Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv Mycomaxu na zdraví vajíček

Léky Hana 8.11.2007

Dobrý den paní doktorko, pane doktore,
v říjnu jsem absolvovala přeléčení kvasinkové infekce lékem MYCOMAX 150, 3 tobolky během 3 týdnů. Zajímá mně, zda lék nemá nějaký negativní vliv na kvalitu-zdraví vajíček, např. kdybych v prosinci otěhotněla... Děkuji. Hana

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, Hano. V příbalovém letáku je napsáno: Flukonazol nesmí užívat nemocní se známo...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Dárcovství vajíček
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, má dcera byly vybrána...
Stav po dárcovství vajíček
Dobry den, v minulosti jsem podstoupila darovani vajicek....
Zamražení vajíček
Dobrý den, prosím, jaký je nejnižší možný věk na zamrazení...
Poruchy zdraví po sexu
Dobry den, má přitelkyně trpí zachvaty dusivého kašle...
Stimulace vajíček
Prosím poraďte mi nějaké preparáty pro stimulaci vajíček....
Po darovaní vajíček?
dobrý den.Po darování vajíček mám plánu otěhotnět ,mohu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv lichořeřišnice na antikoncepci


Vliv lubrikantu na účinnost Pharmatexu


Vliv Mamavitu na mestruaci


Vliv marihuany na vysledky krve


Vliv masturbace na hladinu hormonů


Vliv masturbace na mentruaci


Vliv masturbace na mozek


Vliv masturbace na plodnost


Vliv methioninu na účinky hormonální antikoncepce


Vliv mirtazapinu na těhotenství

Dobrý den, asi před 2 roky, ve věku 27 let, mi obvodní lékařka napsala lék Mirzaten...

Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na mozek


Vliv na otehotneni - poloha těla


Vliv na otěhotnění léku Diclofenac Duo PharmaSwiss 75 mg


Vliv na plodnost


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na účinnost antikoncepce
