Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Vliv lichořeřišnice na antikoncepci

Gynekologie Magdaléna 11.11.2015

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli má používání kapek lichořeřišnice na močový měchýř nějaký vliv na antikoncepci Katya.
Děkuji předem za odpověď
Hezký den

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, nemá.

Související dotazy

Vliv kapek na antikoncepci
Dobrý den, někde jsem se dočetla, že antibitikové...
Antikoncepce a lichořeřišnice
Dobrý den, užívám antikoncepci Artizia. Na zánět močových...
Maji antibiotika vliv na antikoncepci?
dobry den chtela jsem se zeptat kdyz uzivam antibiotika...
Vliv antibiotik na antikoncepci
Dobrý den beru antikoncepci Dienille a dostala jsem...
Vliv na účinnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda lék Novalgin může...
Vliv antikoncepce
Dobrý den, zajímalo by mne zda HA má vliv na změnu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv léků


Vliv léků


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léku na řízení automobilu


Vliv léků na srdce


Vliv leku na streva na ucinnost antikoncepce


Vliv léku na vznik osteoporózy




Vliv léku Uro-Vaxom na antikoncepci Minerva


Vliv lubrikantu na účinnost Pharmatexu


Vliv Mamavitu na mestruaci


Vliv marihuany na vysledky krve


Vliv masturbace na hladinu hormonů


Vliv masturbace na mentruaci


Vliv masturbace na mozek


Vliv masturbace na plodnost


Vliv methioninu na účinky hormonální antikoncepce


Vliv Mycomaxu na zdraví vajíček


Vliv na antikoncepci


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest a otok prsu


Krvácení po pohlavním styku

Dobrý den mám otázku po každém pohlavním styku začnu krvácet gynegologicky jsem...

Zlatý stafylokok


Hlen ve stolici

Dobrý den, v poslední době se mi občas ve stolici objevuje hlen (stolice byla...

Artróza - Gonartróza


Detralex

je možné pit alkohol při braní detralexu?

Extrakce Mireny

Dobrý den, po 5 letech jsem byla u gynekologa na vyndání Mireny. Bylo mi řečeno,...

Zánět po vytržení zubu


Průjem


Skripnuty nerv

Dobry den, pane doktore, od patecniho rana (3.den) me hrozne boli misto mezi...

Potíže s nosními dutinami

Dobrý den,prosím Vás o radu.Mám vleklé potíže s nosními dutinami..stále mě bolí...

PSA a PSA frakce

Dobrý den, prosím o zhodnocení hodnot PSA 2,33 ng/ml, frakce 10%. Děkuji.

Po vyprázdnění se objeví na toaletním papíře krev


Krvácení po pohlavním styku

Dobrý den, chci se zeptat. Stalo se mi poprvé že při sexu jsem začala krvácet...

Oteklý ret po úrazu

Dobrý den, mám dotaz na dětského lékaře, můj syn(18 měsíců) si před 2 dny rozrazil...

Výška děložní sliznice při ovulaci

Dobrý den, rok se snazime s manzelem o mimco, nyni mam druhy cyklus clostilbegytu...

Krev a hlen ve stolici


Skvrny na těle

Dobrý den, chtel bych se zeptat na jednu vec. Tak jednou za den me zacne svedit...

Nitroděložní tělísko a otěhotnění

Dobrý den chtěla bych se zeptat .. Měla jsem 7 měsíců nitroděložní tělísko...

Tlak v podbřišku

Dobry den. Asi 3 dny, kdyz jdu na malou tak pri moceni citim tlak v podbrisku...je...

Reklama
Zavřít