Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vliv úrazu na rakovinu prsu

Jana V. 22.8.2016

Dobrý den je pravda ze pokud je úraz prsu může v něm vzniknout nádor? Parkrat jsem se omylem bouchla do prsu a mám z toho strach. To by se udělal po čase nebo krátkou dobu po úderu? Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den, myslím, že se nemusíte obávat rakoviny, vliv na její vznik mají jiné faktory než je bouchnutí do prsu. Každý měsíc si však prsa prohmatávejte v rámci prevence. Hezký den.

Související dotazy

Rakovina prsu
Dobrý den. Přítelkyně s diagnostikovanou rakovinou...
Rakovina prsu - metastázy v kostech
Dobrý den pane doktore,moc Vás prosím o odpověď. Maminka...
Rakovina prsu
Dobrý den jsem 9 měsíců po léčbě rakoviny prsu stádium...
Otěhotnění při absenci menstruace po rakovině prsu
Dobrý den, po prodělané rakovině prsu před třemi lety...
Bulka v prsu
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda se muze jednat...
Může to být rakovina prsu?
Dobrý den, na levém prsu se mi objevilo něco bílého(Zasílám...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv stresu na dospívání

Dobrý den, zajímalo by mě, zda má stres nějaký vliv na dospívání (na jeho zpomalení)....

Vliv stresu na léčbu vysokého tlaku

Dobrý den, léčím se s vysokým krevním tlakem. Většinou je stabilizovaný na...

Vliv strumigenů na štítnou žlázu

Dobrý den, ráda bych se zeptala, do jaké míry ovlivňují funkci štítné žlázy...

Vliv sváření na zdraví


Vliv štítné žlázy na mentální vývoj dítěte


Vliv telefonování na nedoslýchavost a tinnitus

Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně práce, kdy v podstatě celou pracovní...

Vliv tetracyklinu na plodnost


Vliv THC u otce dítěte na plod


Vliv třezalky na HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli pití 1 šálku třezalkového čaje denně...

Vliv tvorby slin

Dobrý den,mám problém s tvorbou slin.Mám horní protézu s plným patrem.Od té...

Vliv virózy v těhot.na psychomotorický vývoj

Dobrý den, Ráda bych znala váš názor na vliv virózy na cca 7miměsíční plod. Mám...

Vliv voltarenu na plodnost muže

Dobrý den, vážená poradno, měla bych na Vás dotaz, s přítelem se snažíme o miminko...

Vliv warfarinu na plod

Dobrý den, mám větší problém a chtěla bych Vás poprosit o radu. V květnu letošního...

Vliv Xalatanu na těhotenství

Dobrý den, pane doktore. Měla bych dotaz, který se týká užívání léku Xalatan....

Vliv záření RTG na zdraví

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda neohrozilo moje zdraví, když jsem v průběhu...

Vliv zvýšeného množství alkoholu na zdraví

Dobrý den, můj manžel pravidelně pije alkohol - nyní půl litru tvrdého alkoholu...

Vliv zvýšeného TSH na vývoj plodu

Dobrý den, pane doktore. Přibližně 15 měsíců se mi nedařilo otěhotnět, a tak...

Vlnění a škubání svalu

Dobrý den, již několik měsíců se mi vlní a cuká jedno chodidlo, na různých místech,...

Vlnění před očima


Vlnění před očima a následná bolest hlavy

Dobrý den, Z ničeho nic, mě začalo před očima vlnění, podobající se vibrujícímu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zažívací potíže

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, jak řešit moje zažívací problémy....

Naražený palec u nohy

Dobrý den, asi před měsícem a půl jsem špatně dopadl při gymnastice na palec...

Ukončení menstruace

Dobrý den, potřebovala bych poradit zda existuje nějaké řešení, které by ukončilo...

Obtíže po prodělaném zánětu středouší


Odběr moči k vyšetření

Dobry den, jsem 16tt a dvakrat jsem prodelala zanet mocovych cest, preleceno...

Mžitky před očima a omdlení

Dobrý den. Mám problémy s omdlíváním. Když někde déle stojím tak mi po čase...

Bolesti v krku, kašel, rýma a nově i bolesti ucha


Zajímavosti o kůži

Co je na kůži zajímavého?

B-komplex

Dobrý den, mám otázku. Beru B-komplex, snažím se pravidelně (někdy zapomenu)...

Malé bílé pupínky na hrudníku a břiše

Dobré odpoledne, mám na zádech (hlavně) a v oblasti pod prsy a trošku na břiše...

Hemeroidy alebo Rakovina

Dobry den , Ja bych se chtel zeptat jestli je mozne pri Hemeroidech pozoravat...

Opakovaně mě ráno trápí nucení na zvracení.

Hezký den. Opakovaně mě ráno trápí nucení na zvracení. Stává se mi tak ze...

Vysazení Euthyroxu

Dobrý den, za jak dlouho se ve výsledcích krve projeví vysazení Euthyroxu 50?...

Krev ve stolici

Dobrý den, přibližně od Vánoc mojí dceru 13 let trápí občasná krev na toaletním...

Bolesti hlavy

Dobrý den, jmenuji se Michal, je mi 12 let a již delší dobu mám silné bolesti...

Bolesti v krku, nasazená antibiotika

Dobrý den, Mám od včerejška 16.5 nasazeny antibiotika - bolelo mě v krku, neměl...

Krvavý výtok

Dobrý den, Beru HA už rok a půl, minulý měsíc jsem měla krvavý výtok paní doktorka...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×