Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vysazení antikoncepce

Nela . 17.5.2015

Zdravím Vás, v loňském roce v září jsem vysadil ha a měsíc po té jsem otěhotněla. Bohužel přestalo bít srdíčko, tak jsem podstoupila kyretáž. Chvíli trvalo než se tělo "stabilizovalo". Nyní od konce ms, mi není dobře. Mám návaly horka, bolesti hlavy, žaludek "na vodě" a celkově jsem malátná. Těhotná být nemůžu ovu jsem ještě ms neměla a test jsem si dělala už před ms a byl negativní. Může to být způsobeno hormonální změnou?

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, může to být hormonálně, dejte všemu čas. Těhotenství bych nevylučovala, pokud potíže budou přetrvávat, navštivte gynekologa.

Související dotazy

Vysazení antikoncepce
Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Brala jsem v kuse antikoncepce...
Vysazení antikoncepce
Dobrý den, už skoro 3 roky beru antikoncepci a chtěla...
Bolesti klobů a vysazení antikoncepce
Dobrý den,je mi 53 let,asi po 27 letech jsem musela...
Menstruace po vysazení antikoncepce
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně vysazení antikoncepce...
Vysazení antikoncepce
Dobrý den, obracím se na Vás s problémem ohledně vysazení...
Cyklus po vysazení antikoncepce
Dobrý den, mám dotaz ohledně vysazení antikoncepce....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vysazení antidepresiva

dobrý den, 1) chci se zeptat, jakým způsobem a jak dlouho se vysazuje obvykle...

Vysazení antidepresiva

Dobrý den. 5 měsíců jsem brala na deprese ráno Sertivan 100 mg a večer Mirtazapin...

Vysazení antidepresiva Elicea10mg

Dobrý den, je to týden co jsme po 11 měsících vysadila antidepresivum Elicea...

Vysazení antiepileptik

Dobrý den, 5 tým rokem se léčím s epilepsií, která je zapříčeněná nádorem...

Vysazení antiepileptik a úzkost

Dobrý den, již 4 roky se léčím na neurologii kvůli migrénám. Po 4 roky zkoušíme...

Vysazení antihistaminik

Dobrý den, je nutné před odběrem krve pro zjištění protilátek IgE vysadit antihistaminika?

Vysazení antiko

Dobrý den. Prosím vás potřebuji poradit. Brala jsem antiko Artiziu. vysadila...

Vysazení antikocepce

Dobrý den, jeden rok užívam HA Lyndinette 20. Nyní jsem se rozhodla ji vysadit....

Vysazení antikocepce FOXINETTE

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli vysazení antikocepce foxinette způsobuje...

Vysazení antikoncecpce ze zdrav.důvodů

Dobrý Den chtěla bych se Vás prosím zeptat.Budu vysazovat HAK Minisiston. Moje...

Vysazení antikoncepce

Dobrý den,od roku 2007 jsem docházela na inj.antikoncepci depo-provera v letošním...

Vysazení antikoncepce

Dobrý den, 8 let jsem brala hormonální antikoncepci, nejdříve Logest a pak Yasminelle....

Vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Vysadila jsem antikoncepci Lindynette20....

Vysazení antikoncepce

Dobrý den, antikoncepci beru třetím rokem, teď jsem otevřela nové plato, vzala...

Vysazení antikoncepce

Dobrý den, rozhodla jsem se vysadit antikoncepci a nahradit ji nehormonální...

Vysazeni antikoncepce

dobrý den, je mi 26 let a antikoncepci jsem brala od mých 16ti. V červnu jsem...

Vysazení antikoncepce

Dobrý den, antikoncepci beru třetím rokem, teď jsem otevřela nové plato, vzala...

Vysazení antikoncepce

Dobrý den, V červnu jsem po vysazení antikoncepce dostala menstruaci jako vždy,...

Vysazení antikoncepce

Dobrý den. Začala jsem užívat antikoncepci pramino 28 na doporučení lékaře....

Vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat je to něco přes rok co jsem brala HA a teď...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×