Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vysoký tlak

Zdenka . 28.1.2016

Dobrý den. Při domácím měření tlaku mi vychází kolem 160/99-101, tep někdy i 90. Chtěla bych se zeptat, zda se mám obávat nějakých potíží. Jsem silnější postavy. Může to mít vliv?

Odpovídá:

MUDr. Zbyněk Cejnar


Dobrý den, pokud je tlak vyšší opakovaně, doporučuji vyšetření u lékaře. Při těchto hodnotách by se měly již nasadit léky, pokud žádné neužíváte. Pokud léky na tlak užíváte, tak jejich úprava. Při vysokém tlaku je vyšší riziko srdečního infarktu a cévní mozkové příhody.

Související dotazy

Užívání arginmaxu a léků na vysoký tlak
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat,zda může manžel užívat...
Vysoký tlak
Přeji hezký den. Již rok užívám Prestarium Neo Combi...
Vysoký tlak v těhotenství
Dobry den je mi 19.let.. V tehotebnstvi me Tyden me...
Vysoký tlak krevní
Dobrý den, užívám léky na vysoký tlak - Micardis,...
Vysoký tlak
Dobrý den...v mládí jsem vždy trpěla na nízký tlak....
Vysoký tlak u teenagera
Dobry den už několik měsíců mě trápil vysoký tlak (180/100...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vysoký tep, divné stavy

Dobrý den, již asi dva měsíce mě trápí divně stavy. Mám vysoký tep (kolem 95-100/min),...

Vysoký tep, stres, a jiné obtíže...

Dobrý den, před lety jsem "zkolaboval" při tělocviku, z niceho nic mi vyskocil...

Vysoký tep, tlak v pořádku, snížená fce štítnice

Dobrý den, v mládí jsem trpěla poruchou štítné žlázy. Vlivem hormonů antikoncepce...

Vysoký tep,občasné točení hlavy.

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Před pár měsíci, jsem zkusila párkrát marihuanu...

Vysoký tep+tlak

Dobrý den, prosím o radu, léčím se na vysoký tlak ale hlavně tep,beru Vasocardin...

Vysoký tepová frekvence po sportovním výkonu

Dobrý den, poslední dobou mě trápí menší problém. Myslím, že jsem fyzicky celkem...

Vysoky testosteron

Dobry den, mam 19 rokov...asi pred 2 rokmi mi prestala chodit menstruacia...objavili...

Vysoký TK

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na můj problém s krevním tlakem. Ještě před...

Vysoký TK

Dobrý den, léčím se na vysoký krevní tlak. Není jasná příčina (jsem hubený,...

Vysoký TK před operací

Za měsíc jdu na středně těžkou operaci břicha,střevo,žlučník a kýlu.Mám z toho...

Vysoký tlak

Dobrý den, je mi 47 let, 5,5 roku se lečím na vysoký tlak, nejprve jsem užívala...

Vysoky tlak

Dobrý den, je mi 22 let. Je to již 10 dni co mě odvážela RZS , s vysokým pulzem...

Vysoký tlak

Dobrý den , mám vysoký krevní tlak již několik let a doktorka mi stále předepisuje...

Vysoký tlak

Dobrý den, lékař mě změnil lék na vysoký tlak Lozap,pak Lozap H a nakonec Prestarium...

Vysoký tlak

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, byli jsme u známých a tam si manžel zcela...

Vysoky tlak

Dobry den!Dekuji za vcerejsi odpoved ohledne diabetu.Pisete,ze rhefluin neni...

Vysoký tlak

Dobrý den, již delší dobu mám vysoký krevní tlak 145/75, ale jen na pravé ruce,...

Vysoký tlak

Dobrý den pane doktore Vinduško chtěla bych se vás touto cestou zeptat jen nevím...

Vysoký tlak

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - na tlak mám pilulku VALSACOR, tlak jsem...

VYSOKÝ TLAK

DOBRÝ DEN ,POTŘEBUJI PORADIT OHLEDNĚ MÉHO TATÍNKA.UŽ VÍCE JAK PŮL ROKU TRPÍ...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Třes rukou


Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Bušení srdce


Dotaz


Pasivní kouření škodí i plodu v děloze!


Únava


Alzheimerova demence


MUDr. Renata Štěpánková

Ortodoncie, praktické zubní lékařství

Medrol

Pro MUDr. Janu Leskovskou. Medrol jsem vysazovala pod dohledem lekare. Je to...

Bolesti třísel a varlat


Alergie – červené oko, které nebolí


Skřípnutý mezižeberní nerv


Váha plodu


EKG výsledek


Molusky


CNS - centrální nervový systém


Větry


Brnění konečků prstů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×