Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv masturbace na hladinu hormonů

Sex Tomáš 14.5.2013

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je nějaká studie na téma četnost masturbace versus hladina testosteronu a jiných hormonů v těle. Někde jsem četl, že po 7 dnech bez masturbace je hladina testosteronu v těle nejvyšší. Zajímalo by mě, jestli lze z hlediska silového tréninku určit nějaký optimální režim pro masturbaci. Nechci užívat tribulus nebo něco jiného, tělu nevlastního. díky za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urogynekologie, Urologie‎ Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Masturbace hladinu testosteronu neovlivňuje. Není způsob, jak si hladinu testosteronu přirozeně...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Masturbace
Co vlastně znamená masturbace. To je pouze, když si...
Masturbace
Dobrý den, chtěla bych poděkovat panu Dr. Davidu Folprechtu...
Masturbace
Dobrý den. Chci se zeptat. Nikdy jsem nemasturboval...
Masturbace
Dobrý den, Vaše poradna mi velmi dobře vysvětlila,...
Krvácení po masturbaci
Dobrý den, pravidelně masturbuji a někdy při nebo po...
Žíla na penisu po masturbaci
Dobrý den, mám takový problém. Dnes po zcela normální...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv léků na srdce


Vliv leku na streva na ucinnost antikoncepce


Vliv léku na vznik osteoporózy




Vliv léku Rivotril na krevní obraz

Hezký den, v roce 2019 mi byla na základě rady vyšetření diagnostikovan esenciální...

Vliv léku Uro-Vaxom na antikoncepci Minerva


Vliv lichořeřišnice na antikoncepci


Vliv lubrikantu na účinnost Pharmatexu


Vliv Mamavitu na mestruaci


Vliv marihuany na vysledky krve


Vliv masturbace na mentruaci


Vliv masturbace na mozek


Vliv masturbace na plodnost


Vliv methioninu na účinky hormonální antikoncepce


Vliv mirtazapinu na těhotenství

Dobrý den, asi před 2 roky, ve věku 27 let, mi obvodní lékařka napsala lék Mirzaten...

Vliv Mycomaxu na zdraví vajíček


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci
