Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Výsledky

Endokrinologie Hanka . 24.11.2011

Prosím o vysvětlení výsledků laboratoře: TSH 0.64 mIU/l (0,27-4,2), # FT4 volný 14.2 pmol/l (12-22), # FT3 volný 4.4 pmol/l (3,1-6,8), FSH 3 IU/l (0,1-200), LH 2.8 IU/l (0,2-100), Estradiol 219.1 pmol/l (3-1000), Prolaktin 15.45 ug/l (4,79-23,299999), CA 125 12.2 kU/l (0-35) Moc děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, výsledky jsou v pořádku. Hezký den

Související dotazy

Výsledky
Dobrý večer,prosím o vysvětlení co znamenají tyto výsledky...
Výsledky Spermiogramu
Ráda bych se zeptala na manžela. Výsledky Spermiogramu...
Výsledky MR
Dobrý den, Mohl byste mi prosím napsat Váš názor na...
Laboratorní výsledky
Dobrý den, mám dotaz na moje výsledky krve: Cholesterol...
Laboratorní výsledky
Dobry den. Prosim mam vysledky z odberu a rada bych...
Imunologické výsledky
Dobrý den, mám dotaz. Byla jsem na imunologickém vyšetření...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Výsledek vyšetření z hematologie

Dobrý den, došly mi výsledky krve z alerga a mám Eosinofilní segment s hodnotou...

Výsledek z ČT mozku

Dobrý den pane doktore, prosím o zjednodušené vysvětlení, co znamená ve výsledků...

Výsledek z EEG

Dobrý den, poprosila bych o krátké vysvětlení tohoto závěru z EEG: Středně abnormní...

Výsledek z imunologie

Dobrý den, prosím o radu, názor. Obdržela jsem výsledky z imunologie. Vyšly...

Výsledek z magnetické rezonance

Dobrý den,rád bych se zeptal co znamenají tyto výsledky z MR:2 drobná ložiska...

Výsledek z MR

Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit můj výsledek z MR?Samozřejmě,že jsem...

Vysledek z MR

Dobry den, mam dodaz ohledne vysledku z MR a o to co se tam naslo. Nejak jsem...

Výsledek z MRI

Dobrý den. Můžete prosím vysvětlit MRI nález? Mám tam napsáno. v obl. Th...

Výsledek z Ph impedence a manometrie

Dobrý den,ráda bych se zeptala na Váš názor. Výsledek dle PH imped.počet refluxů...

Výsledeky vyšetření malé pánve ve 21tt těhotenství

Dobrý den, 8.4. jsem byla na vyšetření v nemocnici kvůli krvácení z rodidel,...

Výsledky

Dobrý den,mám dotaz na: C páteř:Naznačená dx konvexní skoliosa C páteře.Vyrovnaná...

Výsledky

Dobrý večer,prosím o vysvětlení co znamenají tyto výsledky mé 15 ti leté dcery...

Výsledky

Dobrý den, před 5-ti měsíci jsem měla rizikový sex. Teprve zpětně jsem si vybavila,že...

Vysledky

Dobrý deň, mam 16 rokov a pri odbere mi zistili vysoke železo. Bolo zvyšene...

Výsledky

Dobry den,chtela bych se zeptat na zhodnoceni laboratornich vysledku: MOC- Leu...

Výsledky - biochemie

Dobrý den, mohu zeptat, co mohou znamenat následující výsledky biochemie: K-KO/WBC...

Výsledky - hodnocení

dobrý den. Byla jsem na odběrech, výsledky nejsou v pořádku, ale praktický lékař...

Výsledky a hodnoty onkomarkrů

Dobrý den. Chci požádat o odpověď na otázku, co jsou to a jaké hodnoty mají...

Výsledky a rehabilitace zápěstí po artroskopii

Dobrý den, včera jsem měla dotaz ohledně bolesti v zápěstí a natržení vazů....

Výsledky alergologicko/imunologického vyšetření

Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení hodnot, které...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hypochondrie

Dobry den, asi pred třemi tydny jsem prodelal asi anginu, bolest v krku na leve...

Štítná žláza, operace

Dobrý den, od roku 2009 se léčím se štítnou žlázou, první ult. PL 14.2 LL 7.5...

Bolest bederní páteře

Dobrý den, mám bolesti bederní páteře na pravé straně (nevím jak mám přesně...

Lipoxal extreme II

Dobrý den, mám doatz. Několikrát jsem se pokoušela zhubnout ale nikdy jsem dosáhla...

Zánět močových cest

Dobrý den, má tříměsíční dcerka si prodělala zánět močových cest. Nález byla...

MUDr. Jana Trucková - Špetová

Odborný interní lékař a endokrinolog

Štípnutí hmyzem

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Po štípnutí nějakým hmyzem, nejspíš komárem,...

MUDr. Monika Kotrlá

Dermatovenerologická ambulance

MUDr. Martin Haška

Praktický lékař pro děti a dorost

Křečové žíly zpacifikujte speciálním obinadlem

Křečové žíly jsou poměrně častým onemocněním. Jejich závažnost kolísá od drobného...

Kusy krve sražené při menstruaci

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Když dostanu menstruaci, tak vždy první...

Onemocnění pohlavních orgánů

"Vliv na chování i sexuální funkce partnera může mít alkohol. Pravděpodobné...

Kyselá chuť vagíny

Dobrý den, už rok mě a mého přítele trápí kyselá až hořká chuť uvnitř vagíny...

Aids

Dobrý den , chtel bych vedet kdyz žena provádí krátkou dobu orální sex mužovi...

Biologické hodiny jsou jako dobře seřízený stroj

Proč večer usínáme, proč se ráno zase vzbudíme, kdo řídí naše biologické hodiny...

Cysta na vaječníku, těhotenství, zvýšená hladina CA 125

Dobrý den. Jsem teď ve 12 týdnu těhotenství a už před otěhotněním mi byla nalezena...

Bolest hlavy, ucha

Dobrý den, asi před 14 dny mě začala bolet levá půlka hlavy. Bolí mě i pod levým...

Kamasutra

Láska, sex i vše s ním související nás fascinovalo odjakživa. Dokladem toho...

Kousnutí hmyzem

Dneska jsem přišel z lesa a měl jsem něco černého u levého trisla tak jsem to...

Rýma

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat už delší dobu cca 3 měsíce mám...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×