Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vliv třezalky na HA

Zuzana . 13.10.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli pití 1 šálku třezalkového čaje denně negativně ovlivní účinnost hormonální antikoncepce? Děkuji a přeji hezký den.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Jeden šálek antikoncepci neovlivní. Příjemný den

Související dotazy

Vliv ATB na HA
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda kdyz beru HA...
Vliv aknemycinu na HA
Dobrý den, mám na vás otázku- užívala jsem na akné...
Třezalka x HA
Dobrý den, koupila jsem si čaj jehož součástí je i...
Vliv antibiotik na HA
Dobrý den pane doktore, ráda bych se zeptala na vliv...
Vliv kouření na menstruace při užívání HA
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda má kouření cigaret...
Vliv antikoncepce
Dobrý den, zajímalo by mne zda HA má vliv na změnu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv streptokoků na funkci mozku

Dobrý den paní doktorko, 1x až 2x ročně ztrácím periferní vidění na levé straně,...

Vliv stresu a strachu na výkonnost

Dobrý den, já to pořád nechápu!!! Když mi je zle, a ani nevím, jestli budu schopna...

Vliv stresu na dospívání

Dobrý den, zajímalo by mě, zda má stres nějaký vliv na dospívání (na jeho zpomalení)....

Vliv stresu na léčbu vysokého tlaku

Dobrý den, léčím se s vysokým krevním tlakem. Většinou je stabilizovaný na...

Vliv strumigenů na štítnou žlázu

Dobrý den, ráda bych se zeptala, do jaké míry ovlivňují funkci štítné žlázy...

Vliv sváření na zdraví


Vliv štítné žlázy na mentální vývoj dítěte


Vliv telefonování na nedoslýchavost a tinnitus

Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně práce, kdy v podstatě celou pracovní...

Vliv tetracyklinu na plodnost


Vliv THC u otce dítěte na plod


Vliv tvorby slin

Dobrý den,mám problém s tvorbou slin.Mám horní protézu s plným patrem.Od té...

Vliv úrazu na rakovinu prsu

Dobrý den je pravda ze pokud je úraz prsu může v něm vzniknout nádor? Parkrat...

Vliv virózy v těhot.na psychomotorický vývoj

Dobrý den, Ráda bych znala váš názor na vliv virózy na cca 7miměsíční plod. Mám...

Vliv voltarenu na plodnost muže

Dobrý den, vážená poradno, měla bych na Vás dotaz, s přítelem se snažíme o miminko...

Vliv warfarinu na plod

Dobrý den, mám větší problém a chtěla bych Vás poprosit o radu. V květnu letošního...

Vliv Xalatanu na těhotenství

Dobrý den, pane doktore. Měla bych dotaz, který se týká užívání léku Xalatan....

Vliv záření RTG na zdraví

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda neohrozilo moje zdraví, když jsem v průběhu...

Vliv zvýšeného množství alkoholu na zdraví

Dobrý den, můj manžel pravidelně pije alkohol - nyní půl litru tvrdého alkoholu...

Vliv zvýšeného TSH na vývoj plodu

Dobrý den, pane doktore. Přibližně 15 měsíců se mi nedařilo otěhotnět, a tak...

Vlnění a škubání svalu

Dobrý den, již několik měsíců se mi vlní a cuká jedno chodidlo, na různých místech,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


MUDr. Iva Jeleníková

Dětský lékař

Popraskany jazik


Záněty pokožky hlavy


MUDr. Jan Cee

HEPAPEDIA, s.r.o.

Bolest vnitřní strany kolene


Menstruace


Drobné krvácení z konečníku




Pupínky na bradavkách


Černý kašel


MUDr. Markéta Milnerová

Privátní zubní ordinace

Oteklé chodidlo


Boule kolem kolečníku


Jak dlouho po posledním užití herpesinu můžu konzumovat alkohol?


Diastáza břišních svalů

Dobry den, mam za sebou jiz dva porody, oba prirozenou cestou. Bohuzel mi po...

MUDr. Vilma Vaňurová

PL pro děti a dorost

Nohou


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×