Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv na antikoncepci

Antikoncepce Katka 15.9.2012

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda častější požití většího množství ananasu může snížit účinnost antikoncepce. Ptám se proto, že například fytoestrogeny obsažené v grapefruitu ve větší míře prý vliv mít mohou. Děkuji za Vaši odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Myslím,že si ananas můžete dopřávat zcela podle své chuti.
Příjemný den...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Maji antibiotika vliv na antikoncepci?
dobry den chtela jsem se zeptat kdyz uzivam antibiotika...
Vliv antikoncepce
DObrý den ,chci se zeptat mám již jedno díte,v tehotenství...
Vliv antibiotik na antikoncepci
Dobrý den beru antikoncepci Dienille a dostala jsem...
Vliv na účinnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda lék Novalgin může...
Vliv kapek na antikoncepci
Dobrý den, někde jsem se dočetla, že antibitikové...
Vliv antibiotik na antikoncepci
Dobrý den, užívám antikoncepci Azalia a dostala sem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv marihuany na vysledky krve


Vliv masturbace na hladinu hormonů


Vliv masturbace na mentruaci


Vliv masturbace na mozek


Vliv masturbace na plodnost


Vliv methioninu na účinky hormonální antikoncepce


Vliv mirtazapinu na těhotenství

Dobrý den, asi před 2 roky, ve věku 27 let, mi obvodní lékařka napsala lék Mirzaten...

Vliv Mycomaxu na zdraví vajíček


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na mozek


Vliv na otehotneni - poloha těla


Vliv na otěhotnění léku Diclofenac Duo PharmaSwiss 75 mg


Vliv na plodnost


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na zánět zubu


Vliv na zrak


Vliv nadýmání na váhu těla
