Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Výsledky biochemie

Praktické lékařství Hanka 25.7.2015

Hezký den. Prosím Vás, zda jsou následné výsledky krve v pořádku.
Biochemie: glukóza 4,7; Urea 4,3; kreatinin 82.0; KM 320; bilirubin celk.4,0; bilirubin konj 1.0; AST 0.53; ALT 0.59; ALP sérum 1,4; CRP 1,8.
Hematologie: WBC leukocyty (10^9/l) 78; RBC erytrocyty (10^12/l) 4.93; HB hemoglobin (g/l) 138; HT hematokrit 0.397; MCU objem ery 81; MCH stř.mnozstvi hemoglobinu 28.1; MCHC střední barevná koncentrace (g/l) 348.0; PLT trombocyty (10^9/1) 306; RDW (%) 13.3. Děkuji.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den. Předpokládám, že v parametru WBC jste zapomněla udělat desetinou čárku a jde o číslo 7.8 x 10*9/l. Jinak ve Vámi uvedených výsledcích neshledávám problém, hodnoty uvedených parametrů se pohybují v mezích normy (byť referenční rozmezí jednotlivých laboratoří se mohou mírně lišit). Střední objem erytrocytu (MCV) 81 fl je při dolní hranici normy (neznám referenční rozmezí pracoviště, ve kterém bylo vyšetření provedeno). S pozdravem.

Související dotazy

Výsledky - biochemie
Dobrý den, mohu zeptat, co mohou znamenat následující...
Marihuana v krvi, vyšetření
Dobry den, byla jsem poslana na vysetreni somatickeho...
Biochemie a krevni obraz ve 30tt
Dobrý den, nyní jsem ve 30tt a včera mi došly výsledky...
Krevní odběr
Dobrý den, syn (23 let) byl v srpnu léčen na campylobacter...
VHB v těhotenství
Dobrý den, mám dotaz. Jsem ve 33 tt těhotenství. V...
Nález - krevní obraz a biochemie
Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit přiložené zprávy...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Výsledky

Dobrý den, prosím o kontrolu výsledků testů krve, bylo nám řečeno, že je...

Vysledky

Dobrý deň, mam 16 rokov a pri odbere mi zistili vysoke železo. Bolo zvyšene...

Výsledky

Dobry den,chtela bych se zeptat na zhodnoceni laboratornich vysledku: MOC- Leu...

Výsledky

Dobrý den , Chci se zeptat zda mi můžete vysvětlit tento odběr a jak si mám...

Výsledky

Prosím o vysvětlení výsledků laboratoře: TSH 0.64 mIU/l (0,27-4,2), # FT4...

Výsledky - biochemie

Dobrý den, mohu zeptat, co mohou znamenat následující výsledky biochemie: K-KO/WBC...

Výsledky - hodnocení

dobrý den. Byla jsem na odběrech, výsledky nejsou v pořádku, ale praktický lékař...

Výsledky a hodnoty onkomarkrů

Dobrý den. Chci požádat o odpověď na otázku, co jsou to a jaké hodnoty mají...

Výsledky a rehabilitace zápěstí po artroskopii

Dobrý den, včera jsem měla dotaz ohledně bolesti v zápěstí a natržení vazů....

Výsledky alergologicko/imunologického vyšetření

Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení hodnot, které...

Výsledky biopsie

dobrý den má již delší problém s břichem po několika měsicich marodění a ruzných...

Výsledky biopsie

Dobrý den,píši ještě jednou. Mé výsledky z biopsie: benigní fibrepiteliální...

Vysledky biopsie

Dobry den, dnes mi lekar telefonicky oznamil vysledky biopsie (mam dva 3cm nadory...

Výsledky citologie

Dobrý den, dnes jsem volala ke svému gynekologovi ohledně výsledku citologie...

Výsledky citologie

Dobrý den, dnes jsem volala ke svému gynekologovi ohledně výsledku citologie...

Výsledky CRP

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,když je crp nízké značí to,že v těle není žádná...

Výsledky CT

Dobry den, ako dcera svojho 55 rocneho ocina Viktora R., by som sa rada informovala...

Výsledky CT

Dobrý den, byla jsem na CT kyčlí a náhodně jako vedlejší nález mi bylo zjištěno:...

Výsledky CT

Dobrý den, byla jsem na vyšetření páteře na CT s tímto závěrem: Osteochondroza...

Výsledky CT

Dobrý den pane doktore, posledních několik měsíců pociťuji při zátěži (zejména...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Očkování proti pneumokokům u staršího kojence

Dobry den. Mam na Vas prosim dotaz ohledne me 6 mes. Dcery. Od 3 mesice cvicime...

Závratě, brnění rukou, únava, nadměrné pocení, těžké nohy a ruce

Dobrý den, chci poprosit o Váš názor, co by mohlo být příčinou mých potíží....

Měření Quicka doma

Vážený pane doktore, prosím Vás o radu ohledně měření hustoty krve. Je mně 70...

Sperma

Dobrý den chtěl bych jse zeptat když mám sperma bílo světlozelene barvy a sem...

Tlak v hlavě, zrychlený tlukot srdce, pocení

Dobrý večer, s přítelem sme leželi a dívali se na film a z ničeho nic...

Odřenina penisu

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně pupínků/puchýřků, které se objevily na kůži...

Léky při covidovém zápalu plic

Dobrý den, v úterý mi byl potvrzen covid. V pátek mi v nemocnici diagnostikovali...

Puchýř na penisu po sexu

Dobrý den. Dnes se mi po ranním sexu udělal (viz. foto) nad žaludem takový...

Operace šedého zakalu a alkohol

Dobrý den, mám tchána alkoholika a je po operaci šedeho zakalu na obou očích....

Časté větry a krkání

Dobrý den, už víc než rok trpím silnější plynatostí, říháním a v noci chrápáním....

Skvrny na jazyku

Dobrý den, mám dvě divné skvrny na boku jazyka chci se proto zeptat co to může...

Zvětšené krční uzliny u dětí

Dobrý den, ráda bych se znovu poradila ohledně zvětšených krčních uzlin u mé...

Vyvrácený nehet, co s tím

Dobry večer, nosím gelové nehty a dnes se mi stala taková hodně nemila věc....

Candida ve střevech?

Dobrý den pane doktore, prosím Vás, jakým vyšetřením se dá zjistit, jestli...

Achylova šlacha

Dobrý den pane doktore, před měsícem jsem byla na chirurgii se zánětem achillovy...

Poranění stehenního nervu

Dobry den, pri behu som si poranil stehenny nerv. Prejavuje sa mi to bolestou...

Svědění těla

Dobrý den chtěl bych se Prosím vás zeptat nevím jestli je to z potu nebo příznak...

Duspatalin retard

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li mohu brát doplňěk stravy Superželezo,...

Menší množství pleurálního výpotku

Dobrý den, několik měsíců mě trápí menší tlak na pravé straně v oblasti žeber,...

Lamanie zubov vypadavnie plomb

Dobrý deň, od mala som mala kazove zuby, a väčšinu mam zaplombovanu, ale v...

Reklama