu

dobrý den chci se zeptat mám dvě bulky v levém podpaží větší a na pohmat bolestivé...

Mdloby

Dobrý den, cca od puberty jsem citlivější na změnu tlaku v okolí. Např. při...

Cukání dolního rtu na levé straně

Dobrý den,cuká mi nepřetržitě dolní ret,co má prosím dělat,je to velmi nepříjemné.

Mykotické postižení penisu

Dobrý den, před nějakou dobou jsem poznal svou příltelkyni a první 2 měsíce...

Nevolnost

Dobrý den.Je mi 13 let a poslední měsíc trpím silnými nevolnostmi z žaludku.Sama...

Pupínky na penisu


Boule u hrudní kosti

Dobrý den, je mi 25 let a asi před půl rokem se mi na hrudní kosti dole lehce...

Opožděná menstruace

Dobry den, chci se zeptat, dne 12.6 jsem mela dostat menstruaci ale zadna...

Nitrolební hypertenze a hydrocephalus

Dobrý den, prosím, v čem je nebezpečná nitrolební hypertenze? Mého názoru je...



Nespavost


Zvětšená uzlina při infekci


Reklama
Zavřít