Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Vyšetření štítné žlázy

Endokrinologie petra 4.7.2015

Dobrý den,
ráda bych poprosila o radu související s výsledky vyšetření štítné žlázy provedené společností Synlab. Hodnota TSH = 3 (ref. meze 0,27 - 4,20), hodnota FT4 volný = 11,5 (ref. meze 12,00 - 22,00). V posledních měsících jsem nezvykle unavená, a to i po 9hodinovém spánku, i když mi vždy stačilo 7 hodin. Doporučila byste mi prosím vyšetření a případně nějaké opatření? Předem Vám děkuji a přeji hezký den, Jana P.

MUDr. Martina Přichystalová
Odpovídá lékař:

MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie Pracoviště: Soukromá praxe praktického lékaře pro děti a dorost Boskovice a Svitávka

Dobrý den, funkci š.ž. máte v normě. Příčina únavy je někde jinde. Poraďte se se svým lékařem.

Související dotazy

Hodnoty štítné žlázy
Dobrý den, chtěla bych znát názor na hodnoty u vyšetření...
Sono štítné žlázy
Dobrý den, dnes jsem byla na sonu štítné žlázy a ve...
Onemocnění štítné žlázy
Dobrý den, před třemi lety jsem přestala.brát hormonální...
Nemoc štítné žlázy
Dobrý den, je při takových to hodnotách štítné žlázy...
Hormony štítné žlázy
Dobry den, při preventivní prohlídce mi byla zjištěna...
Hodnoty štítné žlázy
Dobrý den, před otěhotnění mě doktorka poslala na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vyšetření střev

Dodrý den, Je mi 58 let a měla bych zájem o preventivní vyšetření tlustého...

Vyšetření střev

Dobrý den,objevil se mi hemeroid který silně krvácel, lékaří ho rozřízly. Do...

Vyšetření střev pomocí CT

Je možné provést vyšetření střev pomocí CT? Slyšel jsem ,že toto vyšetření provádí...

Vyšetření střeva

dobrý den chci se zeptat jestli existuje systém jiný zpusob než vyšetřovat střevo...

Vyšetření střeva

Dobrý deň, Od mala mám problémy s pomalým trávením. Gastroenterolog ma poslal...

Vyšetření střeva jinak než kolonoskopií

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se dá tlusté střevo vyšetřit jinou metodou...

Vyšetření syna u alergologa

Prosím o radu s následujícím vyjádřením lékaře. Jedná se o alergologické vyšetření...

Vyšetření štítné žázy

Dobrý den, chci se zeptat na zprávu z endokrinologie. Přikládám foto není nikterak...

Vyšetření štítné žlázy

Dobrý den je mi 39 let váha 78kg,výška 175 cm, na vyšetření štítné žlázy odběry...

Vyšetření štítné žlázy

Dobrý den je mi 13let a za dva roky jsem přibrala 20kg p.doktorka mě poslala...

Vyšetření štítné žlázy

Dobrý den, kde mi prosím vyšetří štítnou žlázu a potřebuji k tomu doporučení...

Vyšetření štítné žlázy

Dobrý den,jsem objednána do poradny až za měsíc, tak by mě zajímalo,zda mám...

Vyšetření štítné žlázy

Dobrý den, chtěla bych poprosit o vysvětlení přiložené zprávy z vyšetření. A...

Vyšetření štítné žlázy

Dobrý den, paní doktorko. Chtěla jsem s Vámi zkonzultovat hodnoty laboratorního...

Vyšetření štítné žlázy

Dobrý deň, pred mesiacom som bola na vyšetrení TSh kde hodnota bola 0,045mIU/l,...

Vyšetření štítné žlázy

Dobrý den, paní doktorko, asi před třemi týdny jsem Vás oslovila ohledně dotazu...

Vyšetření štítné žlázy

Dobrý den, už rok se lečím se šťítnou žlázou beru 2 prášky thyrozol ráno. Paní...

Vyšetření štítné žlázy

Dobrý den, jíž dva roky se cítím unavený a mám problémy s psychikou, někdy i...

Vyšetření TEE

Dobrý den, chtěla jsem se jen zeptat, můj neurolog mě poslal na jícnovou echokardiografii,...

Vyšetření těhotenství po Uz

Dobrý den, má přítelkyně se vrátila po vyšetření Uz. Podstoupili jsme IVF a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Uzel na štítné žláze

Dobrý den, při ultrazvuku uzlin mi byl zjištěn uzel (velikost 2,9 cm) na štítné...

Příušnice

Dobrý den,chtěla bych se Vás optat na Váš názor ohledně příušnic.Mám syna 21měs.V...

Neznám odpovědi v sexu

Dobrý den, mám pět otázek. 1.) Když manžel ejakuluje do análu, jak je možné,...

Bolest pod čéškou pravého kolena

Dobrý den, nejsem sportovec, jen rekreační. Před měsícem a půl po aktivnějším...

Neustále nafouklé, hodně vyboulené břicho, pocit plnosti a neustaly pocit na zvracení

Dobrý den, již měsíc mě trápí neustále nafouklé, hodně vyboulené břicho, pocit...

Bolest kloubů

2 mesiace pocitujem bolest chodidla lavej nohy v oblasti klbov prstov. Bolest...

Artróza

MAM ARTROZU 4 STUPNE CO PRO ME OBNAŠI VISKOSU PLEMENTACI DO KOLEN JSEM...

Protruze disku

Dobrý den,od roku 2006 mám problémy s bederní páteří,které doposud byly řešeny...

Loupání kůže v oblasti stydkých pysků, svědění

Dobrý den, je mi 18, skoro 19let a chtěla bych se zeptat. Už asi před dvěma...

Bolesti a nateklá dáseň kolem osmičky

Dobrý den, již několik let mám problém s natýkáním dásně v oblasti spodních...

Panenská blána, odpanění

Dobrý den, chtěl bych se zeptat a něco si vlastně ujasnit. Jsme s přítelkyní...

Vodnatá rýma

Dobrý den, jsem ve 13tt těhotenství, a začala mě trápit vodnatá rýma, svědí...

Bolest zápěstí

Dobrý den, poslední dobou se mi zhoršila bolest v zápěstí, která jak kdyby vystřeluje...

Opakované záněty močových cest

Dobry den. Jiz jsem Vam jednou psala. Jiz nekolikatym rokem trpim zanetem mocoveho...

Hnědý výtok- těhotenství ?

Dobrý den, snažíme se s partnerem o miminko, pohlavní styk jsme měli před týdnem...

Tepová frekvence

Dobrý den, je mi 21 let a mám dotaz ohledně klidové tepové frekvence. Ráno po...

Rivotril

Dobrý den, začala jsem mít problémy s psychikou v tom smyslu, že mě začaly přepadat...

Plísen na nohou mezi prsty

Dobry den, Mam uz delsi dobu (nekolik let) problem se svedenim na mych prstech...

Bolest ramene

Dobrý den. Mám bolest pravé paže od ramene směrem k lokti. Nedám ruku za záda...

Žíly a kruhy pod očima

Dobrý den. Je mi 23 let a asi od 14 mam problém. Začalo to v období, kdy jsem...

Reklama
Zavřít